Burçlar

1 Haziran Salı 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi

1 Haziran Salı 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (1 Haziran Salı 2021) yorumlarına bakalım.

1 Haziran Salı 2021Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Etrafındaki insanlarla iletişimini artırman gerekebilir. Kendini ifade ederken zorlanmamalısın. Bir şeyleri açıkça ifade etmek sana genel anlamda çok daha iyi gelişmeler getirebilir bugün. O yüzden iletişim konularına öncelik vermen gerekebilir. 

Sağlık

Duygusal gerginlikleri çözebilmek için kafanı boşaltman gerekebilir. O yüzden bugün keyif alacağın aktivitelere odaklanmak sana iyi gelecek. Sağlıklı bir ruh hali için sevdiğin konulara odaklanmalısın

Aşk

Sevdiğin kişiyle görüntülü konuşmalar yapmak size daha iyi gelebilir. Birbirinizin yüzünü görmeniz aranızda daha önceden sıkıntı oluşturan şeyleri eritmenizde işinizi kolaylaştırabilir. 

Para

Maddi konularda esnek davranabilirsin. Beklenmedik durumlar karşısında sakin kalarak masrafların altından kalkabilirsin. Parasal olarak kendini daha iyi hissedeceğin bir sürece girebilirsin.

1 Haziran Salı 2021Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Etrafındaki insanlarla arandaki iletişim seni biraz yorabilir. O yüzden dikkatli olmanda fayda var. Israrla seni yanlış anlayanlara karşı bir sınır çekmek sana daha iyi gelebilir bugün. 

Sağlık

Şekerli gıdalarla arana bir sınır çekmelisin. Gereksiz yere şeker tüketmek enerji seviyeni dengesizleştirebilir. Bu da kısa sürede yorulmana sebep olabilir. Bugün şekere hayır demek sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle ileride olabilecekleri önceden sezebilirsin. Bu sezgi seni hata yapmaktan alıkoyabilir. İç sesine güvenmek ve hareketlerinde dikkatli olmak gereksiz kırgınlıkların önüne geçebilir. 

Para

Geleceği kestirmekte zorlanabilirsin. O yüzden çok ileriye dönük kararlar almamak sana daha iyi gelebilir. Maddiyatı düşünürken bugüne ve yakın geleceğe odaklanmak daha iyi olabilir.

1 Haziran Salı 2021İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bir şeyleri kafanda netleştirmek için onu bir bütün olarak görmen gerekecek. Hem duygusal hem de mantıkla yaklaşmalısın bazı şeylere. İçine sinmeyen konuları hızlıca çözmeye kalkmamalı ve kendine zaman tanımalısın. 

Sağlık

Canını sıkan şeyleri çözmek için kafanı toplaman gerekebilir. Çevrendeki insanlarla arana ufak bir sınır çekmek sana çok daha iyi gelecek. Gereksiz enerjilerle kendini yormamalı ve kendine zaman ayırmalısın. 

Aşk

Aşk konularında daha keyifli etkilere kendini açabilirsin. Yeni birisiyle flörtleşmen olası. Aşk konusunda daha önceden aklında olmayan birisiyle iletişimini artırabilirsin. 

Para

Maddi açıdan rahat olacağın bir gün olabilir. Kendini iyi hissedebilir, ileriye dönük rahat düşünebilirsin. Gereksiz masraflarla bu enerjiyi harcamadığın sürece güzel bir maddi gelişme seni bekliyor olabilir.

1 Haziran Salı 2021Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün bir şeyler senin için daha iyi gidebilir. Eğer ortada sorun ve sıkıntı varsa bunların çözümünü bulabilirsin. Kendini daha rahat hissedeceğin bir güne başlamak bütün gelişmeleri yönlendirebilir. 

Sağlık

Egzersize özen göstermen gereken bir gün olabilir. Ev içinde oturmak ve tembellik etmek sana yaramıyor olabilir. O yüzden bugün egzersize vakit ayırmalı ve kendin için iyi bir program yapmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile önemli meseleler hakkında konuşman gerekebilir. Ancak aranızda gereksiz yanlış anlaşılmalar olmasına fırsat vermemelisin. İletişim konularında kendini geliştirmen aşk durumlarında daha iyi olabilir. 

Para

Maddi gelişmeler seni mutlu edebilir. Ancak gereksiz yere gerçekçi olmayacak şeyleri hedefleyerek kendini yormamalısın. Yakın gelecek için plan yapmak daha iyi olabilir bugün.

1 Haziran Salı 2021Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün sözlerin çok kuvvetli olabilir. Seçtiğin kelimeler delici olabilir. O yüzden kimle nasıl konuştuğuna özen göstermen gerekebilir. Bir şeyi söylemeden önce iki kere düşünmek sana daha iyi bir güç katacak. 

Sağlık

Sevdiğin insanlarla keyifli sohbetlere girmek ve bol bol su tüketmek enerjini yükseltmene vesile olacak. Fiziksel olarak kuvvetini sınayamayasan da zihinsel olarak berrak bir noktaya gelmek için iletişime ve bol su tüketimine özen göstermelisin. 

Aşk

Flörtleşmeler aşk konusunda daha pozitif etkileri hayatına sokmanı kolaylaştırabilir. O yüzden güzel sohbetlere kendini açmalısın. Büyük ve derin beklentilere girmediğin sürece güzel gelişmeler görebilirsin. 

Para

Büyük paralar söz konusu olmasa da büyük fikirler gündeme gelebilir. Yarın için güzel planlar yapabilirsin. Maddi olarak geleceğe dönük konularda daha sağlıklı adımlar atarak bugünden bir girişime başlayabilirsin.

1 Haziran Salı 2021Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün içinde bulunduğun ortamları düzenleme, kimle ne konuştuğunu gözden geçirme ve genel olarak hayatında ne noktada olduğunu anlama açısından önemli bir gün olabilir. Kendi hayatını, eylemlerini analiz edebilirsin bugün. 

Sağlık

Bugün dengeli beslenmek sana daha iyi gelebilir. Sağlıklı tercihlerde bulunmak ve yediklerine dikkat etmek sana iyi gelecek. Genel olarak nasıl beslendiğini gözden geçirebilirsin bugün. 

Aşk

Zihnini gereksiz yere kurcalayan geçmiş deneyimlere takılı kalabilirsin bugün. Bu tür konularda kendine nazik olman gerekecek. Geleceğine odaklanmak için biraz zaman gerekebilir. 

Para

Maddi konularda ileride neler yapacağını düşünürken gerçekçi kalmanda fayda var. Büyük masraflara girme veya parasal konularda fazla rahat olma yerine bugünden bir bütçe ayarlamak ve ona uymak daha iyi olabilir.

1 Haziran Salı 2021Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Atılgan olmak, cesaretli davranmak bir şeydir, kendini gereksiz yere tehlikeye atmak başka bir şey. İkisi arasındaki o çizgiyi görmen gerekebilir bugün. Neye ne kadar özen gösterdiğini kendi içinde sorgulayabilirsin. 

Sağlık

Vücudunu kuvvetlendirmek için ufak egzersizlere girişmelisin. Kan dolaşımını artırmak ve kaslarını esnetmek sana daha iyi gelebilir. Bugün fiziksel olarak daha hareketli olmak sana iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konularında başkalarının sözüyle hareket etmemen gerekebilir. Dedikodular, laf arasında geçen dokundurmalar… Bu tür etkiler sana yaramayabilir. Aşk konusunda ne hissettiğin daha ön plana çıkabilir. 

Para

Geleceğe dönük fikirlerinde daha hevesli olabilirsin. Maddi olarak daha güzel kararlar alabilirsin. Bu da geleceğe daha hevesle bakmana ve güzel şeylere odaklanmana vesile olacak. Parasal konularda kendini geri tutmamalısın bugün.

1 Haziran Salı 2021Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Kendi içinde bir denge oluşturman gerekebilir. Düşüncelerinde, duygularında ve eylemlerinde bir denge yakalamalısın. Hayatında tek bir tarafa yönelmek seni yorabilir. Bugün bu konulara özen göstermen gerekecek. 

Sağlık

Eğlenceli egzersiz diye bir şey var mı, onu araştırman gerekebilir. Sana keyif verecek, eğlendirecek ve sıkmayacak bir egzersiz programı hazırlamak için çaba gösterebilirsin bugün. İnternette bu konuda araştırmalar yapabileceksin. 

Aşk

Aşk konusunda kendine olan güvenin azalabilir. Daha önceden yaşanan hayal kırıklıklarına göre düşünebilirsin. Kendini bu ruh halinden çıkarmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Geçmişe takılı kalmamak için biraz kendine odaklanman gerekecek bugün. 

Para

Gerçek dışı görünen her şey bir şekilde hayatımıza giriyor son zamanlarda. Sen de bu konularda daha rahat davranabilirsin. Fikirlerin değişmesine, maddi olarak farklı konulara adapte olmaya kendini hazırlayabilirsin bugün.

1 Haziran Salı 2021Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün güzel bir enerjin olabilir. Bu enerjiyi nereye yönlendireceğine dikkat etmelisin. Keyifli ve sana iyi gelecek konulara vakit ayırmak ve biraz daha üretken olmak, geleceğin için daha pozitif bir ruh haline girmene vesile olabilir. 

Sağlık

Sevdiğin insanlarla keyifli vakitler geçirmek ruh haline iyi gelebilir. Zihnini boşaltmak için sevdiklerine vakit ayırmalısın. Gerek bir telefon konuşması gerekse görüntülü aramalar sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda fikirlerin değişebilir. Daha farklı şeylere yönelebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa daha önceden hiç şans vermediğin veya düşünmediğin birisiyle sohbetlere girebilirsin bugün. 

Para

Bugün parasal konularda etrafındaki insanların egosuyla hareket etmesini uzaktan izlemen gerekebilir. Bazı ağız dalaşlarına girmemeli, gereksiz yere seni bu tür gerginliklere çekmelerine izin vermemelisin.

1 Haziran Salı 2021Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Biraz durup dinlenmen gerekebilir. Olanı biteni daha net görebilmek için kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Bu durum bir gerileme değil, daha ileri atılmak için biraz hazırlık gibi düşünülmeli. Kendine dikkat etmelisin bugün. 

Sağlık

Bugün enerjin yükselebilir. Bu güzel enerjiyi ağır yemekler yiyerek boşa harcamamalısın. Mideni ve bünyeni yormayacak besinlerle günü geçirmen, daha keyifli ve rahat bir enerjiyi korumana vesile olabilir. 

Aşk

Hayallere dalman olası. Aşk konularında beklentilerini bu hayallere göre belirleyebilirsin. Ancak günün sonunda gerçeklere odaklanmalı ve insanlarla iletişiminde elinde var olan şeylere dikkat vermelisin. 

Para

Bir şeylerin değiştiğini görmen olası. Sen de kendini bu değişime adapte etmelisin. Para kazanmada ve para harcamada dikkatli davranmalı, gereksiz yere inat yaparak değişime rest çekmemelisin.

1 Haziran Salı 2021Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Etrafında olan biten şeylerin kafanı kurcalamasına veya seni germesine izin vermemelisin. Çok fazla konuşma, gürültü yaşanabilir. Kendine göre bir gün planlamak sana daha iyi gelebilir bugün. 

Sağlık

Sahip olduğun şeylere şükretmek sana daha iyi gelecek. Sağlığına, yaşadığın eve, ailene… Şükretmek, zihinsel yorgunluklarını üstünden atmana ve daha iyi bir enerjiye sahip olmana vesile olabilir. 

Aşk

Hızlı karar almak için iyi bir gün olmayabilir. İyi bir ruh haliyle, keyifli bir anda alacağın kararlar ileride canını sıkabilir. Bugün aşk konularında daha sakin olmalı ve kendini geri çekmelisin biraz. 

Para

Maddi açıdan bir şeyleri farklı bir gözle görmek sana daha iyi gelebilir. Parasal olarak dünya çapında yaşananlardan ders çıkararak kendine bir düzen sağlamak daha iyi olabilir. Kendi bütçeni kendin düzenlemelisin bugün.

1 Haziran Salı 2021Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün etrafına daha iyi bir gözle bakabilirsin. Çevrende olan bitene iyi bir gözle bakmak, sahip olduklarının değerini anlamana vesile olacak. Güzel şeylerin kıymetini bileceğin ve bol bol şükredeceğin bir gün olabilir. 

Sağlık

Kendin için iyi olacak şeyleri talep etmelisin bugün. Daha iyi beslenmeyi, daha iyi bir uykuyu, daha iyi iletişimleri… Bir şeylerin elinden alındığını düşünmemek için kendini bu ruh haline sokman gerekebilir. 

Aşk

Daha önceden yaşanan gerginlikler veya hayal kırıklıkları gündemine gelebilir tekrar. Bu tür gerginlikleri kendi içinde sindirmek ve kendinle barışmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Kafanı toparlamak için biraz dinlenmelisin. 

Para

Yeni fikirlere kendini açmak sana daha iyi gelebilir. Parasal açıdan farklı konulara odaklanmanın faydasını görebilirsin. Maddi konularda yeni şeyler öğrenmek, kendi bütçeni nasıl düzenleyeceğini görmeni sağlayabilir.