Burçlar

11 Şubat 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları analizi

11 Şubat 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü 11 Şubat 2022 Cuma ) yorumlarına bakalım.

11 Şubat 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları analizi

11 Şubat 2022 Cuma

Sevgili Koç; Güne planlı ve programlı bir başlangıç yapabilir, işlerini düzene koymaya çalışırken ailene de zaman ayırabilirsin. Pazar günü olmasına rağmen sorumluluklarını yerine getirmenin baskısını üstünde hissedebilir, duygu ve keyiflerini göz ardı ederek yapman gerekenlere odaklanabilirsin.

Sevgili Boğa; son günlerde yaşanan dağınıklığın ardından bugün kriz yaratan konular en azından kafanda netleşebilir. Görüş ve düşüncelerini ifade ederken arkadaşlarından ve içinde bulunduğun sosyal gruplardan destek alabilirsin. Görev bilinciyle ziyaretlere gidebilir, ihmal ettiklerini arayabilirsin.

Sevgili İkizler; finansal konularda sorumlu davranmaya çalışacağın, içinde bulunduğun sosyal ortama uyum sağlamak adına harcamalar yapabileceğin bir gündesin. İş hayatında ki belirsizlikleri gidermek için attığın adımlar ancak görevlerini zamanında yerine getirdiğinde başarıya ulaşacaktır.

Sevgili Yengeç; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzdeki birkaç gün şartları senin belirleyemeyeceğine işaret etmekte. Fakat aynı görüşü paylaştığın kişi ve gruplardan aldığın destekle işbirliklerinde olumlu bir süre geçirebilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişiler sana fazla sorumluluk yükleyebilir.

Sevgili Aslan; gündelik işlerine dair sorumluluklar önümüzdeki birkaç gün ağır basabilir. Gününü tamamen görevlerine odaklanarak geçirebilir, gerek ailenin gerekse iş hayatının yükünü taşımaya hazır halde çalışabilirsin. Fakat bu arada sağlığını ihmal etmemeli, kendini fazla zorlamamalısın.

Sevgili Başak; hem kendine hem sevdiklerine hem de işlerine zaman ayırabileceğin bir gündesin. Sorumluluklarını yerine getirmekten gocunmayacak aksine keyifle görevlerini yerine getirebileceksin. Venüs’ ün karşıt burcuna geçmesiyle birlikte; ilişkilerinden destek alabileceğin, işbirliklerinde başarılı olabileceğin bir süreçtesin.

Sevgili Terazi; sabah saatlerinden itibaren evin ve ailenin bütün yükü omuzlarına binmiş gibi hissedebilir, planlı olmaya çalışarak işlerini halletmeye çalışabilirsin. Ebeveynlerinin sorumluluğu alarak onlara zaman ayırabilir ya da evinde misafir ağırlama, temizlik gibi işlere kalkışabilirsin.

Sevgili Akrep; bugün sevdiklerinle geçmişten gelen sorunları çözmek için uygun fırsatlar olabilir, okul arkadaşlarınla tekrar karşılaşabilirsin. Çok mantıklı davranıp, akılcı kararlar alabilir, olaylara uzun vadeli bakarak, daha yaratıcı planlar yapabilirsin. Ancak çevrenle iletişiminde baskıcı davranarak duygusal gerilime yol açabilirsin.

Sevgili Yay; sabah saatlerinden itibaren yapman gerekenleri kafanda netleştirip gününü bir plan dahilinde geçirmek isteyebilirsin. Geçtiğimiz birkaç günün hareketliliğinden sonra artık bütçeni toparlama ve hesaplı olma zamanı gelmiş olabilir. Akşam saatlerinde üzerinde sorumluluktan kaynaklanan baskı hissedebilirsin.

Sevgili Oğlak; bugün Ay; burcunda hareket etmeye başlıyor. Yaşamına dair sorumlulukları fazla ciddiye alarak hırsla harekete geçebilirsin. İlişkilerde daha kontrollü ve baskıcı davranabilir, herkesin senin sözünle hareket etmesini isterken bir taraftan da bütün yükü sırtlanabilirsin.

Sevgili Kova; yalnız kalmaya ihtiyaç duyarak, çevrenden izole olmak isteyebilirsin. Fakat bugün kontrol edemediğin olaylar seni çevreyle temasa yöneltebilir. Ekonomik gelirlerinle ilgili alacağın destekler seni mutlu edebilir, yeteneklerinin farkına vararak, iş hayatında kullanabilirsin.

Sevgili Balık; bugün senden yaşça büyük arkadaşlarından fikir alabilir, onlardan alacağın destekle hedeflerine odaklanabilirsin. Bir yandan da sevdiklerini mutlu etmek için fazla yük altına girebilir, duygularını baskılayabilirsin. Venüs’ ün burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte fiziksel görünümüne daha fazla özen gösterebilirsin.