Burçlar

11 Temmuz Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

11 Temmuz Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi
Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
11 Temmuz Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (11 Temmuz Pazar 2021) yorumlarına bakalım.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Gün içinde girdiğin savaşları gözden geçirebilirsin. Seni çok gereksiz yoran konuları kesmek için iyi bir gün olabilir. Neye ne kadar vakit ve emek ayıracağını düzenlemek ileriye dönük daha güzel kararlar almanı sağlayacak. 

Sağlık

Gün içerisinde enerjinin sürekliliğini sağlamak için planlamalarını daha doğru yapman gerekebilir. Daha sağlıklı bir gün için harekete geçmeli ve planlı programlı bir sürece girmelisin. Egzersizi artırmak da enerjini artırabilir. 

Aşk

Tutku bir şeydir takıntı başka bir şey. Sevdiğin kişiye tutkuyla yaklaşmak için takıntılarını kullanmamalısın. İkisinin farklı şeyler olduğunu ve sınırlarını görmen gerekebilir bugün. 

Para

Farklı ortamlara gitmek istiyor ancak bunun için fırsat bulamıyor olabilirsin. Biraz geriye yaslanıp evrenin sana neler getireceğini görmen gerekecek. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Etrafındaki insanların gereksizliklerine göz yummamalısın. Vaktini ve enerjini gereksizliklerle harcamamalısın. Önem verdiğin konulara özen göstermek senin için daha iyi olabilir bugün. 

Sağlık

İletişime özen gösterilmediğinde duygusal olarak bir yoğunluk çöker. Konuşulması gereken konuları gözardı ettiğinde enerjinin düştüğünü hissedebilirsin. Bugün bu konularda daha sağlam hareket etmek için biraz dikkatli olman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranızda sağlıklı sınırlar olması iyi olabilir. Birbirinize aşırılık yapmamak ve canınızı sıkmamak için bu sınırlara ihtiyacınız olacak. Sakin kalmak ve birbirinize alan tanımak daha iyi olabilir. 

Para

Hem risk almak hem de kendini güvene almak isteyeceksin. Eline daha fazla para geçmesini isterken bunun için nasıl bir adım atman gerektiğini kafandan geçirebilirsin. Maddi konuları daha ciddiye alabilirsin bugün.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bir şeyleri sonlandırmak için acele etmemelisin. Kendine zaman ayırmak ve düşüncelerini gözden geçirmek daha iyi olabilir. Özellikle parasal konularda daha dikkatli davranman gerekecek bugün. 

Sağlık

Bir şeyler için beklemek sana iyi gelmeyebilir. Daha sağlıklı olmak için sürekli bir şeyleri erteliyor olabilirsin. Bugün bu konuda çaba göstermeli ve değişimlere kendini açmalısın. Sağlığını ön plana alman gerekecek. 

Aşk

Bir şeylerin içine tam olarak sinmediğini görebilirsin. Aşk konusunda bu iç sıkıntısını atlatmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Acele karar almamak ve aşka hızlı adımlarla girmemek daha iyi olabilir. 

Para

Maddi konularda araştırmalar yapmak ve yatırım konularına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Eğer elinde biraz para varsa bunu birikime koymak ileride sana daha iyi sonuçlar getirebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Etrafında olan bitene karşı biraz daha dik durman gerekebilir. Yaşanan negatifliklerde kendini sağlama almak daha iyi olacak. Parasal olarak da sosyal olarak da sağlam duruşun ile etrafındakilere örnek olabilirsin. 

Sağlık

Gerginlikleri atlatmak için iletişimi artırman gerekecek. Sevdiğin kişilerle daha sağlam ilişkiler kurmak, duygusal yorgunluğunu atmanı kolaylaştırabilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle fikir ayrılıklarına girmen olası. İkiniz de olayları farklı bir gözle görebilirsiniz. Önemli bir konuda inancınız, düşünceniz farklılaşabilir. Birbirinize anlayışla yaklaşmayı öğrenmeniz gerekecek. 

Para

Maddi açıdan daha iyi şeylerle karşılaşabilirsin. Kendini rahat ettirebilecek ve biraz daha keyifli bir durum karşına çıkabilir. Parasal açıdan çevrendekilerle arandaki ilişki daha iyiye gidebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Ne yöne gittiğini kestirmekte zorlanıyorsan biraz yavaşlaman gerekebilir. Geleceğin ile alakalı konularda kendinle daha barışık olman gerekecek. Gelecek için düşündüğün konularda geri durup kendine özen gösterebilirsin bugün. 

Sağlık

Kan dolaşımını artırmak için çaba göstermen gerekecek. Biraz daha fazla hareket, egzersiz sana iyi gelebilir. Gün içerisinde kendini uyuşuk hissetmemek için biraz hareket iyi gelebilir sana. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranızda daha derin bir muhabbet olması için çaba gösterebilirsin. Böyle bir muhabbet için gereken temelleri senin atman gerekebilir. İkinizi de düşündürecek konular bulman olası bugün. 

Para

Paranın hayatında bir yer edinmesi önemli tabii. Ama her şeyi paraya bağlamak iyi bir şey değildir. Bugün kafanı maddi konulardan kaldırman ve daha iyi şeylere odaklanman gerekebilir. Paranın seni yönetmesine izin vermemelisin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bir şeyler istediğin gibi gitmeye başlayabilir. Ancak bu enerjiyi neye yönlendireceğine özen göstermelisin. Hayatında nelere odaklandığın daha önem kazanabilir. Güzel şansını ve kısmetini keyifli konulara odaklamalısın. 

Sağlık

Zihnini dinlendirmek için bitki çayları tüketebilirsin. Papatya ve melisa çayı gibi içecekler kendini daha rahat hissetmeni sağlayabilir. Bugün bu tür bir rahatlık sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda içinin daha rahat olduğunu görebilirsin bugün. Sevdiğin kişiyle sakin ve samimi sohbetlere girebilirsin. Bir şeylerin düzelmesi için bir çaba gösterilmesi gerekiyorsa bu topa girebileceksin. 

Para

Bir şeylerin kendiliğinden gelişmesini beklemek sana göre değil. O yüzden bugün kolları her zamankinden daha fazla sıvayabilirsin. Ev ekonomisi gibi konularda daha fazla sözün geçebilir ve masrafları iyice eleyebilirsin.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bir şeyleri negatif görmeye alışmış olabilirsin. Kendini bu ruh halinden çıkarman gerekecek. Hayatında iyi giden şeylere odaklanmak ve kendine daha keyifli hedefler koymak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Kendini daha iyi hissetmek için bir denge yakalaman gerekiyor olabilir. Yediklerinde, içtiklerinde, hareketlerinde bir denge olmalı. Fiziksel olarak bir şeyleri sağlıklı bir biçimde yoluna koymak enerjini çok daha yükseltebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak isteyebilirsin. Onun özelliklerini görmek, zevklerini tanımak zaman alabilir. Kendini ona beğendirmek için kendini kandırmadığın sürece keyifli bir gün olabilir bugün. 

Para

Maddi konulara çok fazla odaklanıyorsan eğer, bugün kafanı bu konulardan kaldırman gerekebilir. Maddi açıdan bir şeylerin seni fazlaca yorduğunu düşünüyorsan kafanı başka tarafa çevirmeyi öğrenmen gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Son zamanlarda can sıkıntısı yaratan şeylerin temeline inmen gerekecek. Bir şeylerde egonun zarar gördüğünü düşünüyor olabilir misin? Bazı konulara bakış açını değiştirmek kendini tekrar iyi hissetmene vesile olabilir. 

Sağlık

Bol bol vitamin alman gerekebilir. Sebze ve meyve tüketimini artırmak sana daha iyi gelebilir. Vücuduna daha fazla vitamin ve mineral girmesi, daha sağlıklı bir bünye için gerekli olacak. 

Aşk

Aşk konularında daha eğlenceli davranabilirsin. Sevdiğin kişinin ilgisini kazanmak için keyifli konulara odaklanabilirsin. Kendini bu tür konularda ön plana çıkarman kolaylaşabilir. 

Para

Maddi dengeleri kurmak için senin büyük adımlar atman gerekebilir. Çevrendekilere göre kendini şekillendirmek yerine bırak onlar seni takip etsin. Bugün maddi kararlarını kendin alacak ve çevrendekilere emsal olacaksın.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Gözardı ettiğin veya basitçe ilgilenmek istemediğin şeylere vakit ayırman gerekebilir. Sorumluluklarını yerine getirmen kendine gelmeni sağlayacak. Sakin sakin, rahat rahat halletmen gerekenlere odaklanmak çok güzel gelişmeler getirebilir. 

Sağlık

Egzersiz, dinlenmek ve hafif şeyler tüketmek, vücudunun yorgunluğunu üstünden atmak ve kaslarını kuvvetlendirmek için daha iyi gelebilir. Bugün sakin ama bir o kadar da kendine gelecek hareketlere odaklanmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle ilişkinizi daha üst bir seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. Birbirinizi her anlamda tanımak, size daha iyi gelebilir. Çok daha derin mevzularda konuşabilirsin bugün. 

Para

Maddi açıdan bir kaygı içerisinde olabilirsin. Ancak bu kaygıları yenmek için parasal konularda biraz daha rahat davranman gerekecek. Bir şeyleri biriktirmek ve saklamak için çok çaba göstermek sana yaramayabilir. Bugün biraz masrafa girmekten çekinmemelisin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Tam bir şeyler kafanda şekil almaya başlamışken karşına daha farklı konular çıkabilir. Dikkatini dağıtabilecek, yeni şeyleri göz önünde bulundurmana sebep olacak durumlar yaşanabilir. Kendini sıkmadan bir şeylere adapte olman gerekebilir bugün. 

Sağlık

Vücudunda biriken gerginlikleri atmanın bir yolunu bulmalısın. Esneme hareketleri, sıcak bir banyo, rahat bir ortam… Kaslarını gevşetmek, stresi üstünden atmak için iyi bir başlangıç olabilir. Bugün kendine dikkat etmelisin. 

Aşk

Aşk konularına daha açık olabilirsin bugün. Eğer hayatında birisi yoksa bile bu tür konulara nasıl bakacağın önemli olabilir. Aşkı nasıl gördüğün ve hayatında bugüne kadar neler yaşadığın önemli bir düşünce konusu olabilir. 

Para

Bir şeylere fazla odaklanmak daha sonra pişman olmana sebep olabilir. Maddi açıdan bazı konularda rahat davranmalı ve olayları akışına bırakmalısın. Böylece daha rahat ve spontane hareket edebileceksin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Kısıtlanmış hissi sana iyi gelmeyebilir. Ancak bu tür zamanlar en temel konularda daha sağlam kararlar almamızı sağlar. Bugün ev içindeki olaylara, hijyene ve genel olarak ruh haline daha fazla vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Duygusal bütünlüğüne özen göstermen gerekebilir. Sağlık deyince aklına sadece fiziksel olarak bir şeyler gelmemeli. Zihnini boşaltmalı ve duygusal yükleri üstünden atmanın bir yolunu aramalısın. 

Aşk

Direkt olarak eyleme geçmek, bir şeyleri kafanda büyütmekten daha iyi olabilir. Eğer bir adım atılması gerekiyorsa bunu yapan sen olmalısın. Aşk konusunda direkt olmak ve cesarete önem vermek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Kendini iyi hissedeceğin şeylere odaklanmak maddi kaygıların azalmasına vesile olabilir. Eğer para ile iyi anlaşamıyorsan bugün, bir şeyleri üstelememelisin. Keyif aldığın konulara odaklanmak daha iyi olabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bir şeylere fazla kafayı takarak çözüm bulamayabilirsin. Bazı şeyleri oluruna bırakarak güzel gelişmeler görmen olası. O yüzden bugün savaş modunu kapatıp biraz daha rahat davranman gerekecek. 

Sağlık

Zihnini boşaltmamak, stresin vücudundaki etkilerini artırmasına sebep olabilir. O yüzden bugün strese odaklanmalı ve bunları çözüme kavuşturarak duygusal bütünlüğünü korumalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyif alabileceğiniz şeylere odaklanmak ikinize de iyi gelebilir. Son zamanlarda ortada yaşanan bir gerginlik varsa bunu çözmek için yüzünüzün gülmesi gerekecek. 

Para

Bir şeyleri sakince gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir. Maddi açıdan sadece harcamaları göz önünde bulundurmaman gerekecek. Bir şeyleri nasıl yola koyacağını görmek için elindekilere ve neleri kazanabileceğine odaklanman gerekebilir.