Burçlar

12 Temmuz Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

12 Temmuz Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi
Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
12 Temmuz Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (12 Temmuz Pazartesi 2021) yorumlarına bakalım.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Çevrendeki bazı insanlarla arandaki iletişim oldukça artabilir. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek onları daha rahat anlamana ve gereksiz yanlış anlaşılmaları düzeltmene vesile olabilir bugün

Sağlık

Bugün herkesin sana ihtiyacı olduğu bir gün olabilir. Ama kendine zaman ayırmayı da öğrenmen gerekecek. Gün sonunda yorgunluğunu atmak için kendine vakit ayırman ve sıcak bir banyo yapman sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişinin kalbini kazanmak için dilin çözülebilir bugün. Bir şeyleri daha rahat anlamlandırabilirsiniz. Aranızdaki mevzuları daha güzel bir ışıkta görmek, kalbinizi daha da ısıtabilir. 

Para

Bugün elindekileri korumak için çabalara girebilirsin. Gerek birikimlerin gerek emeklerin olsun, dışarıdan bunlara göz dikenlere karşı sert davranışların olabilir. Bugün maddi anlamda kendini savunmayı öğrenebilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Bugün bazı şeyleri değiştirmek için iyi bir gün olabilir. Çevrendekilerin isteklerine kulak verebilir ve hayatında ona göre yer açabilirsin. Sosyal konular için daha aktif olabileceksin bugün

Sağlık

Planlarda değişim yaşanabilir ve bu durum seni gerebilir. Ancak hayatına renk katabilmek için bu değişimlere göz yummalısın. Ayrıca yediklerinde de değişim olmalı bugün. Bünyene iyi gelecek baharatların tadını çıkarabilirsin. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin ilgisini ve saygısını kazanmak istiyorsan eğer, aranızdaki konuşmalarda mantıklı yaklaşımlarda bulunman gerekecek. Söylediklerinin altını doldurabilmek, karşındaki insanın sana hayran olmasını sağlayabilir. 

Para

Maddi açıdan emeklerin kadar karşılık görebilirsin. Birilerini daha fazlası için ikna etme çabaları pek başarılı olamayabilir. Parasal olarak kendini güvenceye almak için emeklerini artırman gerekecek.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Aile ile vakit geçirmek sana daha önceden görmediklerini gösterebilir. Sevdiğin kişilerle konuşmak birçok konuda sana iyi gelecek. Bugün bu etkiye daha fazla yer açabilmelisin hayatında. 

Sağlık

Bir şeyler seni hep aynı çıkmaza sokuyor olabilir duygusal olarak. O yüzden bugün bu stresi üstünden atmaya bakmalısın. Sevdiğin ve sana destek gösteren insanlarla vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanıyabilir ve beklentilerinde değişim yapabilirsin. Birisini tanımadan onunla alakalı beklentilere girmek kalbini kırabilir. O yüzden onu tanıyarak kendi isteklerine çekidüzen verebilirsin. 

Para

Sorumluluklarını yerine getirmek seni yoruyor olsa da sonrasında elde ettiklerin seni mutlu edecek. O yüzden bugün parasal olarak halletmen gereken meselelere odaklanmalısın ilk olarak.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Aile ile iş yapmayı düşünebilirsin. Aileden birisiyle daha fazla iletişimde olmak sana maddi olarak daha iyi gelebilir. Parasal açıdan sevdiğin kişilerin desteğini görmek seni mutlu edecek bugün. 

Sağlık

Biraz hareket etmek sana iyi gelecek. Günlük rutinin çok sıradanlaştıysa ve sürekli oturduğunu hissediyorsan o zaman keyifli bir aktivite ile hareketi birleştirebilmelisin. Eyleme geçmek enerjini yenileyebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle konuşmak için iyi bir gün olabilir. Kendini ifade etmen kolaylaşabilir bugün. Aşk konularında karşındaki insana doğru argümanlarla gidebilir ve onun kalbini kazanabilirsin. 

Para

Maddi olarak planlı programlı olmak sana çok yarayabilir. Önümüzdeki birkaç ayı planlamalısın. İleride neler olabileceğini kestiremesen de maddi olarak kendini hazır hissetmek sana daha iyi gelecek.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Eğer resmi belgelerle önemli işlerin varsa bugün bunları halletmek için çok iyi bir gün olabilir. Bazı şeyleri daha iyi anlayabilir, görülmeyen detaylar üstünde daha rahat durabilirsin. Bugün önemli işleri yoluna koyabilirsin. 

Sağlık

Kendine biraz zaman ve alan yaratmalısın. Biraz dışarı çıkmalı, biraz hava almalısın, eskilerin deyişiyle. Kendince bir yürüyüş yapmak, kafanı boşaltmana yarayabilir bugün. 

Aşk

Değişime açık olman gerekecek. Aşkta karşına güzel gelişmeler çıkabilir. Hiç beklemediğin bir anda göreceğin bir jest kalbini ısıtabilir. Bugün bu keyifli gelişmelere kendini açabilmelisin. 

Para

Tutumlu olmak karakterinde iyi değişimler yaşamana vesile olabilir. Mesela ani kararlar almanın o kadar da kârlı bir şey olmadığını görebilirsin. Parasal olarak dikkatli olmak bütün hayatına yansıyabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün ailen önemli olacak. Ailene verdiğin değer artabilir. Onların iyiliği için daha fazla harekete geçebilirsin. Sevdiklerini mutlu etmek adına güzel hareketlere girişebileceksin bugün. 

Sağlık

Sabrını zorlayan şeyler olabilir. Bu durumda gerginlikle hareket etmemelisin. Sabrını artırmak ve kafanı boşaltmak için kendine bir alan yaratmak sana iyi gelebilir. Meditasyon konularına yönelebilirsin. 

Aşk

Bugün tutkuların artabilir. Sevdiğin kişiyle keyifli bir an yaşayabilirsin. Bir şeyler, hiç beklemediğin bir zamanda şekil alabilir. Sevdiğin kişi ile alakalı olarak sürprizlere hazırlıklı olmalısın. 

Para

Ufak tefek fikirleri planlı, programlı bir stratejiye dönüştürmek için iyi bir gün olabilir. Maddi olarak elini kuvvetlendirmek için harekete geçmelisin. Fikir geliştirmek sana kâr olarak geri dönebilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün kaderine ve şansına güvenmek seni beklenmedik yerlere çıkarabilir. Pozitif şeylerle karşılaşmak için her zamanki rutininden ayrı düşebilirsin. Biraz şansına ve kaderine güvenmeyi öğrenmen gerekecek. 

Sağlık

Günlük rutin oluşturmak bünyeye iyi gelen bir durumdur. Günlük hareketler, ne kadar su içtiğini takip etmen ve yediklerini kontrol etmen, vücudunu da zihnini de belli bir noktaya getirmek için önemli olabilir. Bugün buna odaklanmalısın. 

Aşk

Daha önceden hiç ilgilenmediğin birisine farklı bir ışıkta bakabilirsin. Bu kişiyi daha farklı bir biçimde düşünmen olası. Yeni bir hoşlantı yaşayabilir ve bunun sonunun nereye varacağını merak edebilirsin bugün. 

Para

Kafanı kurcalayan ufak tefek meseleleri çözmek için iyi bir gün olabilir. Parasal açıdan yarım kalan işleri bitirmek, eksikleri gidermek sana yarayacak. Yeni işlere başlamadan önce eskileri halletmelisin.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Başkasının kavgasına atlamak seni pişman edebilir. Bugün kendi işine odaklanmalısın. Başkalarının kavgasına dahil olarak daha sonra suçlu çıkmak yerine kendi işine odaklanarak onlara belli bir mesafede durmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Etrafındaki insanların nasıl hissettiğini daha fazla anlayabilirsin bugün. Ancak yine de negatif hislerle arana bir sınır çekmen gerekecek. Sevdiğin kişilere destek olma isteği seni düşündüğünden daha fazla gerebilir. 

Aşk

Birisiyle yapacağın keyifli bir konuşma aşk konusunda daha iyi gelebilir sana. Hoşlandığın kişiyle aranızda geçecek bu tür konuşmalar, birbirinizi daha net anlamanızı sağlayabilir. Düşüncelerinin arkasını doldurabilmen karşındaki insanı etkileyebilir. 

Para

Ufak detaylar seni çok etkileyebilir. Bir şeyleri hatırlaman gerekebilir bugün. Maddi açıdan sağlam adımlar atabilmek için önceden yaşananlara odaklanabilmelisin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Senden destek bekleyen birisiyle konuşmalar yaşayabilirsin. Karşındaki insanı anlamak ve ona destek olmak için biraz zaman yaratman gerekebilir. Sevdiğin kişilere destek olman, insanlarla ilişkini çok daha fazla kuvvetlendirebilir. 

Sağlık

Kendi hislerini ve düşüncelerini en başta kendine ifade edebiliyor olman gerekecek. Sağlık açısından zihinsel bütünlük öncelik kazanabilir. Bunun için de en başta kendine dürüst olman ve neyin seni sıktığını görmen gerekebilir. 

Aşk

Bazı hisler açığa çıkabilir. Ya senin, ya da başkasının. Kimin hisleri açığa çıkacak olursa olsun, güzel bir netlik yakalamak kalben daha iyi hissetmeni sağlayacak. Aşkta büyük gelişmeler olmasa da niyetlerin ortaya çıkışı sana iyi gelebilir. 

Para

Kendine bir avantaj sağlamak sadece para ile gerçekleşmez. Eğer bir iş ortasındaysan ve kafan bunaldıysa kendine bir özgürlük alanı yaratabilmek de avantajdır. Bugün iş ortamlarında kendi hakların ve avantajların için pazarlık yapabilirsin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün kaybettiğin bir şeyi bulabilirsin. Bir süredir elinin altında olan ama sonra kaybettiğin bir eşyan bir anda ortaya çıkabilir. Bazı sürprizler seni çok mutlu edebilir bugün. 

Sağlık

Duygusal patlamalar yaşayabilirsin. Bazı şeylerin kaynağını bulup oradan halletmen gerekebilir. Kendine zaman ayırmak ve biraz daha iç sesini dinlemek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel sürprizlerle karşılaşabilirsin. Eğer hayatında bir süredir kimse yoksa, bugün bu durum değişebilir. Hoşlanacağın ve güzel muhabbetlere gireceğin birisiyle karşılaşabilirsin. 

Para

Büyük planlar yarını bekleyebilir. Bugün halledilmesi gereken işlere özen göstermelisin. Bir şeyleri çözmek için yarını beklememelisin bugün. Eğer yarım kalan meseleler varsa, o zaman bunları halletmek yeni şeylere başlamaktan önce gelebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün fiziksel olarak kendini kuvvetli hissedeceksin. Bir şeyleri yoluna koyman için iyi bir gün olabilir. Çevrendeki insanlara karşı dik durman ve kendi gündeminle ortaya çıkman seni daha iyi hissettirebilir. 

Sağlık

Meditasyon, yoga, koşu… Bunların hepsi zihnini boşaltman için ama aynı zamanda fiziksel olarak aktiviteni artırmak için önemli olabilir. Bu tür şeyleri öğrenmek ve bunlara başlamak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bazı konuşmalar romantik bir noktaya gidebilir. Eğer hoşlandığın birisi varsa bugün bu kişiyle konuşmak sana daha iyi gelebilir. Kendini aşk konularında daha iyi ifade edebilirsin. 

Para

Maddi olarak da olsa herkesin kendine göre istekleri olduğunu kendine hatırlatmalısın. İnsanların gündeminde kendine yer edinmek için bütün bunlardan sıyrılıp kendi gündemine odaklanman gerekecek. Başkalarından onay beklemek işe yaramayabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün algıların daha da açılabilir. Hayal gücün artabilir. Halledilmesi gereken meseleleri çözmek için çok keyifli ve anlamlı yollar üretebilirsin. Zihnini çalıştırmak, güzel şeyler keşfetmene vesile olacak. 

Sağlık

Bugün vücudunun biraz dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Kendine güzel bir ortam oluşturmak ve kişisel bakımına özen göstermek sana daha iyi gelecek. Hem vücudunu dinlendirmeli hem de hijyene önem vermelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak bazı perdelerin gözünden kalkmasını sağlayabilir. Aşk konusunda istediğin gelişmeleri göremesen de karşındaki insanı tanımak ve beklentilerini kontrol etmek sana kendini daha iyi hissettirecek. 

Para

Kendini gereksiz eleştirilere boğmamalı ve ileriye odaklanmalısın. Maddi açıdan daha güzel gelişmeler görmek için kendine nazik olman ve geçmişi geçmişte bırakman gerekecek. Parasal olarak daha iyi hissedebilmen için ileriye odaklanabilmelisin.