Burçlar

14 Şubat 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 14 Şubat 2022 Pazartesi) yorumlarına bakalım.
14 Şubat 2022 Pazartesi

Sevgili Koç; romantik ilişkilerini özgürce yaşamak yerine, tutkulu ve gizli yaşamak seni bugün heyecanlandırabilir. Fiziksel enerjin ve ruhsal yönünün artmasıyla sosyal gruplar içinde aranan isimlerden olabilirsin. Ancak felsefi görüşündeki abartılı anlatımın sevdiğin insanlar tarafından çok da hoş karşılanmayabilir.

Sevgili Boğa; Konumun gereği yapman gereken çok iş olsa da sevdiğin için düzenlediğin organizasyonu düşünmekten işine odaklanmakta zorlanabilirsin. Sosyal statünü değiştirecek bir karar arifesinde olman, heyecanlanmana ve detayları gözden kaçırmana neden olabilir.

Sevgili İkizler; iç sesinin özgür bir ruh olma isteğine kulak verip enerjini yükseltebilir, romantik bir gün geçirmek, sürpriz bir seyahate çıkmak isteyebilirsin. Sevdiğin kişinin fikirlerine çekinerek yaklaşması ortak karar almanı gerektirebilir. Kazançlarınla ilgili endişen olsa da hak ettiğin bir gün olduğunu düşünebilirsin.

Sevgili Yengeç; ikili ilişkilerinde ve maddi kazançlarında birtakım değişimler yaşamaya ihtiyaç duyabilir, bunların önündeki engelleri kaldırmanın vaktinin geldiğini düşünebilirsin. Girişimine romantik ilişkilerinden başlaman mümkün. Ancak kendi bakış açına önem veren tavrın ve abartılı sözlerin telafisi zor krizler yaratabilir.

Sevgili Aslan; heyecanlı bir gün geçirmek isteyerek, abartılı bir görünüme, orijinal tavırlara ve sıra dışı isteklere sahip olabilirsin. Eşin veya sevdiğin kişiden gördüğün tepki, mücadele etmeni gerektirse de belirlediğin sınırlardan taviz verme niyetinde değilsin. Açık düşmanlıklara karşı dikkat etmelisin.

Sevgili Başak; eğitimin, iş hayatın, günlük işlerin ve yakınlarınla olan her türlü ilişkinde hak ve özgürlüklerini ön planda tutmak isteyebilirsin. Günün sorumlulukları seni bekliyor olsa da eğlenmeği tercih edebilirsin. Uzun zamandır görmediğin kişiler ile karşılaşabilirsin ancak tutamayacağın sözler vermemelisin.

Sevgili Terazi; günü kalabalık ortamlarda geçirebilir, zarafetinle göz doldurabilir, sosyal medyada paylaşımların övgü toplayabilirsin. Ayrıca geçmiş bir konunun gündem oluşturarak umulmadık boyuta gelmesi, sevdiğin kişi ile duygusal iniş çıkışlar yaşamana neden olabilir.  Esnek ve açık davranışların keyfinin kaçmasını önleyecektir.

Sevgili Akrep; alışagelmiş fikirlerinden vazgeçmek, çağın gerektirdiği yeniliklere uymak, kariyerinde pırıl pırıl bir sayfa açmana neden olabilir. Aktif fikirler üreterek kısa zamanda birikmiş bütün işlerini bitirebilirsin. Dekorasyon ve tadilat maliyetleri endişe etmene neden olsa da yakınlarının desteğini alabilirsin.

Sevgili Yay; toplumun huzurunu artıracak orijinal teklif ve fikirlere açıksın. Yakın çevrenin desteği ve cesaretin, kariyerinde, eğitim alanında, ilişkinde değişim ve dönüşüm fırsatı getirebilir. Fakat tutamayacağın sözler vermek yerine, girişimini zamana yaymalısın.

Sevgili Oğlak; geleneksel yapıdaki düşüncelerinin değişmesi, yeteneklerinin de değişmesine imkân verebilir. Takım çalışmaları sana fırsatlar getiriyor olsa da dostunu düşmanını bilmelisin. Yeni gelir kaynakları bulman kazançlarını artırsa da tüketen değil, üreten olmalısın. Fikir ayrılıklarına dikkat etmelisin.

Sevgili Kova; kişisel isteklerinin değişimi, özel yaşantını da etkileyebilir. Grup adına verdiğin kararlarda takındığın inatçı tavır, hedefinden sapmana, sağduyunu kaybetmene neden olabilir.  Güdüsel isteklerin yerine, hedefine odaklanmalısın. Şu sıralar aldığın her türlü sorumluluk geleceğin kapılarını açacak bir anahtar olabilir.

Sevgili Balık; içindeki güce güvenmeyi, kendine inanmayı, yeteneklerini keşfetmeyi seçtiğinde hayatının daha rahat aktığını göreceksin. Önümüzdeki günlerde ciddi girişimin başarı potansiyelini yükseltecektir. Yalnız kalmayı tercih ettiğin bir gün olsa da aktif ve sosyal olmanın avantajını görebilirsin.