Burçlar

14 Temmuz Çarşamba 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü 14 Temmuz Çarşamba 2021 yorumlarına bakalım.
Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü 14 Temmuz Çarşamba 2021 yorumlarına bakalım.
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü 14 Temmuz Çarşamba 2021 yorumlarına bakalım.

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Sevdiğin insanlara destek olmak isteyebilirsin. Onların sıkıntılarını dinlemek ve manevi anlamda destek olmak sana daha iyi gelebilir. Telefonunu hiç susturmayabilirsin bugün, herkesle konuşmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Kuvvetini sınamak ve daha sağlıklı hareket etmek birçok şeyden önemli olabilir. Egzersiz konularına özen gösteriyorsan, kaslarını kuvvetlendirmeye öncelik vermen gerekecek. Sağlıklı olabilmek için kuvvet meselesini değerlendirmen gerekebilir. 

Aşk

Aşkta güzel gelişmeler görmek için iki kişinin de çabası gerekir. Bugün bir şeyleri tek başına üstlenmen seni mutlu etmeyebilir. Karşı tarafın seni mutlu etmesi için çabalara girmesi gerekebilir. 

Para

Bazen hiçbir eyleme geçmemek, en zorlu eylemlerin başında gelebilir. Çevrendeki insanlara yardım amaçlı kendini paralamak yerine geri çekilip kendi başlarına ayağa kalkmalarını izlemen gerekecek. Maddi olarak bir şeyleri kendine saklamalısın.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Bugün biraz geçmişe gitmek ve bazı şeylerin temeline inmek sana daha iyi gelebilir. Son zamanlarda yaşananların temelini görmek, analiz yapmak ve ona göre hareket etmek sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Yeni şeyler denemek sana daha iyi gelebilir. Özellikle beslenme açısından daha farklı tarifler deneyebilirsin. Mutfağa girmek ve kendine iyi gelecek şeyler hazırlamak sana daha iyi bir enerji sağlayabilir

Aşk

Aşk konusunda bazı şeyler beklentilerinden daha farklı olabilir. Ancak kendini bu farklılıklara açman gerekecek. Bazı şeyler istediğin gibi olmasa da ileride bu konularda daha mutlu olabilirsin. 

Para

Ani harcamalar karşısında kendi iradeni kuvvetlendirmen gerekebilir. Gereksiz masrafların başında aniden bir şeyi görüp alma isteğin olabilir. Bugün bu isteğe bir dur demen gerekecek.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Dünyada bir şeylerin yavaşlamış olması senin gündeminde de yavaşlama olmasını gerektirmeyebilir. Bir şeylere daha dört elle sarılabilirsin. Hayatında düzelmesi gereken şeyler için yeni kararlar alma ve bunları uygulamada çaba göstermen gerekebilir. 

Sağlık

Kendini çok fazla yormanın kimseye faydası yok. O yüzden bugün biraz dinlenmeye özen göstermen gerekebilir. Enerjini ne için kullandığına dikkat etmen gerekecek. O yüzden sakin bir gün planlamak daha iyi olabilir. 

Aşk

Bugün çok romantik bir gün olmasa da sevdiğin kişiyle yapacağın konuşmalar sende daha büyük bir etki yaratabilir. Aşk konularında yapılacak sohbetlerin büyük önemi olacak bugün. O yüzden içine kapanmamalısın. 

Para

Bir şeyleri en aza indirgemek sana daha iyi gelebilir. Minimal yaşam ve idealler kurmak için güzel bir zaman. Her şeyi çok çok görmek yerine sana yetecek kadar olana odaklanmak en başta zihnini daha sonra da bütçen üstündeki yükü hafifletebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Seni fiziksel ve zihinsel olarak rahatsız eden, sana sıkıntı veren şeyleri çözmek için her şeyi tek tek alabilirsin bugün. Bazı konularda daha sağlam durman, güzel çözümler görmene vesile olabilir. O yüzden sıkıntıdan kaçmamalısın bugün. 

Sağlık

Sağlıklı olmak için neler yapman gerektiğini kendine hatırlatman gerekebilir. Biraz daha fazla egzersize odaklanabilir, daha fazla su tüketebilirsin. Kan dolaşımını artırmak sana her şeyden daha iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye kendini ifade etmekten çekiniyor olabilirsin. Ancak bugün dürüst olmak her şeyden önemli olabilir. Kendini ifade etmek için güzel bir fırsat bulabilirsin. Hoşlandığın kişiye açılmak için iyi bir gün olabilir. 

Para

Maddi açıdan değişimlere kendini açman gerekecek. Bir şeylere hazırlıklı olmak hiç de kötü bir fikir değildir. Maddi olarak kendini güvenceye almak ve yaşanabilecek değişimlere hazır olmak sana daha iyi gelebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bazı konularda çekincelerin olabilir. Aklına tam olarak yatmayan mevzularla karşılaşabilirsin. İşte bu durumlarda bir şeyleri içine atmak yerine açık açık dile getirmen gerekecek. Kendine güvenmelisin bugün. 

Sağlık

Bir şeylere odaklanmak zorlaştıysa bugünü kendine ayırman gerekebilir. Zihnini boşaltmak için stres ve gerginlikleri ortadan kaldırman gerekecek. Kendine vakit ve ortam oluşturarak bu konuda daha sağlam adımlar atabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyifli sohbetlere girmek ve biraz gülebilmek her ikinize de iyi gelebilir. Aşk konularında bir şeyleri hafife almanız gerekebilir. O yüzden bugün gülmeye odaklanmalısınız. 

Para

Maddi açıdan, sürekliliğin önemli olduğunu görebilirsin. Parasal mevzularda istikrarlı davranışlar sana daha iyi başarılar getirebilir. Kısa vadeli planlar yerine uzun süreli ancak istikrarlı gidişata odaklanmalısın.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bazı insanlar bir şeyleri gözlerinde çok büyütür ve işleri çok zora sokar. Ama bugün, sen bunun tam aksi olabilirsin. “Ne var yani” diye el atacağın birçok meselede güzel çözüm üretebilirsin. Kendini daha iyi bir şekilde ifade edebilir ve başarılı olabilirsin. 

Sağlık

Sağlıklı bir egzersiz programı oluşturmak sana çok daha iyi gelecek. Bir şeyleri planlamak, yeni programlar öğrenmek ve kendin için iyi olanı tercih etmek sağlığın için çok daha iyi olabilir. 

Aşk

Aşk konusunda ilgini çeken birisinin aslında nasıl bir insan olduğunu görebilirsin. Bir şeyler beklediğinden daha farklı çıkabilir. Ancak bu süreçte bu kişiyi tanımak sana kendini iyi hissettirebilir. 

Para

Etrafındaki insanların seni esas planlarından uzaklaştırmasına izin vermemelisin. Eğer bir şey için para biriktirdiysen o parayı gerçekten biriktirdiğin şeye harcamalısın. Başkası bir şey istedi diye planlarda büyük değişiklik yapmamalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

İnsanların seninle alay edeceğini bilsen bile fikirlerini kendine saklamamalısın. Açık açık, hatta başka bir deyişle, çatır çatır istediğin her şeyi ifade etmen gerekecek. Bir şeyleri konuşmadan yoluna koymanın zor olacağını insanlara senin göstermen gerekebilir. 

Sağlık

Bir şeyleri daha iyi görmek ve daha pozitif olmak için biraz daha fazla hareket etmen gerekebilir. Kan dolaşımını artırmak ve kaslarını kuvvetlendirmek, genel olarak enerjinin artmasına vesile olacak. Bugün tembellik yapmamalısın. 

Aşk

Aşk konualrında yeni bir etkiye merhaba diyebilirsin. Bu yeni etkiyi anlamak ve tam olarak fark etmek için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Bir şeyleri bugünden halletmeye kalkmamalısın. 

Para

Yeni hedeflerini iki kere düşünebilirsin bugün. Bazı şeylere güzel başlamak istesen de aklında soru işaretleri olabilir. Maddi konuları bir yoluna koymak için fikir alışverişi yapmak, daha iyi bir tercih yapmak için iyi gelebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bir şeyi yapmayı düşünmek, o konuda eyleme geçmeni engelleyebilir bugün. Bazı detaylarda kaybolabilirsin. O yüzden kendini biraz geri çekmek ve zihnini boşaltmak senin için daha iyi olabilir bugün. 

Sağlık

Fiziksel olarak iyi hissetmek için bazen zihnimizi boşaltmamız gerekebilir. Bazı konularda kendini daha iyi hissetmek için bir denge yakalaman gerekecek. Bugün stres ve gerginlikleri atlatmaya özen göstermek sağlığın için daha iyi olabilir. 

Aşk

Aşk konusunda bir adım atman gerekebilir. Hoşlandığın birisi varsa bir konuşma başlatman daha iyi olabilir. Bazı konularda senin adım atman, karşı tarafın daha iyi hissetmesini ve kendini sana açmasını sağlayabilir. 

Para

Parasal gelişmeler ve parasal kayıplar birbirini tamamlayan bütünlerdir. Bugün bu iki konuda da yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Önemli olan ikisi arasındaki dengeyi sağlayabilmek. Sen de bunu yapabileceksin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yüksele Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün gereksiz yere sinirlenmemelisin. Son zamanlarda dünyada yaşananlar seni bir kapana kısılmış gibi hissettirebilir. Ancak duygusal olarak bazı şeyleri daha iyi bir noktaya getirmek için zihnini boşaltman gerekecek. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek önceliğin olmalı bugün. Bir süredir hareketsiz kalmış olabilir ve daha az su içiyor olabilirsin. O yüzden bu su tüketimini artıracak yollar aramalı, bu işi ciddiye almalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki dinamikleri analiz etmek isteyebilirsin. Kim neye nasıl tepkiler veriyor bunları görmek, birbirinizi daha net anlamanıza vesile olabilir. Tepkilerinizi ölçmek, esas sıkıntıların temeline inmenizi kolaylaştıracak bugün. 

Para

Sen her ne kadar bir şeylere içtenlikle sarılsan da karşı taraf bazı şeyleri sadece para olarak görebilir. O yüzden kendini çok fazla yormadan ve birçok fedakarlığa girmeden önce karşı tarafın niyetini sorgulaman gerekecek bugün

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bir şeyleri sakin bir kafayla düşünmek sana daha iyi gelebilir. Kendin için ve sevdiklerin için güzel kararlar alabilirsin. Bazı konularda daha olgun davranabilir ve sonuca daha rahat varabilirsin. 

Sağlık

Esneme hareketleri ve kaslarını çalıştırmak sana daha iyi gelebilir. Kan dolaşımını artırmak ve kendini daha hafiflemiş hissetmek için bu hareketlere özen göstermelisin. Yeni hareketler öğrenmek için interneti kurcalayabilirsin. 

Aşk

Aşk beklenmedik bir anda karşına çıkabilir. Hiç beklemediğin bir anda birisine karşı bazı hisler besleyebilirsin. O kişiyi tanımak için kendine zaman vermen gerekebilir. Bugün aşka karşı çıkmamalısın. 

Para

Bugün kendine öncelik vermen gerekebilir. Bunun için de sana ait olan şeyleri korumaya alman gerekecek. Maddi açıdan gereksiz masraflara seni öne atanlara karşı önlem almalı ve paranı başkalarına harcamamalısın.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Kendini biraz sıkkın ve bıkkın hissettiysen geçtiğimiz günlerde, bugün kendini yenilemek için daha iyi bir gün olabilir. Kendine daha fazla zaman ayırabilir ve canını sıkan şeylerle arana sınır çekebilirsin. 

Sağlık

Bugün güzel bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Birçok şeyi halletmek için güzel bir enerjin olabilir. Bu güzel enerjiyi seni keyiflendirecek aktiviteler için kullanmak zihnini boşaltmana yarayabilir. 

Aşk

Bugün aşka daha açık olabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiyle aranızda daha iyi bir muhabbet olabilir. Eğer hayatında birisi yoksa keyifli sohbetler ve flörtleşmelerle karşılaşabilirsin. 

Para

Maddi açıdan başlamayı bildiğin gibi bitirmeyi de bilmen gerekecek. Bazı işleri sonlandırmak için iyi bir gün olabilir. Başladığın işleri bitirmek için emek sarf etmek maddi gelişmelerden daha önemli olabilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün kendini eğlendirmeyi bileceksin. Birçok şeyi daha hafife alabilirsin. Keyifli bir gün geçirmek için güzel planlar yapabilir ve hem kendini hem de sevdiklerini mutlu edebilirsin. 

Sağlık

Derin nefes egzersizleri sana kendini daha iyi hissettirebilir. Hem esneme hareketleri yapmak hem de nefesini kontrol etmek, kendini çok daha iyi hissetmene ve enerjini artırmana vesile olacak. Bugün bu konulara odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konularında ilginç etkilere maruz kalabilirsin. Sana ilgisini belli etmek isteyenler olabilir. Seninle ilginç muhabbetlere girenler olabilir. Bazı şeylerin nerelere gittiğini izleyip görmen gerekecek. 

Para

Maddi açıdan daha güzel gelişmeler görmek için üretmen gerekecek. Bugün boş boş vakit geçirmemelisin. Bir şeyleri daha iyi bir hale getirmek için ekstra çaba gösterebilirsin bugün. Bu enerjiyi boşa harcamamalısın.