Burçlar

15 Ağustos 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları analizi

15 Ağustos 2022 Pazartesi Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 15 Ağustos 2022 Pazartesi ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 15 Ağustos 2022 Pazartesi gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; alacak verecek işleri günün erken saatlerinden itibaren gündeminde olabilir. Planladığın ve istediğin gibi akıcı ilerleyemeyebilir bazı sıkışıklar yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısından sonra hız kazanabilir, iletişim alanında yoğun bir tempo içine girebilirsin.

Sevgili Boğa; günün ilk bölümünü belki tembellik ederek veya kendi özel işlerine ayırarak geçirebilirsin. Tamamlanması gereken işlerinle de ilgilenme fırsatın olabilir. Sonrasında değişen dinamikler senin de canlanmana imkân sağlayabilir. Alışveriş, ticari veya eğitsel konular gündeminde yer bulabilir.

Sevgili İkizler; sabah saatlerinde huzursuz hissedebilir, işlerinin akıcı ilerlemediğinden şikâyet edebilirsin. Günün ikinci yarısında burcuna geçecek olan Ay ile artık kendini daha rahat ifade etme ve ortaya koyma fırsatın bulabilir, geçtiğimiz birkaç günkü suskunluğunu bozabilirsin.

Sevgili Yengeç; günün ilk yarısını ekip çalışmalarındaki sorumluluklarını tamamlamakla geçirebilirsin. Arkadaşlarınla aranda onlara yeterli vakti ayıramadığın için bazı kırgınlıklar oluşabilir. Pek çok karışık düşüncenin zihnini ele geçirdiğini hissedebilirsin.

Sevgili Aslan; geçen hafta gerçekleşen Ay Tutulmasıyla ortaya çıkan konuların artık toparlanması gerektiğine kanaat getirebilirsin. Sabah saatlerini üzerindeki görev ve sorumlulukları tamamlamakla geçirebilirsin. Sonrasında stres atmak için arkadaşlarınla görüşebilir, grup organizasyonlarına katılabilirsin.

Sevgili Başak; sabit fikirli olduğun bir konu sabah saatlerinde seni yorabilir. Ancak sebat göstererek ilerlediğin bir işin son düzenlemeleriyle ilgilenebilir ve projeni nihayetlendirebilirsin. Günün ikinci yarısında daha akıcı koşullar yakalayabilir, iletişim becerini daha rahat kullanabilirsin.

Sevgili Terazi; gruplar içindeki görev ve sorumluluklarının maddi kısmı günün ilk yarısında gündeminde olabilir. Zorlu geçen bir sürecin ardından artık bazı şeyleri netleştirmen mümkün. Günün ikinci yarısı ise anlaşmalar, eğitsel konular ve yolculuklar adına hareketli olabilir.

Sevgili Akrep; iş ve sosyal yaşantını etkileyecek gelişmelerle ilgili diyaloglarını bugün de sürdürebilirsin. Sabah saatlerinde kaşındakilerle yapacağın görüşmelerin ardından işin finansal boyutuyla ilgilenebilirsin. Beraberliğinde güven duygunu pekiştirmene olanak sağlayacak gelişmeler yaşanabilir.

Sevgili Yay; ön çalışmalarını hazırladığın işlerini görünür hale getirmek için harekete geçebilirsin. Ayrıca planlarını gerçekleştirme imkânı sağlayacak maddi koşulları da belirlemen ve düzenlemen mümkün. Günün ikinci yarısı daha hareketli geçebilir. Eşinle, dostunla daha fazla vakit geçirebilirsin.

Sevgili Oğlak; keyifli geçen birkaç günün ardından artık sorumluluklarına yönelme zamanın geldi. Yatırımların ve kazançlarınla ilgili belirlediğin beklentilerin için günün ikinci yarısından sonra fikir alışverişinde bulunabilirsin. Zihninin çok yönlü düşünmeye açık olduğu bir gündesin.

Sevgili Kova; evinle veya ailenle ilgili sorumluluklarını yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşadığın bir gündesin. Sabah saatlerin eksik kalan işlerini tamamlamakla geçebilir. Günün ikinci bölümünde artık keyiflerine yönelebilir, sevdiğin kişi, arkadaşların ve çocuklarınla vakit geçirmeye zaman ayırabilirsin.

Sevgili Balık; sağlığınla ilgili seni yoran bir konuyu artık rafa kaldırabilirsin. Alacağın bilgiler, üzerinde araştırma yaptığın konuyla alakalı seni manen rahatlatacak ve güvende hissetmene imkân sağlayacak gibi görünüyor. Günün ikinci yarısı; ev, gayrimenkul alım satımı veya taşınma işleriyle geçebilir.