Burçlar

15 Temmuz Perşembe 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi

15 Temmuz Perşembe 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi
Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
15 Temmuz Perşembe 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (15 Temmuz Perşembe 2021) yorumlarına bakalım.
Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Sevdiklerini ilgilendiren gelişmelerle dolu bir gün geçirebilirsin. Onlar ile alakalı haberler alabilir, onlarla olan iletişimini daha da artırabilirsin. Bugün sevdiklerine vakit ayırman gerekecek

Sağlık

Sıcak bir papatya çayı sana daha iyi gelebilir bugün. Sinirlerini yatıştırmak ve keyifli şeylere odaklanmanı kolaylaştırmak için bu gerekecek. Bazen güzel günlerin keyfini çıkarmak için gardımızı indirmemiz gerekebilir. Bugün senin için böyle geçebilir. 

Aşk

Aşkını içine atmayı tercih edebilirsin. Ama bunu arabesk filmi gibi yaşamayacaksın. Bazı hisleri kendine saklamak ve bir şeylerin olgunlaşması için kendine zaman vermek bir sanat filmine dönüşebilir. 

Para

Maddi açıdan kendine fazla yükleniyor olabilirsin. Etrafındaki insanların durumunun da o kadar iyi olmadığını görmen gerekecek. Kendinden gereksiz yere imkansız şeyler beklememelisin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Ev ile alakalı konular gündemini daha da meşgul edebilir. Yaşam alanına odaklanmak, yenilikler yapmak, işe yaramayan şeyleri değiştirmek sana daha iyi gelebilir. Evine odaklanmalısın bugün. 

Sağlık

Yeteri kadar dinlenebiliyor musun? Vücudunun ihtiyacı olan rahatlığı kendine sağlayabiliyor musun? Bugün bu sorulara yanıt aramalısın. Kendini daha iyi hissetmek için rahat bir ortam oluşturman gerekebilir. 

Aşk

Aşk konularında senden hoşlanan kişilere fırsat vermeyi görmen gerekebilir. Sadece kendi isteklerine odaklanmak yerine karşı tarafın düşüncelerine öncelik vermek aşkta farklı bir boyut açabilir bugün. 

Para

Çok büyük paralar harcamadan da mutlu olabilmeyi kendine öğretmen gerekebilir. Maddi açıdan büyük masraflar seni düşündüğün kadar mutlu etmeyebilir. Ufak şeylerle keyif alabilmelisin bugün.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

İnsanlarla iletişimini artırarak daha fazla iş konuşabilirsin bugün. Çevrende güvendiğin kişiler varsa onlarla iş ortaklıkları yapabilirsin. Bazı konularda daha fazla fikir birliği görmen olası. 

Sağlık

Sağlıklı alışkanlıklar kendiliğinden kazanılmaz. Bazı şeylerin peşine senin düşmen gerekir. Sağlıklı hissedebilmek ve daha iyi hareket edebilmek için bugünden alışkanlıklarını değiştirmen gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyifli bir plan yapabilirsiniz. Sağlık kurallarına uyduğunuz sürece bu durum size iyi gelecek. Bazı konularda gerginlikleri atmak için iyi bir gün olabilir. 

Para

Bugün ne olursa olsun kendini daha iyi hissedebilirsin. Maddi açıdan bir şeyler gecikse de sen kendini iyi hissedeceksin. Emeklerinin karşılığını bir şekilde alacağından emin olabilirsin bugün.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

İleriye dönük yatırımlar düşünmek için iyi bir gün olabilir. Bunu sadece maddi olarak düşünmemelisin. Yaşam alanını şenlendirecek şeyler düşünmek ve ileriye dönük hayaller kurmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Hayatına bir denge getirebilmelisin. Tek bir alana çok fazla yüklenmek sana iyi gelmeyebilir. Dinlenmek, spor yapmak ve sağlıklı beslenmek… Bunları dengeye oturttuğunda kendini daha iyi hissedebilirsin. 

Aşk

Aşk konularına mantıkla yaklaşabilirsin bugün. Bunu soğukluk olarak düşünmemelisin. Ancak bazen aklın müdahale etmesi gereken duurmlar olur. Bugün bu tür konularla daha fazla karşılaşabilirsin. 

Para

Dikkatini neye vermen gerektiğini özenle seçmen gerek. Maddi açıdan bir şeylerin düzelmesi için bu öncelikler listesini sağlam belirlemelisin. Gerek masrafları gerekse kazançları buna göre belirlemen gerekecek.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün bir partnerlik söz konusu olabilir. Gerek iş, gerek arkadaşlık gerekse aşkta güzel bir karşılaşma yaşayabilirsin. Etrafındaki insanlarla iletişimini artırmak daha güzel gelişmeler görmene vesile olabilir bugün. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmeli ve egzersizi boşlamamalısın. Bu ikisinin dengesini iyi kurman sana çok iyi bir enerji sağlayabilir. Dış görünüşün için değil ama sağlığın için bu ikiliyi sağlamlaştırmalısın. 

Aşk

Duygularını geri tutmak sana yaramayabilir bugün. Sevdiğin kişiye nasıl hissettiğini açıklaman gerekebilir. Kendini daha iyi ifade edebilir ve aşk konularında tıkanık bir yolu açabilirsin bugün. 

Para

Etrafındaki insanlarla iletişimini artırmak, onlardan beklentilerini daha mantıklı bir noktaya getirmeni sağlayabilir. Parasal açıdan kendine güvenmen gerekecek. Böylece karşı tarafın neler yapacağını daha merakla bekleyebilirsin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Birden fazla işi aynı anda halletmeye çalışabilirsin. Ama bu konuda bünyeni çok fazla yormamaya dikkat etmen gerekecek. İşleri belli saatlere bölmek ve kendine zaman ayırmak çok daha iyi şekilde sonuçlanabilir senin için. 

Sağlık

Etrafındaki insanların seni yumuşak yüzlü bulup üstüne gittiğinin farkında mısın? Eğer değilsen, bugün kendini geri çekip biraz düşünmen gerekecek. Duygusal gerginliklerin temelinde bu olabilir, aman dikkat! 

Aşk

Aşk konularında kendini daha iyi etkilere açmak isteyebilirsin. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve kendini dış etkilere kapatmamak daha iyi olabilir. Beklenmedik durumlarla karşılaşman olası bugün. 

Para

En ufak sıkıntıda dünyaları yakmamalısın. Bugün biraz geri durup olan biten hakkında kendine zaman vermen gerekebilir. Ani tepkilerle gereksiz masraflara girmemeli, sakince bekleyebilmelisin.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bir durup düşünsen neleri değiştireceğini daha net görebilirsin. Ama kendine o zamanı vermiyor gibisin. Bugün biraz kendini geri çekmek ve etrafında olan biteni uzaktan görmek sana çok fayda sağlayabilir. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen ve egzersize odaklanman sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. Tembellik etmemeli ve hareket etmelisin. Sağlığını düşünerek günlük rutininde değişim yapmak için iyi bir gün olacak. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranda daha keyifli bir muhabbet olabilir. Ona karşı hislerinin arttığını hissedebilirsin. Aranızda daha keyifli ve güzel bir gelişme olması mümkün. Aşka kapılarını kapatmamalısın. 

Para

Maddi konularda eli açık olmak iyidir ancak savurganlık arasındaki çizgiyi iyi bilmen gerekir. Bugün gereksiz masrafları kısmak ve dikkatli olmak için sınanabilirsin. Neyin önemli bir harcama olup olmadığını iki kere düşünmen gerekebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün bütün enerjini iş konularına verebilirsin. Halletmek istediğin şeyleri, yarım kalan işleri sonlandırmak sana çok daha iyi gelebilir. Bugün algıların daha açık olacak ve senin için önem taşıyan konulara yönelmen daha iyi olabilir. 

Sağlık

Dinlenmek demek tembellik yapmak demek değildir. Ama kendine rahat bir ortam hazırlayıp sıcak bir çay içmek sana çok iyi gelebilir bugün. Sağlığın için vücudunu dinlendirmeyi öğrenmelisin. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendi isteklerine göre değil de iki kişinin uzlaşmasına göre gelişmeler görmen olası. Bazı şeyler tam olarak senin düşündüğün gibi olmasa da ortak kararlar almak seni mutlu edebilir. 

Para

Bazı şeyleri keşfetmek sana düşecek. Maddi konularda neyin iyi neyin o kadar da iyi olmadığını görmek seni mutlu edebilir. Bunun için dikkatini parasal konulara vermen gerekebilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Hayatında görmek istediğin değişimler ve gelişmeler için kendini eğitmek, daha fazla şey öğrenmek isteyebilirsin. Bu güzel ruh halini iyi değerlendirerek sana çok iyi gelecek bir noktaya getirebilirsin bilgi birikimini. Öğrenmeye açık olmalısın bugün. 

Sağlık

Meditasyon ve yoga gibi egzersizler sana çok daha iyi gelecek. Zihnini boşaltmak ve vücudunun esnekliğini koruması için bu tür hareketler gerekebilir. Bugün bu konulara odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün karizman daha yüksek olacak. Etrafındaki insanları etkileyebileceksin. Aşk konularında keyifli gelişmelerle kendini mutlu edebileceksin. Güzel etkilere kendini açmalısın bugün. 

Para

Bazı değişimler büyük hazırlıklar gerektirir. Bu değişimler ve hazırlıklar direkt olarak parasal konularla alakalı olmasa bile yine de dikkatli olmanda fayda var. Gereksiz harcamalarla gününü bozmamalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün çok meşgul olabilirsin. Halletmen gereken meseleler dağ gibi yığılmış olabilir. Bugün bu konuları çözmek, daha sonrası için kafanın rahat olmasını sağlayacak. O yüzden tembellik yapmamalısın. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermen gerekebilir. Besin değerlerini gözden geçirmek ve işlenmiş gıdalardan uzak durmak sana daha fazla enerji verebilir. Sağlığın için daha mantıklı tercihlerde bulunabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında neler beklediğini gözden geçirmen gerekebilir. İnsanlar ile alakalı beklentilerde daha mantıklı olmak sana iyi gelecek. Gereksiz hayal kırıklıklarının önüne beklentileri kısarak geçebilirsin. 

Para

Maddi konularda kendini daha sağlam bir noktaya getirmek için iş ilişkilerini kuvvetlendirmen gerekebilir. Parasal hesaplardan önce iş konuşmaları, insanlarla ilişkiler öncelikli olacak bugün.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün senin için çok güzel bir gün olabilir. Sevdiğin dostlarınla güzel ve anlamlı konuşmalar yapabilirsin. İş ve arkadaşlık konularında baskın gelişmeler görmen olası. O yüzden kendini güzelliklere açman gerekecek. 

Sağlık

Daha sağlıklı bir uyku çekebilmek bugün önceliğin olabilir. Kendini dinlendirmek ve uykunu düzenli bir hale getirmek enerji seviyeni artıracak. Bugün bunun için hazırlıklar yapabilir ve daha rahat bir uyku için ortam düzenleyebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle fikir birliğine varman kolaylaşabilir. Baktığınız şeylerde aynı sonuçları görmeniz olası. Aşk konusunda sizi daha da saracak ve keyiflendirecek gelişmeler görebilirsin bugün. 

Para

Yeni şeyler denemek maddi açıdan sana korkutucu gelebilir. Ancak zihnini açmak ve daha güzel şeylere odaklanabilmen için bu harekete girmen gerekecek. Yeni şeyleri hayatına sokabilmeli ve maddiyatı gözünde çok büyütmemelisin bugün.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün aklın işte ve maddiyatta olabilir. Neleri nasıl düzeltebilirim diye düşünebilirsin. Daha mantıklı ve güzel kararlar almak için elindekilere daha rahat odaklanabilirsin bugün. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermelisin. Sağlıklı besinler tüketmek önceliğin olmalı. İşlenmiş ve şekerli gıdalar değil de organik beslenmek sana daha iyi gelebilir. Bir sebze yemeği bugün tercihin olmalı mesela. 

Aşk

Aşk konularında beklenmedik ortamlarda beklenmedik kişilerle bazı gelişmeler olabilir. Hiç beklemediğin birisi sana hislerini açabilir. Beklenmedik bir konuşma gündemine oturabilir. Değişimlere kendini açman gerekecek. 

Para

Maddi konular ile daha iyi başa çıkabilmen için gerçek hayata dönmen gerekecek. Hayaller ve hayatlar çakışıyor olabilir. Bugün bunu düzeltebilmek için elinde ne var onlara bakmalısın.