Burçlar

17 Ağustos 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi

17 Ağustos 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi
17 Ağustos 2022 Çarşamba Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 17 Ağustos 2022 Çarşamba ) yorumlarına bakalım.
17 Ağustos 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi
Bugün Tüm Burçların 17 Ağustos 2022 Çarşamba gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; rahat iletişimin sayesinde çevrendekilerle ve arkadaşlarınla rahat iletişim kurabilirsin. Yazı, şiir, anlatım alanında yaratıcı olabilir, başarılı işler çıkarabilirsin. Akşam saatlerine doğru sevdiklerinle, ailenle ilgili gelişmeler hassaslaşmana ve duygusal davranmana yol açabilir.

Sevgili Boğa; evin için harcamada bulunabilir veya yeni bir gayrimenkul edinmek için araştırmalar yapabilirsin. Yazı dilindeki becerini ortaya koyabileceğin faaliyetlerde bulunabilir, beklenmedik kazançlar elde edebilirsin. Akşam saatlerinde kardeşlerin ve arkadaşlarınla bir araya gelebilir, anılarınızı ve eski günleri yad edebilirsiniz.

Sevgili İkizler; geçen hafta gündeminde olan konuyu akılcı yaklaşımlarınla çözebilirsin. Sözleşme ve kontratlar lehine gelişebilir. Kendini rahat ifade edebilir, isteklerini gerçekleştirme yönünde doğru adımlar atabilirsin. Finansal konular ise halen biraz daha çaba gerektirebilir.

Sevgili Yengeç; kulis çalışmaları veya yakın çevrenin gizli desteğiyle isteklerine varman mümkün olabilir. Aklını kurcalayan düşüncelerine çıkış yolları bulman mümkün. Burcunda ilerleyen Ay ile birlikte kendini artık daha rahat hissedebilir, dalgalanmaya müsait duygularını kontrol altında tutabilirsin.

Sevgili Aslan; günün ilk saatlerinde görev ve sorumluluklarını tamamlayabilirsin. Takım çalışmalarındaki işlerini bitirebilir, hedefine varmış olmanın haklı keyfini yaşayabilirsin. İlerleyen saatlerle birlikte artık dinlenmeye çekilebilir, gözlerden uzak olmak isteyebilirsin. Ailevi bir gelişme ise duygusal anlar yaşamana neden olabilir.

Sevgili Başak; kendinle ilgili özgüvenini sarsan bir önyargını bugün itibari ile kafandan atman mümkün. Ayrıca otorite konumundaki kişilerle yapacağın görüşmeler netice verebilir ve hedeflerine doğru adımlarla ilerleyebilirsin. Akşamüstünden sonra arkadaşlarınla veya yakınlarınla zaman geçirebilirsin.

Sevgili Terazi; bir süredir üzerinde emek harcadığın hedeflerine yaklaşabileceğin bir gündesin. Başarın, akılcı yaklaşımların ve doğru iletişim kurabilmenden kaynaklanabilir. Akşamüstünden sonra iş ve sosyal yaşantında daha hareketli saatler seni beklemekte. Ailen ve sevdiklerine zaman ayırmak isteyebilirsin.

Sevgili Akrep; geçtiğimiz hafta meydana gelen tutulma sonrasında iş veya özel yaşantında yeni bir süreç başlamayabilir. Gerek parasal gerekse de duygusal paylaşımlarınla ilgili bir karara varman mümkün. Akşamüstünden sonra değişen dinamiklerle artık gelecek ile ilgili adımlar atmaya başlayabilirsin.

Sevgili Yay; iletişim içinde olduğun kişiler, ortağın, eşin veya kardeşlerinden destek görebilirsin. Belli bir noktaya taşıdığın işlerinin mali kısımlarıyla ilgilenmeye başlayabilirsin. Koşullar zaman zaman kaygı yaratsa da üstesinden gelebileceksin.

Sevgili Oğlak; aklını kurcalayan ve üzerinde baskı oluşturan maddi konulardaki gelişmeleri organize etmenin vakti geldi. Sağlığınla ilgili yaptığın analiz ve tetkiklerin sonuçlarını alabilirsin. Günün ikinci yarısından sonraki gelişmelerde kontrol her ne kadar sende gözükse de karşındakilerin koşullarına bağlı hareket edebilirsin.

Sevgili Kova; ortaklık ve iş birliklerini içine alan konular bugün de gündemini meşgul edebilir. Her ne kadar bireysel hareket etmek istesen de karşındakilere bağlı olduğunu bildiğinden uyumlu davranabilirsin. Akşam saatlerinde ailevi konulardaki gelişmeler seni daha duygusal kılabilir.

Sevgili Balık; sağlığınla, sorumluluklarınla veya bir gayrimenkulle ilgili seni yoran, ikileme düşüren koşulları artık geride bırakabilirsin. Akşam saatlerinden sonra kendini duygularının etkisinde hissedebilir, anın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Aileni, sevdiklerini yanında isteyebilir, onların şefkatine ihtiyaç duyabilirsin.