Burçlar

18 Ağustos 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 18 Ağustos 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.
18 Ağustos 2022 Perşembe Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 18 Ağustos 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 18 Ağustos 2022 Perşembe gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; bugün oldukça hassas olabileceğin için tepkilerin duygusallık içerebilir. Geçmiş yaşanmışlıklar, evine, ailene dair konular gündeminde olabilir. Yapacağın sorgulamalarla iç dünyanda neye ihtiyaç duyduğunu keşfedebileceğin gibi günün ilerleyen saatlerinde üzerinde baskı yaratan gelişmeler ortaya çıkabilir.

Sevgili Boğa; senin için kritik geçecek birkaç gün için hazırlıklı olmalısın. Yaşantında önemli gelişmeler yaratacak Güneş Tutulması öncesinde zihninde yer alan bazı düşüncelerle vedalaşman gerekebilir. Geçmişte yaşadığın bir aşk, çocuklarınla ilgili bir konu veya yerleşiminle alakalı vereceğin kararlar hakkında değerlendirme yapabilirsin.

Sevgili İkizler; evine veya gayrimenkullerine ait ödenmemiş bir borç bugün önüne çıkabilir. Ailenden bu konuda destek bekleyebilir, ince eleyip sık dokuduğun bir konuyu yeniden gündemine taşıyabilirsin. Akılcı davranmaya çalışsan da duygusal tepkiler verebilirsin.

Sevgili Yengeç; halen burcundaki Ay’ın koruması altındasın. Yakınlarınla, kardeşlerin ve arkadaşlarınla arandaki sorunlarını çözebilir, duygularını onlara ifade etmekten çekinmeyebilirsin. Ertelenen bir geziyle ilgili yeniden program yapabileceğin gibi akşam saatleri ilişkin adına yorucu geçebilir.

Sevgili Aslan; yaşamakta olduğun finansal sıkıntıyı herkesten gizleyebilir, kendi kendine çıkış yolları arayabilirsin. Ailen ve sevdiklerin için planda olmayan harcamalarda bulunman gerekebilir. Geç saatlerde iç dünyanın derinliklerine yolculuk yapabilirsin.

Sevgili Başak; bugünlerde içine attığın ve ifade etmekten çekindiğin pek çok şey olabilir. Gün içinde bunları yakın bir arkadaşınla veya ailenden biriyle paylaşman söz konusu. Grup çalışmalarında sana verilen sözlerin tutulmadığı görüp kaygılanabilir, sevdiğin kişinin üzerinde kurduğu duygusal baskıdan rahatsız olabilirsin.

Sevgili Terazi; bilinçaltında sorguladığın düşüncelerin olabilir. Arka planda yolunda gitmeyen durumlar, dostun veya bir çalışma arkadaşınla yaşayacağın gelişmeler seni sosyal yaşamında zor duruma düşürebilir. Akşam saatlerinde duygusal anlamda kendini baskı altında hissedebilirsin.

Sevgili Akrep; gruplardan veya takım çalışmalarından beklediğin teklif ve öneriler seni tatmin etmeyebilir. Bunların sorgulamasını veya karşılıklı değerlendirmelerini yapabilirsin.  Duygularınla davranacağından ikilemde kalabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin.

Sevgili Yay; finansal alanda endişe ve kaygı duyacağın gelişmeler olabilir. Tamamladığını ve bitirdiğini düşündüğün bir konu hakkında yeniden emek harcaman gerekebilir. Akşam saatlerinde duygusal paylaşımlarında manevi anlamda zorlanacağın koşullar oluşabilir.

Sevgili Oğlak; hedeflediğin işlerde ekibinle tam da fikir ortaklığına ve iş birliğine vardığını düşünürken ortaya çıkan bir gelişme planlarını değiştirebilir. Karşındakilerin senin taleplerine cevap vermemesi planlarınızı askıya almana sebep olabilir. Bu koşullar yakın ilişkin ve evliliğin için de geçerli olabilir.

Sevgili Kova; ailene, çalışma arkadaşlarına karşı duyarlı yaklaşmana rağmen onların beklentileri doğrultusunda hareket edemeyebilirsin. Ayrıca geçmişe dönük alacak ve borçlarla ilgili de bugün bazı gelişmeler ortaya çıkabilir. Yaşananlar sonucunda senden umulmayacak duygusal tepkiler verebilirsin.

Sevgili Balık; bugün sana yapılan eleştirilerin yoğunluğu, duygusal olarak etkilenmene yol açabilir. Kuracağın iş birliklerinde ve ilişkilerde karşındakilerin söylemlerine fazlasıyla dikkat etmen gerekebilir. Akşam saatlerinde üzerinde duygusal baskı hissedebilirsin.