Burçlar

2020 Mayıs ayı Burç yorum ve analizleri

2020 Mayıs ayında Burçlar ve yıldızlar sizin için neler söylüyor? Hadi burçların dünyasına yolculuğa çıkalım ve Mayıs burç yorumlarına göz atalım.

Koç Burcu Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Koç burcu için mayıs ayını ikiye bölersek, ilk yarısında bolca heyecan ve eğlence, ikinci yarısında da sakinlik ve çalışkanlık var deriz. Bana aşktan haber ver derseniz de, bu ay kalbinizin küt küt atmasını sağlayacak özel biri hayatınıza giriyor deriz. Yalnız, şimdilik biraz platonik bir aşk olabilir bu… Ama uzun birkaç ay sonra işler biraz daha ilerleyebilir.

Boğa Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Ayın ilk dolunayı sizi derinden etkileyecek. Duygularınızın durulduğu, zihninizin berraklaştığı bir dönem başlıyor. Uzun zamandır içinden çıkamadığınız sorunları çözmek için iyi bir fırsat. Mayıs ayı size biraz da heyecan getirecek. Ayın son günlerinde kalabalık ortamlara girmekten ve etrafınıza alıcı gözle bakmaktan çekinmeyin.

İkizler Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

İşte dolunaydan etkilenen bir burç daha. Dolunay iyi de, etkileri kötü işte. Bu aralar kendinize biraz yabancılaşabilir ve hayatı sorgulayabilirsiniz. Neyse ki uzun sürmeyecek ve doğal ritminizi bulacaksınız. Sizinle tanışmak isteyenlere bir şans verin, aşk dolu bir hikaye çıkmasa da muhteşem insanlarla tanışma fırsatınız kesinlikle var.

Yengeç Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Bol kutlamalı bir ay olacak. Büyüklü küçüklü güzel haberler sizi bekliyor ve kutlayacağınız çok şey olacak. Hem her şey bir kenara, baharın gelişini kutlamak bile çok güzel. Bu ayı en dolu yaşayanlardan biri siz olacaksınız. Her şey yolunda, keyifler yerinde, küçük meseleler de asla kafaya takılmayan yerlerde…

Aslan Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Aslanlar leyleği havada gördüler. Bu ay seyahatler ve yeni seyahat planları var bolca. Bir tek bu değil tabii… Bahar geldi yaz geldi diye harekete geçenlerde en çok aslan burcundan. Aslanların planlı programlı dünyası da bunu gerektirir.

Başak Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

İş ve/veya eğitim yaşamınızda yolunda gitmeyen şeyler neler? Hemen onları not edin ve sorunları nasıl çözeceğinize dair yollar arayın. Bu ay biraz sorun çözümü ile geçecek gibi görünüyor. Ay sonuna doğru ise bu gayretleriniz takdir görecek. Bu ay arkadaşlarınızı ihmal ettiğiniz dönemler olabilir, onlara bu konuda yanlış mesaj vermemek için iletişim konusunda biraz daha dikkatli olun.

Terazi Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Sürprizler, planlar, olaylar ve yenilikler… Teraziler için mart ayı böyle. Ay ortasından itibaren, aşk hayatınızda bir takım hareketlenmeler söz konusu oluyor. Yeni biriyle tanışmak kafanızı karıştırabilir. Onu iyi tanımaya ve sizinle iletişiminde gerçek amacının ne olduğunu anlamaya bakın.

Akrep Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Akrepler bu ayı her anlamda heyecanlı geçirecekler. Pek çok işleri son dakikada çözülecek, olmayacak planları bir anda olacak, akıllarına takılanlar tıkır tıkır çözülecek. Hal böyle olunca da akrepler için baharın tazeliklerle geldiğini söyleyebiliriz.

Yay Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Yay burcu bu ayın yıldızı! Hem gönül işleri hem de hayatınız yolunda görünüyor. Aşk dolu bir ay geçirmeye hazır mısınız! Dahası başarılı ve eğlenceli de bir ay olacak mayıs ayı. Eğlencenin dozunu iyi ayarlayın ki mayıs ayını yorgun geçirmeyin. Yıldızlar gibi mayıs ayınız şimdiden kutlu ve mutlu olsun!

Oğlak Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Bu ay kendinize odaklandığınız ve planlarla dolu güzel bir ay olacak. Gelecek birkaç yılınız bu ay vereceğiniz kararlara bağlı olabilir. Kariyer çizginiz bu ay değişik bir ivme yakalayacak. Bu sebeple kararlar verirken bir kez daha düşünmeyi ve her şeyi gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.

Kova Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Hassas kovalar için hassas dengelerle dolu bir ay. Mayıs ayında kova burcu için güzel fırsatlar da var, beklenmedik tehlikeler de. Küçük hatalar sizi tehlikeli yollara sokarken, küçük tedbirler de fırsat kapılarını açabilir. Daha dikkatli daha özenli olmaya bakın. Gönül işleri konusunda ise kovalar her zamanki gibi soru işaretleriyle dolu.

Balık Mayıs 20202 Yorumu ve analizi

Gözler önünde olacağınız bir ay olacak. Kendinize karşı biraz daha özenli olma zamanı. Dış görünüşünüze biraz daha özen gösterin ve yüzünüzdeki ifadeyi gülümsemeye çevirecek sebepler bulun. Güzel bir ay ve güzel haberler çok yakında. Sadece gözlerinizi ve kulaklarınızı biraz açık tutun yeter…
Mayıs 2020 burç yorumlarının sonuna geldik. Burçlarınızı okuduktan sonra yükselen burcunuzu da okuduğunuzu düşünüyoruz. O zaman şimdi hayatın tadını çıkarmaya kaldığınız yerden devam edin. Mayıs aşk dolu olsun!