Burçlar

21 Eylül 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi

21 Eylül 2022 Çarşamba Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 21 Eylül 2022 Çarşamba ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 21 Eylül 2022 Çarşamba gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; karşıt burcundaki Ay ile gerek özel gerekse de sosyal yaşamda karşındakilere tabi olman söz konusu. Uyumlu, dengeleri koruyarak ve belli kurallara bağlı kalarak hareket etmek zorunda olman bir yanıyla seni huzursuz ve gergin kılabilir. İş ortamında yeni kişilerle tanışabilirsin.

Sevgili Boğa; ilişkilerini dengeleri gözeterek ilerletme çabasındasın. Bu yüzden bazen taviz verebilir, gerektiğinde tolerans gösterebilirsin. İş ve sosyal yaşantında bugün görevin olmayan bazı sorumluluklar da sana kalabilir. Ayrıca estetik ve görsel niteliği olan çalışmalarla ilgilenebilirsin.

Sevgili İkizler; iç dünyanda aklını kurcalayan pek çok konunun yanında evin ve ailene olan sorumlulukların da var. Ancak günü kendi keyiflerini ön plana alarak geçirmek isteyebilirsin. Seni mutlu edecek bir hobinle ilgilenebilir, sevdiğin kişiyle hoşça vakit geçirebilirsin.

Sevgili Yengeç; yoğun iş tempon içinde evine ve ailene vakit ayırmak isteyebilir, bununla ilgili düzenlemeler yapabilirsin. Zihinsel anlamda yorucu bir süreçten geçtiğinden aklın pek çok şeyle dolu olabilir. Sorumluluğunu aldığın çalışmalarda detaycı ve titiz davranabilirsin.

Sevgili Aslan; finansal kaynak yaratmak için iş birlikleri, ortaklıklar kurabileceğin gibi eğer çalışmıyorsan yakınlarının desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Etkili ve ikna edici söylemlerinle çevreni etkileyebilir, istediklerini gerçekleştirme yolunda adım atabilirsin. Sözleşme ve kontrat imzalayabilirsin.

Sevgili Başak; başlattığın girişimlerin mali tarafı gündeminde öne çıkabilir. Kuracağın iş birlikleri veya yeteneklerini doğru kullanman sayesinde kazançlarını arttırabilirsin. Sanatsal işlerden ve artistik çalışmalardan da gelir elde etmen mümkün.

Sevgili Terazi; burcunda ilerleyen Ay ile geçirdiğin şu zorlu süreçte kendini rahatça ortaya koyma ve ifade etme imkânın var. Bir süredir zihnini kurcalayan ve seni yıpratan bir konuyla ilgili artık kontrolü elde alabilir, koşulları kendi başına yönlendirebilirsin. Evden veya aileden kaynaklı bir durum seni duygusal kılabilir.

Sevgili Akrep; yeni tanıştığın birine güzel hisler duyabilir ancak bunu ona söyleyemeyerek duygularını gizleyebilirsin. Arkadaşlarınla veya birlikte çalıştığın takımla ilişkilerinin soğumasına neden olabilecek olaylar da yaşayabilirsin. Arka planda ailevi bir konu zihnini içten içe kurcalayabilir.

Sevgili Yay; girişimlerinle ilgili yeni hamlelerin olabilir. Yeni tanışacağın veya iş birliği içinde olduğun kişiler sana dostane yaklaşabilirler. Aranızda kuracağınız uyum seni hedeflerine daha fazla yaklaştırabilir. Ayrıca arkadaşlarınla her türlü derdini paylaşabilir, onlardan anlayış görebilirsin.

Sevgili Oğlak; geçtiğimiz günlerde ön hazırlıklarını yaptığın işleri artık gözler önüne çıkarabilirsin. İş ve sosyal yaşamda bilgin ve başarın dışında nezaketin ve uyumlu davranışlarınla gönülleri kazanabilirsin. Hedefinde olan işlerin gerçekleşmesi için toleranslı hareket etmekten çekinmeyebilirsin.

Sevgili Kova; duygusal paylaşımlarında seni zorlayan koşulları, uyumlu ve iş birlikçi davranarak aşmak isteyebilirsin. Esnek bakış açın sayesinde zorlukların üstesinden gelme şansın var. Yurt dışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerin adil ve hakkaniyetli tutumun sayesinde rahat ilerleyebilir.

Sevgili Balık; ilişki ve iş birliklerinin mali tarafının yanı sıra duygusal paylaşım kısmı da seni meşgul edebilir. Yaşanacaklar esnasında dengeleri korumak; hakka hukuka saygı göstererek ilerlemekten yana olabilirsin. Tek başına üstesinden gelemediğin işlerde ise başkalarının kaynaklarından yararlanma imkanın var.