Burçlar

23 Eylül 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları analizi

23 Eylül 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları analizi
23 Eylül 2022 Cuma Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 23 Eylül 2022 Cuma ) yorumlarına bakalım.
23 Eylül 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları analizi
Bugün Tüm Burçların 23 Eylül 2022 Cuma gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; zihinsel ve duygusal olarak derinleşmeye yatkın olduğun için zorlu işlerin altından kalkabilirsin. Sezgilerin de arttığından iç sesine kulak vermen ilerlemeni sağlayacaktır. Çalışma ortamından ya da yakınlarından alacağın destekle maddi koşullarını iyileştirebilirsin.

Sevgili Boğa; birkaç gün boyunca ikili ilişkilerin ve ortaklıkların önem kazanmakta. Karşındakilerin davranışlarını içgüdüsel olarak anlayabilir, anlayışlı bir tavır sergileyerek iş birliği içinde davranabilirsin. Sana keyif veren kişilerle bir araya gelerek derin bağlar kurmaya çalışabilirsin.

Sevgili İkizler; bugün çalışma temponda artış olabilir, kendini ağır yüklerin altına sokabilir, sorunların çözümü için ihtiyacın olan desteği bulabilirsin. Çalışma hayatının gerekliliklerini yerine getirmek için düzenlemeler yapabilir, yerine göre kendi kurallarını koyabilirsin.

Sevgili Yengeç; aşk hayatın ya da çocuklarla ilişkilerin bugün daha da derinleşebilir, sevdiklerin için her türlü fedakârlıkta bulunabilirsin. Ayrıca yaratıcılık gerektiren uğraşlarında verimli çalışmalar yapabilir, el sanatlarında başarılı olabilirsin. Seni mutlu edecek haberler alabilirsin.

Sevgili Aslan; ev, gayrimenkul ve yerleşimle alakalı işlerin bugün seni meşgul edebilir. Yeni bir yer bulmak için arayışa başlayabilir veya var olanla ilgili tadilat ve iyileştirme yapabilirsin. Ekonomik koşullarını destekleyecek adımlar atabilir, akılcı riskler alabilirsin.

Sevgili Başak; hem zihinsel hem de bedensel performansının yüksek olduğu bir gündesin ancak takıntılı davranışlar sergileyip her şeyi kontrol altında tutmaya çalışabilirsin. Çevrendekilerle ilişkilerin derinleşebilir, ikna etme sürecinde başarılı olabilirsin.

Sevgili Terazi; gelirlerini nasıl daha iyi kullanabileceğin hakkında derin araştırmalar yapabilir, kulislere kulak kabartabilir, güvende olmadığını düşünerek endişelenebilirsin. Aslında sezgilerin güçlü olduğundan doğru yatırımlara yönelebilir, akılcı hesaplar yapabilirsin.

Sevgili Akrep; yaşamınla ilgili her konuda tam kontrol isteyebilir, kimseye danışmadan ince hesaplar yapabilirsin. Gerçi sevdiklerin için özverili tavırlar sergileyecek ve onlar söylemeden ne istediklerini anlayarak ihtiyaçlarını gidereceksin ancak tüm bunlar için sözünü dinlemelerini şart koşabilirsin.

Sevgili Yay; bilinçaltını kurcalayan his ve düşünceler, kontrol dışı gelişmeler kendi içine çekilmene ve kendini irdelemene neden olabilir. Ev ve aile koşullarından kaynaklı bazı fedakârlıklarda bulunman gerekebilir. Arka planda olsan da iş ve sosyal hayatını yönetebileceksin.

Sevgili Oğlak; günün hareketli ve gruplar içinde geçebilir. Arkadaşların arasında ki küslükleri barıştırmak, aynı görüşte ki kişileri bir araya getirmek gibi misyonlar yüklenebilirsin. Dostlarınla, yakınlarınla duygusal paylaşımların çoğalabilir; onlara yardımda bulunabilirsin.

Sevgili Kova; iş ve sosyal hayatında ön planda olacağın bir gün seni beklemekte. Finansal konular gündeminde fazlasıyla yer alabilir, işlerin hesaplarını ve hakkedişlerini yapmak, alım satımları kontrol etmek sana düşebilir. Sadece mali gelişmeleri değil, ekibi de yönetmen gerekebilir.

Sevgili Balık; yurt dışı, eğitim, medya veya yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Sabah saatlerinde koşullar belirsizlik içeriyor olsa da ilerleyen zamanlarda hayallerini gerçekleştirmene olanak sağlayacak güçlü destekleri bulabilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle aynı görüşleri paylaşabilirsin