Burçlar

25 Ağustos 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 25 Ağustos 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.
25 Ağustos 2022 Perşembe Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 25 Ağustos 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 25 Ağustos 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 25 Ağustos 2022 Perşembe gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; bugün sevdiğin kişi, eşin, ortağın veya iş birliği içinde olduğun kişilerden beklentilerin yüksek olabilir. Onların sana her zamankinden fazla anlayış göstermesini bekleyebilirsin. Yurt dışı işlerin, yolculukların veya anlaşmalarınla ilgili ileriye dönük planlar yapabilirsin. Ayrıca bugün ertelediğin işlerini tamamlamak için harekete geçebilirsin.

Sevgili Boğa; bugün tembellik etmek isteyebileceğin gibi seni rahatlatacak terapi ve bakımlar yaptırmaya meyilli olabilirsin. Gün içinde yapman gereken görev ve sorumluluklar sana yük gibi gelebilir. Ama yine de sevdiklerinle aranın bozulmaması için gerekli iş birlikçi tavrı sergileyebilir, uyum içinde kalabilirsin.

Sevgili İkizler; keyiflerinde aşırıya kaçabileceğin enerjiler altındasın. İlişki ve iş birliklerinde şans senden yana olabilir. Yeni tanışmalar yaşayabileceğin gibi var olan beraberliğinle ilgili ileriye dönük bir karar alman da mümkün olabilir.  Henüz çözümlenememiş bir ailevi konu ile ilgili yöntem geliştirmen beklenebilir.

Sevgili Yengeç; seni yoran ve üzerinde baskı yaratan ilişkilere dair bir konuyu yakınlarınla paylaşarak ve onlardan destek alarak çözümleyebilirsin. Evine yeni eşyalar alabileceğin gibi dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilirsin. İptal edilmiş bir yolculuk veya sonuçlanmamış bir sözleşmeyle alakalı yeni gelişmelerle karşılaşabilirsin.

Sevgili Aslan; bugün uzun zamandır mesafe içinde olduğun yakınlarınla iletişimin artabilir, onlarla pek çok şeyi paylaşabilirsin. Ufkunu açacak ve keyif alacağın bir yolculuk planı yapabilir, üzerinde çalıştığın bir projeyle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Ancak yerine getirebileceğinden fazla sorumluluk almamanda, tutamayacağın sözler vermemende fayda var.

Sevgili Başak; zihninde kurguladığın düşünceleri bugün çevrendekilerle paylaşmana eğiliminde olabilirsin. Kazançlarını iyileştirecek bazı iş birliklerine açık olduğun bir gündesin. Kişisel bakımın ya da planladığın yolculuklar için bütçeni aşan harcamalar yapabilirsin.

Sevgili Terazi; güne beklentilerini yüksek tutarak ve oldukça iyimser başlayabilirsin. Bu pozitif tavrını başkalarına da yansıtman işlerinin akıcı ilerlemesine yardımcı olabilir. Ertelediğin bir yolculuğa çıkabilir, pürüz yaşadığın bir anlaşma veya katılmak istediğin bir eğitimle alakalı harekete geçebilirsin.

Sevgili Akrep; yakın çevren, kardeşlerin veya üzerinde baskı hissettiğin bir konuyu zihninde enine boyuna masaya yatırabilirsin. Ancak zaman zaman düşüncelerinin sınırları zorlayacağını unutmamalı, beklentilerini yüksek tutup hayal kırıklığına uğramamalı ve hiçbir şeyin motivasyonunu düşürmesine izin vermemelisin.

Sevgili Yay; bugün kazançlarınla alakalı koşullarında değişim yaratacak beklentiler içinde olabilirsin. Bunun için hedeflerine ulaşmana imkân sağlayacak kişi veya gruplarla iletişime geçebilirsin. Deneyimlerini ve yeteneklerini doğru kullandığın takdirde iletişimde olduğun kişilerle anlaşma sağlaman mümkün görünüyor.

Sevgili Oğlak; bugün kariyerinle ilgili beklentilerin oldukça yüksek olabilir. Yeni iş birlikleri imzalayabileceğin gibi sana ufuk açacak ve yeni imkanlar sağlayacak projelerde de yer alabilirsin. Evinle ve ailenle ilgili zihnini kurcalayan bir konu çözüme ulaşabilir. Tavırlarında kontrolü elden bırakmamalı ve kendi kendinin düşmanı olmamaya dikkat etmelisin.

Sevgili Kova; fazla iyimser bir bakış açısıyla ve taviz vermeye açık bir ruhla güne başlayabilirsin. Ekip çalışmalarında seni kısıtlayan pürüzleri ortadan kaldırman sayesinde işlerin daha akıcı ilerleyebilir, motivasyonun daha da artabilir. Gün içinde arkadaşlarınla keyif alacağın programlar yapabilir, zamanını güzel değerlendirebilirsin.

Sevgili Balık; duygularında iniş çıkışlı bir gün yaşaman muhtemel. Esnek kalmak ve iş birlikçi olmak isterken bazı şeylerin kontrolünü elden kaçırabilirsin. İş hayatın veya aile yaşamında sana yük gibi gelen sorumlulukları, bugün daha rahat aşmana imkan sağlayacak maddi destekleri bulabilirsin.