Burçlar

27 Kasım Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

27 Kasım Cuma 2020
27 Kasım Cuma 2020

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 27 Kasım Cuma 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 27 Kasım Cuma

27 Kasım Cuma 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Etrafındaki insanların kavgalarına veya iletişimlerine dahil olmamalısın. Bazı şeyleri kenardan izlemek ve onlar istemeden bu olaylara karışmamak senin için daha iyi olabilir. Gereksiz mevzular için enerji harcamamalısın bugün.

Sağlık

Keyif alacağın egzersizlere odaklanmak hem stresi üstünden atmanı kolaylaştıracak hem de daha disiplinli bir egzersiz programı oluşturmanı sağlayacak. Bugün daha keyifli şeylere odaklanmak daha iyi olabilir. 

Aşk

Bugün sınırları zorlamak senin için daha kolay olabilir. O yüzden bu enerjiyi alıp aşk konularına yönlendirmek daha iyi olacak. Hoşlandığın ama konuşamadığın kişi ile aranda daha keyifli bir iletişim olabilir bugün. 

Para

Maddi konularda rahat edeceğin ve keyifli günler geçireceğin bir sürece girmiş olabilirsin. Tek önemli şey, bu fırsatları ve karşına çıkan şansı nasıl değerlendireceğini bilmek. Bugün elde edeceğin kazançlar tamamen senin becerine bağlı.

27 Kasım Cuma 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün bazı şeyleri üstelemek sana iyi gelmeyebilir. İçinden gelen ile dışarıdan söylenen farklı geliyorsa eğer biraz durup düşünmen gerekebilir. Önemli konularda karar almadan önce dikkatli düşünmen gerekecek. (Falcihane.com) 

Sağlık

Keyif aldığın yemekleri yemek sana istediğin gibi bir enerji sağlayabilir bugün. Gün içerisinde daha keyifli ve rahat olmaya öncelik vermen gerekecek. İstemediğin şeyleri yapmak için kendini zorlamamalısın. 

Aşk

Yeni insanlarla tanışmak, farklı kişilerle konuşmak aşk konularında daha keyifli etkileri hayatına çekebilir. Bugün aşk konularında farklı olan şeylere odaklanmak sana daha iyi gelecek. 

Para

Bugün hayatındaki bazı önem teşkil eden şeylerin önceliğini belirlemen gerekebilir. Parasal konularda neye öncelik vereceğine karar vereceksin. Seni sıkan ve sana bir faydası olmayan konulara para akıtmayı kesebilirsin.

27 Kasım Cuma 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

İnsanlarla arandaki iletişimi kuvvetlendirmen gerekecek. Ancak bazı gereksiz iletişimleri sürdürmek için çaba göstermemelisin. Kimin gerçekten bir arkadaşlığa değer olduğunu görmek ve etrafındaki insanları değerlendirmek sana iyi gelecek bugün.

Sağlık

Tembellikten kaçınmak ve daha sağlıklı gıdalar tüketmek vücudunun ihtiyacı olan şey olabilir. Enerji seviyeni artırmak için dinlenmek yerine daha fazla hareket etmen gerekecek. Daha sağlıklı adımlar sana iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile daha keyifli bir iletişim kurmak için onun manevi tarafını bilmen gerekebilir. Duygular yerine idealleri konuşmak size daha iyi gelecek. O yüzden karşı tarafı tanımak için biraz zaman tanımalısın kendine. 

Para

İnsanlarla ilişkini kuvvetlendirmek parasal konularda daha güzel sonuçlar elde etmene vesile olabilir. Bugün maddi konularda atacağın her adımın insanlarla bir ilişiği olabilir. O yüzden olumlu davranmalısın.

27 Kasım Cuma 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün duygusal taşmalar yaşayabilirsin. Bu kötü bir anlam içermiyor. Güzel hislerini paylaşmak, sevdiklerinle vakit geçirmek ve mutluluğa adım atmak için keyifli bir fırsatın olacağı anlamına geliyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisin.  

Sağlık

Zihnini boşaltmak ve stresten uzak durmak insanlarla aranda daha keyifli bir iletişim kurmanı sağlayacak. Ayrıca insanlarla daha rahat anlaşmanda kafanı toparlamanı sağlayacak. Zihinsel ve duygusal bir döngü oluşturmak için iyi bir gündesin. 

Aşk

Bugün güzel enerjiler etrafında olacak. Aşk konusunda son zamanlarda canın sıkıldıysa eğer bu durumu düzeltmek için daha keyifli olabilirsin. Yeni etkiler, yeni insanlar aşk konusunda daha baskın olabilir. 

Para

Bugün büyük masraflara girmeden önce iki kere düşünmelisin. İhtiyaçların doğrultusunda para harcarken bir şeyin gerçek ederini kafanda büyütüyor olabilirsin. Daha uygun fiyatlı tercihlere yönelmen gerekebilir.

27 Kasım Cuma 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Sevdiğin ve fikrine değer verdiğin insanlarla aranda ufak tefek fikir ayrılıkları olabilir. Bazı konularda farklı düşünebilirsiniz. Bu durumu olduğu gibi kabullenmek ve birbirinizin düşüncelerine saygı duymak daha yapıcı etkiler oluşturabilir. (Falcihane.com) 

Sağlık

Stres ve gerginliği üstünden atmanın bir yolu da hislerini ve düşüncelerini karşı tarafa açabilmektir. Eğer içinde tuttuğun bazı hisler varsa bunu karşı tarafa açabilmelisin. Sağlıklı bir iletişim, vücudundaki gerginliği atmana yarayabilir bugün. 

Aşk

Aşk konularında yolunda gitmeyen mevzular ile başa çıkman gerekebilir. Hayatında bazı konularda daha farklı düşünmeye başlamış olabilirsin. Bu konuları belli bir duruma sokmak ve kendini daha rahat hissettirmek için dikkatli iletişimler kurmalısın. 

Para

Bir başarıya ulaştığını düşünürken bir diğerine de adım atman gerekebilir. Bugün maddi konularda daha güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Kendini daha da güzel gelişmelere hazırlaman gerekecek.

27 Kasım Cuma 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Etrafındaki insanlarla fikir ayrılıklarına varabilirsin. Ancak bu durum kötü bir şey ifade etmiyor. Sadece kimle ne konuşacağına daha rahat karar verebilecek ve yapıcı davranarak kimsenin kalbini kırmadan güzel bir gün geçirebileceksin.

Sağlık

Enerjini daha keyifli şeylere harcayabileceksin. Daha aktif bir gün geçirmek ve bol bol hareket etmek sana iyi gelebilir. Güzel yürüyüşler ve derin nefes egzersizleri ile gün içerisinde güzel bir enerji yakalayacaksın. 

Aşk

Aşk konularında daha farklı şeylere odaklanabileceksin bugün. Eğer bir ilişkin varsa, bu ilişkide daha önceden görmediğin bir duruma dikkatle bakabileceksin. Bu durumu irdelemek ileride daha pozitif adımlar atmana vesile olabilir. 

Para

Etrafında gereksiz yere para harcaman gerektiğini düşünen insanlara karşı dikkatli olmalısın. Maddi konularda kendi kararlarını alırken etrafındaki insanların etkisinde kalmamalısın. Gereksiz bulduğun masraflara girmemek için dikkat etmen gerekecek.

27 Kasım Cuma 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Vücudunu çok fazla yormamak sana iyi gelecek. Bol bol su tüketmek ve hareketlerinde dikkatli olmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bedensel açıdan çok büyük yorgunluklara girmemek için kendini esnek tutmalısın.

Sağlık

Esnek kalmak sana daha iyi hissettirebilir kendini. Hem düşüncelerinde hem de bedeninde esnek kalmalısın. Daha fazla esneme hareketleri yaparak kaslarının ve eklemlerinin daha rahat hareket etmesi sana yarayabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularına daha fazla vakit ayırabilirsin. Duygularını daha temiz ifade edebileceksin. Kendi hislerini başkalarına açarken sıkıntı yaşamayacaksın. Bu pozitif enerjiyi iyi şeylere kullanmalısın. 

Para

Etrafında daha fazla insan olması ve insanların seni genel olarak sevmesi için elini cebine atman gerekmez. Bugün parasal konularda etrafındakileri sevindirmek için hareket etmene gerek olmadığını görebilirsin. İnsanların seni paran için sevmesi iyi olmayabilir.

27 Kasım Cuma 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Mantıklı davranman senin için daha iyi olabilir. Hislerinle ani tepkiler vermek yerine yaşadığın şeyleri dikkatle değerlendirmelisin. Acele kararlar almak bugün sana zarar verebilir.

Sağlık

Zihnini çalıştırmak ve farklı konulara odaklanmak enerjinin artmasını sağlayabilir. Dikkatini vereceğin konuları artırarak enerjini yüksek tutabilirsin. Odaklanma ve dikkatini toplamada bir sıkıntı yaşamayacaksın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile paylaştığınız konularda fikir birliğine varmanız zorlaşabilir. Ama bu durumu her iki tarafın fikrini dile getirmesi ve keyifli paylaşımlarda bulunması olarak değerlendirebilirsiniz. Yapıcı olmalısın bugün. 

Para

Bugün parana sahip çıkmak ve kesenin ağzını hemen açmamak senin için önemli olacak. Karşına halletmen gereken mevzular çıkabilir. Ama bunlar için daha yaratıcı çözümler bulman daha kalıcı olabilir.

27 Kasım Cuma 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve gününü planlamak seni daha da gaza getirebilir. Bütün mevzularını halletmek için kendini çok fazla yorabilirsin. Bazı şeyleri zamana bölmek ve aceleye getirmemek sana daha iyi gelecek. Sevdiğin kişi ile hareketli bir günü sonraya saklayabilirsin.

Sağlık

Duygu ve düşüncelerini bir şekle sokabilmek için biraz daha fazla egzersiz yapman gerekebilir. Sadece fiziksel gelişim için değil aynı zamanda zihinsel anlamda bir huzur yakalamak için de egzersize odaklanabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile ortak kararlar almak size daha iyi gelebilir. Bugün fikirleri paylaşmak ve bir çözüm bulmak daha iyi olacak. Ancak gün içerisinde birbirinizle dip dibe olmakta zorlanabilirsiniz. 

Para

Parasal anlamda risk almak gözünü korkutabilir. Ancak ufak adımlar atarak isteklerine ilerlemek de seni kesmeyecek. Bugün güzel bir strateji geliştirmeli ve kazancını artırmak için biraz daha geniş çaplı düşünmelisin.

27 Kasım Cuma 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmakta zorlanabilirsin. Bu durumun kalbini kırmasına veya seni sinirlendirmesine izin vermemelisin. Hayatında bazı aksaklıkların olabileceğini göz önünde bulundurarak hareket etmek sana daha iyi gelebilir.

Sağlık

Düzenli bir hayat vücuduna gereken enerjiyi sağlayacak. Günlük rutinlerini iyi belirlemek ve hareketlerinde kararlı olmak sana daha iyi gelecek. Düzenli bir egzersiz ve diyet programı ihtiyacın olan enerjiyi sağlayabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında kafanı toparlamak sana daha iyi gelebilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemek ve kendi hislerini gözden geçirmek için biraz kendine vakit ayırmalısın. Sevdiğin kişiyle vakit harcamak için ısrarcı olmamalısın. 

Para

Denge ve düzen maddi konularda sana daha iyi sonuçlar getirecek. Her şeyi tek seferde kazanmak veya tek seferde harcamak yerine zamana bölmen gerekebilir. Aceleci olmamak ve parana sahip çıkmak önemli olabilir.

27 Kasım Cuma 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

İnsanlarla arandaki iletişimi kuvvetlendirmelisin. Bugün onlardan alman gereken bir bilgi önemli olabilir. Bazı konularda hızlı davranmak sana daha güzel sonuçlar getirebilir. Bunu sağlamak için iletişim konularına özen göstermelisin.

Sağlık

Açık havada vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Derin nefes egzersizleri ve hareketli bir gün ihtiyacın olan etkiyi sağlayacak. Daha sağlıklı bir gün geçirmek için derin derin nefes almalısın. 

Aşk

Aşk konularında daha cesur davranabilirsin. Bugün atacağın adımlar kendini daha iyi ifade etmeni sağlayabilir. Sevdiğin kişiye hislerini ifade etmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün. 

Para

Maddi konularda bağımsızlık ihtiyacın olan şey olabilir. Her ne kadar çevrende sevdiğin şeyler olsa da biraz kendi kafanı toparlamak için bu çevreden uzaklaşman gerekebilir. Bunu sağlamak için paranın kontrolünü elinde tutmalısın.

27 Kasım Cuma 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Maddi konularda içinin daha rahat olması, hayatındaki diğer konulara da rahat odaklanmanı sağlayacak. Gereken mevzulara gereken önemi gösterebilmek bugün senin için daha kolay olabilir. Bugün üretken kalmalısın.  

Sağlık

Kendini çok fazla yormamalı ve gerektiğinde dinlenebilmelisin. Sahip olacağın güzel enerjiyi tek seferde harcamak sana iyi gelmeyebilir. Sürekli bir enerji sağlamak için dinlenmeye de özen göstermelisin. 

Aşk

Yeni bir aşka adım atabilirsin. Hoşlandığın bir kişi ile aranda daha keyifli muhabbetler olabilir. Genel olarak sürprizlere ve güzel adımlara yer açmak kalbinin daha hızlı atmasına vesile olacak. 

Para

Bugün parasal konularda düzen ve planlama sana daha iyi gelebilir. Karşına çıkan mevzuları ‘böl ve yönet’ taktiği ile kolayca halledebilirsin. Kafanı bu konularda toparlamak güzel sonuçlar elde etmeni sağlayacak.