Burçlar

28 mayıs Cuma 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi

28 mayıs Cuma 2021 / Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (28 mayıs Cuma 2021) yorumlarına bakalım.

28 mayıs Cuma 2021Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Bir şeylere hassas tepkiler verebilirsin. Duygusal olarak güne başlaman olası. Bazı konular seni daha derinden etkileyebilir. Ancak tepkilerinde dikkatli olman gerekecek. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermen gerekebilir. Vücudunun ihtiyacı olan besinleri tüketmen enerji seviyende farklılık oluşturabilir. Bugün düzenli beslenmek için çaba göstermen ve kendin için mutfağa girmen gerekecek. 

Aşk

Bugün aşk konularına daha pozitif odaklanabilirsin. Geleceğin ile alakalı bir şeyleri negatif görmek yerine kendine duyduğun saygı ve sevgiye odaklanarak aşktan beklentilerini yükseltebilirsin. 

Para

Bugün fazla para harcamamak senin için zorlayıcı olsa da dikkatli olman gerekecek. Özellikle internet üstünden alışveriş yapmaya meyilli olabilirsin. Kendi bütçeni düşünmek ve fazla para harcamamak önemli bir konu olabilir bugün.

28 mayıs Cuma 2021 Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Bugün kendi iç sesini duymaya çalışmalısın. Etrafında olan biten şeyleri daha net görebilmek için kendi hayatına odaklanman gerekebilir. Bazı şeyleri kendi içinde algılamak için çaba göstermelisin bugün. 

Sağlık

Kendine ne kadar özen gösterdiğini görmen gerekecek. Yeterince iyi beslenebilmeli, iyi dinlenebilmeli ve bol bol egzersiz yapabilmelisin. Bütün bunları lüks olarak görüyorsan eğer, bu konuda dikkatli olman gerekebilir. 

Aşk

İçine sinmeyen şeyleri dile getirmek, doğru olmadığını düşündüğün şeyleri konuşmak, ilişkilerde daha sağlıklı adımlar atmana vesile olabilir. Bugün aşk konularında iç sesini dinleyebilmelisin. 

Para

Gelecek ile alakalı net bir fikrin olmasa da bugün için elinden geleni yapman gerekebilir. Kısa süreli hedefler koyarak sana daha iyi gelecek bir gün geçirebilirsin. Elindeki işleri bitirmeye çalışabilirsin.

28 mayıs Cuma 2021 İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Kendine alan tanımak ve keyifli bir gün geçirmek için zaman ayırman gerekebilir. Sağlıklı ve keyifli bir güne odaklanmak için bazı değişimler yapabilirsin. Bir şeyleri kendine göre ayarlaman gerekebilir. 

Sağlık

Hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendini kuvvetlendirmen gerekecek. Kan dolaşımını artırmak ve kendine bir alan ayırman, iki konuda da kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bugün sağlığına odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün hislerini daha net görebilirsin. Bu hisleri nasıl yönlendireceğin ise sana kalacak. Sağlıklı ve iyi bir ilişki için ilk olarak kendine dürüst olman gerekecek. 

Para

Maddiyat konusunda sadece mantığın yeterli olmayabilir. İçine sinmeyen ve sadece ufak bir hissiyat olarak gördüğün sinyallere dikkat etmelisin. İçine sinmeyen şeylere para harcamamak sana daha iyi gelebilir.

28 mayıs Cuma 2021 Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bir şeyler beklediğin gibi gitmeyebilir. Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olman gerekecek. Bir şeylere uyum sağlamak seni daha iyi bir noktaya getirebilir. Adaptasyon yeteneğini kuvvetlendirmelisin bugün. 

Sağlık

Fiziksel olarak daha kuvvetli bir noktaya gelmek için çaba sarf etmen gerekebilir. Fiziksel aktivitelerini artırmak için bir alan oluşturabilirsin. Yeni egzersiz programları öğrenmek sana iyi gelecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle ufak bir konuşma, bir süredir gözünde büyüttüğün meselelerin aslında ne kadar kolay çözülebileceğini gösterebilir. İletişim konularına özen göstermek sana daha iyi gelecek bugün. 

Para

Becerilerinden para kazanmak için organize olman gerekebilir. Kimse sana “aferin” deyip para vermeyebilir. Kendi yeteneklerini kendin satabilmelisin. Bugün bu konularda daha planlı ve programlı olabilirsin.

28 mayıs Cuma 2021 Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Planlarda esnek olmak sana daha iyi gelecek. Bir şeyleri halletmek için katı bir iş bölümü yapmak iyi olmayabilir. Bazı şeylerin zamanla daha rahat bir şekilde düzene girmesi için esnek olmalısın. 

Sağlık

Yeni şeyler denemek sana daha iyi gelebilir. Sağlıklı kararlar almak, farklı egzersiz fikirleri üretmek senin için daha iyi olacak. Bugün sağlığını düşünerek güzel kararlar alabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında hislerin daha baskın olabilir. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiyle daha iyi iletişimler kurman olası. Ancak hayatında birisi yoksa o zaman yeni insanlara odaklanabileceksin. 

Para

Yeni bir fikir geliştirebilirsin. Maddi açıdan ileriyi düşünerek hareket edebilirsin. Daha keyifli ve sağlıklı kararlar alarak üretkenliğine odaklanabilirsin. Parasal olarak iyi bir gün seni bekliyor olacak.

28 mayıs Cuma 2021 Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Beklenmedik durumlar yaşanabilir ve bu da seni şaşırtabilir. Bu tür durumlara kendini hazırlamak için değişime açık olman gerekecek. Bir şeyleri istediğin gibi yönlendirebilmek için en başta uzlaşma yoluna gitmen gerekebilir. 

Sağlık

Bugün içine sinmeyen şeyleri düzeltmek için iyi bir gün olabilir. Sağlığın da buna dahil olabilir. Kendini daha iyi hissetmek için bazı alışkanlıkları değiştirmek, sana çok daha iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konusunda bir şeylere adım atmak sana kalmış. Ne kadar atak olursan o kadar güzel gelişmeler görmen olası. Flörtleşme ve güzel sohbetler için keyifli bir an kollayabilirsin. 

Para

Bir şeyleri rastgele yaşamak isteği sana iyi gelmeyebilir. Maddi konularda iç sesine güvenmek seni doğru yola götürmeyebilir bugün. O yüzden biraz sakin hareket etmek ve planlı programlı bir biçimde bütçeni düşünmek daha iyi olabilir.

28 mayıs Cuma 2021 Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bir şeyleri düzeltmek ve iyi bir biçimde yoluna koymak için çaba göstermen gerekebilir. Bu tür çabalara girmeden önce ilk olarak kendini öğrenmen gerekebilir. Yeni bir adım atmak, daha sağlıklı şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Vücudunun dengesi şaştığında kendini kötü hissetmen normal. Bugün bu dengeyi yakalamak için hem yediklerine, hem egzersizine hem de uyku düzenine dikkat etmen gerekecek bugün. 

Aşk

Evrene nasıl mesajlar yaydığına odaklanabilirsin. İyisini hak ettiğini, güzel şeyler yaşamak istediğini sunmalısın evrene. Aşk konusunda mutlu olmayı hak ettiğine önce kendini inandırman gerekebilir. 

Para

Masraflara hemen kredi kartınla saldırmamalısın. Etrafındaki insanların da sorumluluk aldığını görmen gerekebilir. Bir masraf olacağı zaman herkesin sana bel bağlaması o kadar da iyi olmayabilir. Bugün bu konuya dikkat etmen sana daha iyi gelecek.

28 mayıs Cuma 2021 Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün bir şeylere ters düştüğünü görebilirsin. Bir şeylerle sürekli atışmak yerine biraz zaman tanımalısın kendine. Her şeyle inatlaşmak sana yaramayabilir. Kendini biraz geri çekmen gerekecek. 

Sağlık

Şekerden uzak durman gerekebilir. Bu aralar çok fazla şeker tüketiyor olabilirsin. Vücudunu yorabilecek işlenmiş, şekerli gıdalardan uzak durmak sana daha iyi gelecek. Bugün bu konuya özen göstermelisin. 

Aşk

Bugün özel birisiyle keyifli bir sohbete girebilirsin. Büyük beklentiler ve aşk söz konusu olmasa da seni mutlu edecek bir durum görmen olası. Bazen keyifli bir sohbet her şeye yetebilir. 

Para

Bir şeyler için acele ediyor olabilirsin. Ancak acele kararlar vermek parasal gelişmeler için pek yeterli olmayabilir. Sakince ileriyi planlamak sana daha iyi gelebilir bugün. O yüzden hızlı adım atmamalısın.

28 mayıs Cuma 2021 Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bir şeylere odaklanmakta sıkıntı yaşayabilirsin. O yüzden kendine göre rahat bir gün geçirmek zihnini boşaltmada faydalı olabilir. Kafanı toparlamak için kendine vakit ayırman gerekebilir. 

Sağlık

Hem zihnini çalıştırmak hem de fiziksel olarak daha kuvvetli hissetmek için bir egzersiz yapman gerekebilir. Esneme hareketleri ve meditasyon sana daha iyi gelecek bugün. 

Aşk

Aşk konusunda şanssız olduğunu düşünüyorsan tekrar düşünmen gerekebilir. Bazen yalnız olmak, kötü bir ilişkide olmaktan daha iyi olabilir. Bugün kendine vakit ayırmak daha iyi olabilir. 

Para

Eğer değişim istiyorsan o zaman daha fazla çaba göstermen gerekebilir. Büyük hayaller için küçük adımlar atmak bugün işine yaramayabilir. O yüzden dikkatli olman gereken bir sürece girebilirsin.

28 mayıs Cuma 2021 Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bir şeylere daha sakin odaklanmak gün içerisinde daha iyi bir enerji yakalamana vesile olabilir. İnsanlarla aranda mesafe olması bugün sana yarayabilir. Kendi kafanı toplamak ve işine odaklanmak için bu süreyi kullanabilirsin. 

Sağlık

Bir şeyleri istediğin noktaya getirebilmek için kendine odaklanman gerekebilir. Fiziksel olarak kuvvetini artırmak adına ev içinde egzersizlere odaklanman gerekebilir. Ufak egzersizler sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Geçmişte yaşananları düşünebilir ve hem kendi hatalarını hem de sana yapılan hataları görebilirsin. Bugün biraz geçmişi düşünmek, ileride alacağın kararlar için önemli olabilir. 

Para

Etrafındaki insanların maddi durumuna ayak uydurmak için kendini zorlamamalısın. Bazen kendine göre adımlar atmak, herkesle uyumlu davranmaktan daha iyi olabilir. Bu tür konularda biraz daha bağımsız olman gerekebilir.

28 mayıs Cuma 2021 Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bir şeyleri düşünürken daha derine inmen gerekebilir. Olaylara yüzeysel bakmamalı ve her şeyi sorgulamalısın. “Normal” olarak kabul ettiğin bazı şeylerin aslında sana nasıl dayatıldığını daha net görebilirsin. 

Sağlık

Yeterince uyku çekebilmelisin. Vücudunun düzenli ve deliksiz bir uykuya ihtiyacı olabilir. Bu konuda dikkatli davranmak gün içindeki enerjini yükseltmeni sağlayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranda geçecek konuşmalar senin için önemli olabilir. Sakin ve huzurlu bir gün için iletişim kanallarınızı açık tutmalı ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmelisin. 

Para

Değişimi hayal etmek bir şey, onun için çabalara girmek başka bir şeydir. Bugün daha üretken olmak için plan ve program yapabilirsin. Maddi açıdan daha iyi bir noktaya gelmek için çaba göstermen gerektiğini görebilirsin.

28 mayıs Cuma 2021 Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Etrafındaki insanlarla o kadar da konuşmak istemeyebilirsin. Çevrendekilerin enerjini emdiğini düşünmen olası. Bugün kendine vakit ayırmak ve kafanı toplamak daha iyi olabilir. 

Sağlık

Bir şeyleri tamamlamak, zihnini boşaltmada daha faydalı olabilir. Eksikleri gidermek, yarım kalan işleri bitirmek ve kendine göre bir çözüm üretmek, zihnini boşaltmada çok faydalı olabilir bugün. 

Aşk

Hızlı karar almamak aşk konularında sana daha iyi gelebilir. İlişkiler konusunda aceleci olmak, yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. O yüzden sakin kalmak daha iyi olacak. 

Para

Maddi açıdan yarınları kestiremeyebilirsin. Ancak kendi emeklerini dikkatle gözden geçirmen gerekebilir. Kendi emeklerinden emin olmak için çaba gösterebilirsin bugün.