Burçlar

3 Şubat 2022 Perşembe / Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 3 Şubat 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.

3 Şubat 2022 Perşembe

Sevgili Koç; bugün finansal durumunun gidişatını netleştirebilir, bundan sonraki süreci belirleyebilirsin. Ayrıca iş ve sorumluluklarla dolu bir gün olacağı için planlı olman gerekebilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işlerin akıcı bir şekilde ilerleyebilir, başvurularına olumlu cevaplar gelebilir.

Sevgili Boğa; Ay neredeyse bütün gün boşlukta olmasına rağmen başladığın işleri rahatlıkla sonuca ulaştırabilirsin. İkili ilişkiler ve iş birliklerinde bir süredir yapılan görüşmelerle ilgili nihayet karar verebilirsin. Sorumluluklarından vazgeçmeden hayattan keyif almayı becerebilir, zorlandığın alanlarda destekler alabilirsin.

Sevgili İkizler; bugün evde kalıp dağınıklık toplamak, temizlik yapmak ya da ailenin ihtiyaçlarını gidermeye çalışmak isteyebilirsin. Uzun süredir görüşemediğin birinden haberler alabilir ya da kadersel bir karşılaşma yaşayabilirsin. Sana sorumluluk yükleyen durumlarla karşılaşsan bile üstesinden biraz çabayla gelebilirsin.

Sevgili Yengeç; bir süredir araştırdığın konularla ilgili artık belli bir karara varabilirsin. Sana keyif veren haberler alabilir, sevdiklerinle zaman geçirebileceğin ortamlara girebilirsin. Yeni bir girişimde bulunmadan var olan işlerini kolayca yerine getirebilir ya da kısa yolculuklar planlayabilirsin.

Sevgili Aslan; birkaç gündür parayla ilgili konular zihnini meşgul etse bile bugün her şey yoluna girmiş olabilir. Özellikle gayrimenkullerle ilgili gelişmeler tatmin edici olabilir. Yakın ilişkide olduğun kişilerle geçmişten gelen bir sorunu masaya yatırabilir ya da kadersel karşılaşmalar yaşayabilirsin.

Sevgili Başak; Ay hâlâ burcunda ama boşlukta ilerleyişini sürdürüyor. Bugün yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmasa da kontrol sende olabilir. Gerek iş hayatın gerek mali durumunla ilgili aklını bir süredir kurcalayan konuları çözümleyebilirsin. Artık olayları daha araştırmacı bir gözle değerlendirmeye başlayabilirsin.

Sevgili Terazi; bugün bilinçaltını kurcalayan düşüncelerini çözmene yardımcı olacak desteklerle karşılaşabilirsin. Kuşkularının doğru olup olmadığını anlamak için arka planda araştırmalar yapabilirsin. Aşk ilişkilerinde geçmişten gelen sorunlara çözüm üretebilir ya da eski ilişkilerden haberler alabilirsin.

Sevgili Akrep; hedeflerine ulaşmak için yoğun çalışabilir, sana verilen görev ve sorumlulukları yerine getirebilirsin. Kararlı olman gereken işlerini rahatlıkla sonuçlandırabilirsin. Dost ve arkadaş gruplarınla yaptığın görüşmeler ufkunu açabilir, öğrendiklerini lehine kullanarak daha ikna edici olabilirsin.

Sevgili Yay; bugün uzun süredir beklediğin haberleri alabilir ve artık yoluna farklı bir bakış açısıyla devam edebilirsin. Eski okul arkadaşlarınla bir araya gelmenin organizasyonuyla uğraşabilirsin. Kontrolün dışında gelişen durumlardan kaynaklı bazı sorunlarla uğraşman gerekse de işlerini kısa zamanda yoluna koyabilirsin.

Sevgili Oğlak; bir süredir üzerinde çalıştığın proje veya grup çalışmasıyla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Alacağın kararlar veya geri bildirimler sonucunda ileride ne yapacağını belirleyebilirsin. Düşüncelerini açıkça ifade edebilir, paylaşımlarınla hedeflerine ulaşabilirsin.

Sevgili Kova; birkaç gündür süre gelen sorun ve krizleri bugün artık sonuca ulaştırabilirsin. Geçmiş tecrübelerinden faydalanman iyi olabilir ancak geçmişe takılı kalmamalı, alternatifler üretebilmelisin. İş ve sosyal hayatında derin düşünmene ve kontrollü davranmana neden olan konular çözülebilir.

Sevgili Balık; bugün geleceği düşünerek yapmış olduğun gerek maddi gerek manevi yatırımlarının karşılığını alabilirsin. İş birliği içinde olduğun kişilerle hedeflerini gerçekleştirebileceğin projeler üstünde çalışabilirsin. Yurt dışı, eğitim ve medyayla ilgili işlerin uzun vadede sana yeni kapılar açabilir, hayata bakışın üzerinde etkili olabilir.