Ekonomi

4 bankadan Sms ile kredi kampanyasına katılabilir ve ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz!

4 bankadan Sms ile kredi kampanyasına katılabilir ve ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz!

Evde Oturduğunuz yerden kredi başvurusu yapacağınız bankalardan sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır ve SMS kredi başvuru koşulları nelerdir?

4 bankadan sms ile kredi kampanyasına katılabilir ve ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Evde Oturduğunuz yerden kredi başvurusu yapacağınız bankalardan sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır ve SMS kredi başvuru koşulları nelerdir?

İhtiyaç kredisi başvurusunda en kolay yöntemlerinden birisi sms atarak ne kadar onay aldığınızı gösteren kredilerdir. Eğer bu kredi fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız cep telefonunuzdan sms atarak onay alabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olanlar kredi puanı yüksek olduğu zaman bu kredileri hızlı bir şekilde alabileceklerdir. Kredi kullanmak isteyenler 36 ay vade imkanıyla bu kredileri banka şubelerinden veya internet bankacılığından kullanabiliyor.

QNB Finansbank SMS Kredi Başvurusu

Türkiye’de ilk SMS ile kredi başvurusunu çıkaran bu banka hızlı bir şekilde kredi başvurusu yaptırarak sizlere hemen sonuç veriyor. T.C kimlik numaranızı 50 30’a SMS atarak hemen kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Başvuruları onaylananlar banka şubelerine yalnızca kimlikleriyle beraber giderek bu kredileri kullanabilmektedir.

5fdc419655428513206b249c.jpg

Akbank SMS kredi başvurusu

Akbank’tan İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler SMS ile kredi başvurusu yapabiliyor. Krediniz onaylandığı zaman size en yakın banka şubelerinden SMS onayınızı göstererek kredinizi alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Kredi yazarak boşluk bırakın TC. kimlik numaranızı yazın 44 25’e gönderin.

TEB SMS kredi başvurusu

TEB Bankası’ndan da cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken T.C kimlik numaranızı 44 66’ya SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi başvurusu onaylandığı zaman en yakın banka şubesinden kredinizi alabilirsiniz.

Aktif Bank SMS Kredi Başvurusu

Aktif Bank n-kolay kredi kampanya fırsatından yararlanmak isteyen müşteriler kredi puanı düşük olması durumunda da bu banka üstünden onay alabilmektedir. SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız cep telefonunuzu Mesaj bölümüne girerek buraya Kredi yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak mesajı 3050’ye gönderiniz. Başvuru yaptıktan sonra sizlere ne kadar onay verdiğini sms ile bildirir. Onay alındıktan sonra banka sizi arayacak ve 36 ay vadeye kadar kullanılan bu kredilerden Aktif Bank SMS Kredi onaylı miktarı kullandırılacaktır.

Bankalara gitmeden sonuç alabileceğiniz ve uygun faiz koşulları ile ödeyebileceğiniz imkanları sizlere derlemeye çalıştık. Bu bankalar dışında da anlık olarak güncel ve uygun kampanyalar sunan bankalar bulunmaktadır. Fırsatları takip ederek en uygun koşullarda kredi sahibi olabilirsiniz.

4 bankadan Sms ile kredi kampanyasına katılabilir ve ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz!