Burçlar

4 Haziran Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

4 Haziran Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (4 Haziran Cuma 2021) yorumlarına bakalım.

4 Haziran Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi
Burçların analizi Bugün 4 Haziran Cuma 2021

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Ortam değişme isteği baskın olabilir bugün. Bu konuda ilerisi için plan ve program yapabilirsin. Bazı değişimleri şu anda yapamasan da ileride daha güzel değişimler için bugünden planlar yapabilirsin. 

Sağlık

Kahvaltı gibi bir öğünü atlıyor olabilir misin? Güne iyi başlamanı sağlayacak enerjiyi kahvaltıdan alabilirsin. Çok fazla şey yemene gerek yok ama sana enerji verecek bir şeyler yemek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle sakin bir muhabbet kurmak gereksiz yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir. Ancak bir şeylerin yolunda gitmesi için de kendini çok fazla yormamalısın bugün. 

Para

Ufak tefek sorumlulukları halletmek için iyi bir gün olabilir. Yarım kalan işleri bitirmek ve sonrası için program yapmak sana daha iyi gelecek. Maddi açıdan elindeki işlere odaklanmalısın.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün yaratıcılık gerektirecek bir konuya odaklanman gerekebilir. Meselelere güzel bir çözüm bulmak adına yaratıcılığını konuşturman gerekebilir. Dikkatle düşünme ve etrafında olan biteni idrak etme seni daha rahat hissettirecek. 

Sağlık

Bugün rüyalarına odaklanmalısın. Bilinç altına attığın şeyler seni yorabilir. Bugün rüyalarına odaklanmak, sana sıkıntı veren düşüncelerinin temeline inmene vesile olabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyifli bir gün geçirmek adına bir şeylerde spontane olmanız gerekebilir. Hep aynı şeyleri konuşmak, aynı konulara odaklanmak sizi sıkabilir. Biraz daha farklı şeylere odaklanmalısınız. 

Para

Her şeyin bir zamanı vardır. Bunu bugün kendine hatırlatmalısın. Her şeyi aynı anda elde etmeye çalışmak seni yorabilir. Bugün ufak ufak şeylere odaklanmak ve büyük beklentilere girmemek daha iyi olabilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Sevdiğin kişilere ne kadar özen gösterirsen göster, bir şeyleri ifade ederken yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsin. Bunun sebebi senin kendini anlatamaman değil, karşı tarafın seni anlayamayacak durumda olması olabilir. Çok fazla üstelememelisin. 

Sağlık

Duygusal gerginliği çözebilmek için biraz zaman gerekebilir. Kendine biraz vakit ayırmak ve meditasyon gibi konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bugün zihnini boşaltmanın bir yolunu bulmalısın. 

Aşk

Seni ilginç bir gün bekliyor olabilir aşk ile alakalı. Beklemediğin bir anda hislerinde artış olabilir. Karşındaki insana güzel hisler beslemeye başlayabilirsin. Güzel etkilere kendini açmalısın bugün. 

Para

Geçmişte kalan bazı şeylerden ders çıkarman gerekecek. Daha önceden yaşanan sıkıntıları tekrar yaşamamak için bunları analiz etmen gerekebilir. Bugün eski olaylara sakince odaklanman gerekebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bir şeyleri düzenleme isteği gelebilir sana. Daha güzel ve keyifli bir ortam için yaratıcılığını konuşturabilirsin. Ev içinde bazı şeyleri değiştirmek sana daha güzel bir enerji sağlayabilir bugün. 

Sağlık

Duygusal olarak kendini iyi hissetmek, bütün enerjini etkileyebilir. Yoga ve meditasyon gibi konular, zihnini boşaltmana vesile olabilir. Bugün büyük fiziksel eylemlerdense zihinsel sağlığına odaklanmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranızda bir gerginlik olabilir. Bu gerginliğin sizi çok fazla etkilememesi için dikkatli davranman gerekebilir. Yapıcı olmak ve olayları büyütmemek enerjini tüketebilir bugün. 

Para

Bugün kendine güzel bir masraf yapabilirsin. Parasal açıdan keyifli bir ruh haline girmek için masraf yapmaktan kaçınmamalısın. Kendine yaptığın masrafı kendine yatırım olarak görmelisin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Odaklandığın şeylere tam anlamıyla kendini verebilirsin. Bir şeyleri çözmek, yoluna koymak, yarım kalan işleri bitirmek gibi konularda çok keyifli gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün kendini daha iyi bir noktaya getirebilirsin. 

Sağlık

Salata yemekten çekinmemelisin. Salatanın seni doyurmadığını düşünmek bir yanılsama olabilir. İnternetten farklı salata tariflerine bakabilir ve daha doyurucu salatalar hazırlayabilirsin kendine. 

Aşk

Ani ve hızlı hislerin durulmasını beklemen gerekebilir. Bugün yeni tanışacağın birisine “hayatının aşkı” gibi yakıştırmalar yapmamalısın. Eğer hoşlandığın birisi varsa o kişiyi tanımak için biraz kendine zaman tanıman gerekecek en başta. 

Para

Maddi konularda daha iyi kazançlar için yeni fikirlere ihtiyacın olabilir. Bu tür konularda daha sağlıklı kararlar alabilmek için kendini geliştirmen gerekecek. O yüzden bir şeyleri aceleye getirmeden araştırmak bugün senin için daha doğru olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bir şeyleri öğrenmek için ekstra çabaya girebilirsin. Konuşulan bir konuyu, kimin ne dediğini, nasıl tepkiler verildiğini görmek, bazı konulara bakış açını değiştirebilir. İnsanlarla iletişimin öncelikli olacak bugün. 

Sağlık

Canını sıkan bir şey varsa bunu dile getirebilmen gerekecek. Başkasına anlatmak için değil, kendine itiraf edebilmek için. “Bu şey canımı sıkıyor” diyebilmen, birçok şeyi tek bir adımla düzeltmeni sağlayabilir. 

Aşk

Bazı konularda daha rahat ve yumuşak olabilirsin. Sevdiğin kişiyle muhabbette bu durum kendini belli edebilir. Aranızda daha samimi ve sakin bir konuşma olması, ikinize de iyi gelecek. 

Para

Gelecekte yaşanabilecekleri planlamak zor olabilir ancak hayatında karşına çıkabilecek durumlar için önden hazırlık yapmanın yanlış hiçbir yanı yoktur. Yarının ne getireceğini bilemesen de bugünden kendin için bir hazırlığa girişmek senin için doğru olabilir

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Yeni şeylere odaklanmak, hevesli olmak güzeldir. Bugün bu konular seni daha çok şeyle ilgilenmeye itebilir. Kendini geri tutmayacağın ve güzel hayaller kurarak yeni şeyler öğreneceğin bir gün olacak. 

Sağlık

Etrafındaki insanlar senden çok fazla şey bekliyor olabilir. Bunu düzeltmek için sağlıklı sınırlar çizmeyi öğrenmen gerekecek. Sorumlulukları paylaşmak ve kendi sınırlarını bilmek, daha az yorulmanı gerektirebilir. 

Aşk

Aşk konusunda kendi hislerine odaklanacaksın bugün. Ortada hoşlandığın birisi yoksa bile bu konuda neler beklediğini kendine sorabilirsin. İçten içe bazı şeylere yüklediğin anlamları sorgulaman ve değişime gitmen olası. 

Para

Şu anda eline para geçmiyorsa üzülmemelisin. Bu durumun değişeceğini kendine hatırlatman gerekebilir. Parasal açıdan her şey hemen bugünden iyi sonuçlanmayabilir ancak istikrarlı bir biçimde projelerine devam etmelisin.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Yeni ve farklı kişilerle tanışabilirsin. Hiç beklemediğin bir konuda konuşman gereken bazı yeni yüzler olabilir. Bu kişilerle konuşmak farklı şeylere odaklanmana vesile olsa da aslında daha çok kendi fikrinin kıymetini öğretecek sana. 

Sağlık

Taze sebzeler tüketmek sana kendini daha iyi hissettirebilir. Bünyeni yormamak ve vitamin deposu besinler tüketmek sana daha iyi gelecek. Hem sindirim sistemini yormamalı hem de bol bol vitamin almalısın bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye daha samimi bir adım atabilirsin. Hislerini daha açık edebilir, karşı tarafla iletişimini artırabilirsin. Kendini ifade etmek seni mutlu etse de karşı tarafın ne diyeceğini düşünmek seni biraz gerebilir. 

Para

İç sesini dinlemek sana daha iyi gelebilir. Parasal açıdan başkalarının sana söylediklerinden çok kendi işine odaklanman daha iyi olabilir. Maddi açıdan kendi kararlarını alabilmelisin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Karşına hiç beklemediğin bir fırsat çıkabilir. Ve bu seni çok mutlu edebilir. “İşe bak ya” diyeceğin ve keyifli olacağın bir durum yaşanabilir. Kendini güzel etkilere açabilmelisin bugün. 

Sağlık

Daha fit olmak gündeminde olabilir. Bunun için güzel çabalara girebilirsin. Sağlıklı bir biçimde kilo vermenin yollarını arayabilir, kendi sınırlarını bilerek, gerçekçi hedeflere doğru güzel bir adım atabilirsin. 

Aşk

Kendini ifade etmenin bir yolunu bulmak, aşktaki yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırabilir. Bugün bu tür konularda kendine güvenerek adım atabilmelisin. Sonrasında yaşanacaklar seni daha mutlu edebilir. 

Para

Maddi konularda canın sıkkın olabilir. Sebep olarak da bir şeyleri geçmişle kıyaslaman olabilir. Ancak geleceğe odaklanmak ve bugünden bir sonuç almasan da işin için iyi şeyler yapmak sana daha iyi gelecek bugün.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Özellikle romantik konularda zihnini açabilirsin. Yeni şeylere kendini açmak, kendi hislerini göz önünde bulundurmak gibi konular, ortada bir kişi olmasa bile kendini bu konuda nasıl göreceğini etkileyebilir. 

Sağlık

Yeşil çay içmek sana daha iyi gelebilir bugün. Sinirlerini yatıştıracak ve sindirim sistemine iyi gelecek bir içecek olabilir bu. Bugün tükettiğin gıdalara da içeceklere de bu açıdan bakman ve daha düzgün tercihler yapman önemli olabilir. 

Aşk

Aşk konularında daha açık fikirli olabilir, kendini daha iyi ifade edebilirsin. Sevdiğin kişiyle romantik bir ortam oluşturma açısından daha güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Mutluluk bugün seni sarabilir. 

Para

Maddi durumunu değiştirmek zor olsa da bu konulara bakış açını değiştirebilirsin. Sahip olduklarına şükretmek ve gününün daha iyi geçmesi için sakin planlar yapmak, maddi konulara daha pozitif bakmanı sağlayabilir bugün.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Daha fazla insan ile muhatap olabilirsin bugün. Kalabalıkları ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bu durum seni biraz gerse de her şeyi yoluna koymak için bir fırsatın olabilir bugün. 

Sağlık

Zihnini boşaltmak için fiziksel aktivitelere odaklanabilirsin. Ev içinde neler yapabileceğini düşünmek ve ona göre hazırlık yapmak seni mutlu edebilir. Kan dolaşımını artıracak bir şeyler yapabilmelisin. 

Aşk

Sakin muhabbetler, keyifli konular, aşk konularında daha güzel gelişmeler görmene vesile olabilir. Ciddi ve tedirginlik veren konulara odaklanmak yerine birbirinizin kıymetini anlayabileceğiniz güzel şeylere odaklanabilmelisiniz. 

Para

Yeni şeylere uyum sağlamak biraz zorlayıcı olabilir. Maddi konuda kendini çok zorlamamalısın. Kendine bir bütçe ayarlamak ve buna uymak sana daha iyi gelecek. Sadece bir şeyleri değiştirmek için paraya yüklenmemelisin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

İletişimin artması ile bir şeyleri çözmeye daha da yaklaşabilirsin. Halletmek istediğin şeylere vakit ayırabilir ve kendi isteklerini daha rahat dile getirebilirsin. Sadece dış etkenlere kendini tamamen kapatmaman gerekecek. 

Sağlık

Ruh halinde değişimler olabilir. Bu tür değişimlerin altında genellikle yatan sebep stres ve gerginliktir. Bugün bu konuları çözmeye odaklanmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Aşk

Romantik olmak bugün kanında olabilir. Aşk konularına daha baskın bir biçimde odaklanabilirsin. Aşk ve ilişkiler konusunda kendini daha iyi ifade etmek bir şeylere daha keyifle odaklanmana vesile olabilir. 

Para

Elinde daha fazlası olursa, daha fazlasını kaybetme riskin de olur. Bugün kendini güvenceye almak için neler yapman gerekir ona bakmalısın. Maddi konuda kendini daha güvenli bir noktaya dayamak sana daha iyi gelecek.