Burçlar

9 Şubat 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi

9 Şubat 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü 9 Şubat 2022 Çarşamba ) yorumlarına bakalım.

9 Şubat 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sevgili Koç; yurt dışı, yüksek eğitim, medya ya da yayıncılık konularında harekete geçebilir, risk alarak cesaretini gösterebilirsin. Bugün görüş ve inançlarınla ilgili fazla fanatikçe davranabilir, kendi düşüncelerini kabul ettirebilmek için ani ve fevri tavırlar sergileyebilirsin ancak yanılma ihtimalin olduğunu göz ardı etmemelisin.

Sevgili Boğa; bugün borçlanmaya, harcama yapmaya çok yatkın olabilirsin. Vergi, sigorta, kredi gibi konularda aceleci davranarak planlanmamış finansal işlemlere kalkışabilirsin, yanlış hesaplar yapabilirsin. Hayata iyimser gözlerle bakmana rağmen aldığın risklerden dolayı duygusal krizler yaşayabilirsin.

Sevgili İkizler; ikili ilişkiler ve iş birlikleri açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Karşındaki kişiler sana yeni ufuklar açacak teklifler getirebilir fakat hemen karar vermeni isteyerek seni aceleye getirebilir ya da yanıltabilirler. Risk almadan önce kendine biraz süre tanımalısın.

Sevgili Yengeç; çalışma ortamındaki koşullar çok yıpratıcı olabilir, hızlı hareket etmek ve sonradan vazgeçeceğin kararlar almak zorunda kalabilirsin. Belirli bir sürede yetişecek bir işin telaşına kapılabilirsin.  Beraber çalıştığın kişilerle aranda çatışmalar yaşanması ve öfkelenmen sağlığına da zarar verebilir.

Sevgili Aslan; bugün aceleyle aldığın kararları sonradan gözden geçirmek zorunda kalabilirsin. Sana heyecan veren girişimlerde bulunarak yaşamdan daha fazla keyif almak isteyebilir, sürpriz aşk ilişkileriyle karşılaşabilirsin. İyimser davranman risk almana ve finansal kayıplara neden olabilir.

Sevgili Başak; evin içinde oluşabilecek ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmanda fayda var. Gayrimenkul alım satımı ya da taşınmayla ilgili ani kararlar almanı gerektiren gelişmeler yaşanabilir ancak bu kararlar yanıltıcı olabilir. Dikkatini bir konuya toplayıp biraz da sabır göstererek yaşadığın dağınıklıktan kurtulabilirsin.

Sevgili Terazi; kardeşler ve yakın çevrenle olan ilişkilerinde bugün yoğun bir tempo gelişebilir fakat girişimlerinden sonuç almakta zorlanabilirsin. Duyduklarına güvenerek hemen harekete geçmesen daha iyi olur. Trafikte hız yapmamalı, riskli eylemlerde bulunmamalısın. Sosyal medyada seni öfkelendirenlere karşı da dikkatli olmalısın.

Sevgili Akrep; bugün yapacağın harcamaların gerçekten gerekli olup olmadığına bakman gerekiyor, aksi takdirde bütçeni alt üst edebilirsin. Gelirlerini çoğaltmak için ani girişimlerde bulunabilir ya da risk içeren yatırımlara yönelebilirsin. Karşına çıkan fırsatları kullanmak için fazla acele etmemelisin.

Sevgili Yay; yaşamının her alanıyla ilgili bütün kontrolü elde tutmak istediğin bir gündesin. Fazlasıyla cesaret gösterebilir, iyimserliğinle aşırı risk alabilirsin. Fakat bu tavrın ilişkilerinde çatışmalar yaşamana neden olabilir. Çok enerjik ve hareketli olduğundan bedenini fazla zorlamamalısın.

Sevgili Oğlak; içten içe seni öfkelendiren kişi ve konulara karşı tepkini açığa çıkarmakta zorlanabilir, kendini yıpratabilirsin. Risk almayı istemediğin halde kontrol sende olmadığından aceleye getirilerek kararlar alman gerekebilir. Duydukların yanıltıcı olabileceğinden birkaç gün beklemeden harekete geçmemelisin.

Sevgili Kova; gruplar ve ekip çalışmaları içinde yoğun geçecek bir güne hazır olmalısın. İnanç ve cesaretle isteklerinin peşinden gidebilir, hedeflerine varmak için adımlar atabilirsin. Geleceğe dair planlarını gerçekleştirmek için risk alman gerekebilir. Arkadaşlarınla aranda gerilim yaşanabilir.

Sevgili Balık; kariyerinde yeni ufuklar açacak ve yeni bir yöne gitmeni sağlayacak gelişmeler olabilir. Aniden çıkan fırsatlar ve anlaşmaların getirdiği olumlu koşullar kazançların üzerinde etkili olabilir. Fakat aceleyle harekete geçmen sonrasında sorunlar yaratacak riskler almana yol açabilir.