Burçlar

13 Temmuz Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (13 Temmuz Salı 2021) yorumlarına bakalım.
Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (13 Temmuz Salı 2021) yorumlarına bakalım.
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (13 Temmuz Salı 2021) yorumlarına bakalım.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Bugün hislerin çok yoğun olabilir. Aklında birçok soru olabilir. Birçok şeye odaklanmak ve kendini farklı şeylere kaptırman olası. Ancak bu sürecin seni çok fazla yormasına izin vermemelisin. 

Sağlık

Yediklerinde özenli olmak sana daha iyi gelecek. Gereksiz yere işlenmiş gıdalara fazlaca odaklanıp bünyeni yormamalısın. Organik beslenmenin bir yolunu bulman gerekebilir. 

Aşk

Yeni birisinden hoşlanabilirsin bugün. Bu kişi sana ilham verebilir, farklı görünebilir. Onu tanımak için kendine zaman ayırmak ve bir şeylere hızlıca atlamamak daha iyi olabilir. 

Para

Maddi açıdan kendi isteklerine ufacık da olsa özen göstermen gerekebilir. Parasal olarak kendini güvenceye alman daha iyi olabilir. Bugün kendine para harcamayı gereksiz bir durum olarak görmemelisin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Çevreyle uyum sağlamak için bazen kendimizden ödün vermemiz gerekebilir. İnsanlarla daha iyi iletişimler kurabilmek için biraz çaba gösterebilir bugün. Bunu, yeni bir macera olarak görebilmeli ve uyumu yakalayabilmelisin. 

Sağlık

Yeni şeyler keşfetmek zihnini boşaltmada faydalı olabilir. Eğer duygusal bir yoğunluk içerisindeysen o zaman bunu aşabilmek için farklı konulara odaklanman gerekecek. Kendini daha iyi bir noktaya taşımak için algılarını açmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişinin nezaketine ihtiyacın olabilir. Onun sana daha iyi davranması sana çok iyi gelebilir. Gerektiğinde bunu açıkça dile getirebilmelisin. Bir şeylerde daha sakin olmanıza ihtiyacınız olabilir. 

Para

Halletmen gereken işler azaldıysa eğer, plan ve programa daha fazla özen gösterebilirsin. Seni son zamanlarda yoran şeyleri halletmek, maddi konulara odaklanmaktan daha iyi olabilir. Neye odaklandığına dikkat etmelisin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün kendine vakit ayırmak isteyebilir, bir şeyleri halletmeye odaklanabilirsin. Elinde halledilecek bir iş olmasa bile ilerisi için güzel ve keyifli planlar yapabileceksin. Kendine zaman ayırmalısın bugün. 

Sağlık

Karın ağrılarına dikkat etmelisin. Bu tür ağrıların kronikleşmesi sana zarar verebilir. Bugünden bunun önlemini almalı ve gerekirse doktora gitmekten çekinmemelisin. 

Aşk

Bugün etrafından iltifatlar toplayabilirsin. Aşk konusunda daha fazla dikkat çekebilirsin. Bazı insanlar sana hislerini açmak isteyebilir. Sürprizlere açık olmalısın. 

Para

Bugün büyük resme odaklanman gerekecek. Maddi açıdan daha geniş çaplı düşünmen daha iyi olabilir. Parasal olarak sadece bugüne ve elindekilere değil de yarın olabilecekleri gözden geçirmek sana mantıklı gelecek.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Çevrendeki bazı insanların tavırları seni huzursuz edebilir. Onlara uyum sağlamak seni zorlayabilir. İçine sinmeyen şeyleri sakin bir biçimde dile getirebilmen gerekecek. Gereksiz yere öfkelenerek haklıyken haksız duruma düşmemelisin. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek ve kan dolaşımını hızlandırmak sana çok iyi gelecek. Biraz hareket etmeli ve olabildiğince su içmelisin. Bu ikisini alışkanlık haline getirirsen eğer birçok şey senin için daha iyi olabilir. 

Aşk

Romantik bir ortam yaratmak sana düşebilir bugün. Sevdiğin kişiyle keyifli ve sakin bir ortamda güzel bir vakit geçirmeniz size iyi gelebilir. Bunu sağlayabilecek ortamlar oluşturmak için çaba göstermelisin. 

Para

Maddi açıdan kendi sıkıntılarını kendin çözmen gerekebilir. Suçlayacak birisini bulamayabilirsin. Suçlu aramak yerine sorunları çözmeye yönelmek sana çok daha iyi gelebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Aile ile iş yapmayı düşünebilirsin. Aileden birisiyle daha fazla iletişimde olmak sana maddi olarak daha iyi gelebilir. Parasal açıdan sevdiğin kişilerin desteğini görmek seni mutlu edecek bugün. 

Sağlık

Bir şeyler seni hep aynı çıkmaza sokuyor olabilir duygusal olarak. O yüzden bugün bu stresi üstünden atmaya bakmalısın. Sevdiğin ve sana destek gösteren insanlarla vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin ilgisini ve saygısını kazanmak istiyorsan eğer, aranızdaki konuşmalarda mantıklı yaklaşımlarda bulunman gerekecek. Söylediklerinin altını doldurabilmek, karşındaki insanın sana hayran olmasını sağlayabilir. 

Para

Bugün elindekileri korumak için çabalara girebilirsin. Gerek birikimlerin gerek emeklerin olsun, dışarıdan bunlara göz dikenlere karşı sert davranışların olabilir. Bugün maddi anlamda kendini savunmayı öğrenebilirsin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Çevrendeki bazı insanlarla arandaki iletişim oldukça artabilir. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek onları daha rahat anlamana ve gereksiz yanlış anlaşılmaları düzeltmene vesile olabilir bugün. 

Sağlık

Biraz hareket etmek sana iyi gelecek. Günlük rutinin çok sıradanlaştıysa ve sürekli oturduğunu hissediyorsan o zaman keyifli bir aktivite ile hareketi birleştirebilmelisin. Eyleme geçmek enerjini yenileyebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanıyabilir ve beklentilerinde değişim yapabilirsin. Birisini tanımadan onunla alakalı beklentilere girmek kalbini kırabilir. O yüzden onu tanıyarak kendi isteklerine çekidüzen verebilirsin. 

Para

Maddi açıdan emeklerin kadar karşılık görebilirsin. Birilerini daha fazlası için ikna etme çabaları pek başarılı olamayabilir. Parasal olarak kendini güvenceye almak için emeklerini artırman gerekecek.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün bazı şeyleri değiştirmek için iyi bir gün olabilir. Çevrendekilerin isteklerine kulak verebilir ve hayatında ona göre yer açabilirsin. Sosyal konular için daha aktif olabileceksin bugün. 

Sağlık

Bugün herkesin sana ihtiyacı olduğu bir gün olabilir. Ama kendine zaman ayırmayı da öğrenmen gerekecek. Gün sonunda yorgunluğunu atmak için kendine vakit ayırman ve sıcak bir banyo yapman sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle konuşmak için iyi bir gün olabilir. Kendini ifade etmen kolaylaşabilir bugün. Aşk konularında karşındaki insana doğru argümanlarla gidebilir ve onun kalbini kazanabilirsin. 

Para

Sorumluluklarını yerine getirmek seni yoruyor olsa da sonrasında elde ettiklerin seni mutlu edecek. O yüzden bugün parasal olarak halletmen gereken meselelere odaklanmalısın ilk olarak.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Aile ile vakit geçirmek sana daha önceden görmediklerini gösterebilir. Sevdiğin kişilerle konuşmak birçok konuda sana iyi gelecek. Bugün bu etkiye daha fazla yer açabilmelisin hayatında. 

Sağlık

Planlarda değişim yaşanabilir ve bu durum seni gerebilir. Ancak hayatına renk katabilmek için bu değişimlere göz yummalısın. Ayrıca yediklerinde de değişim olmalı bugün. Bünyene iyi gelecek baharatların tadını çıkarabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişinin kalbini kazanmak için dilin çözülebilir bugün. Bir şeyleri daha rahat anlamlandırabilirsiniz. Aranızdaki mevzuları daha güzel bir ışıkta görmek, kalbinizi daha da ısıtabilir. 

Para

Maddi olarak planlı programlı olmak sana çok yarayabilir. Önümüzdeki birkaç ayı planlamalısın. İleride neler olabileceğini kestiremesen de maddi olarak kendini hazır hissetmek sana daha iyi gelecek.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bazı şeyleri zor atlatman olası. Ama bu atlatılan konularda kendine bir ders çıkarabileceksin. Olan biten şeyler, sosyal konular, bazı durumları iki kere düşünerek hareket etmene vesile olabilir. 

Sağlık

Bugün mutfağa girebilir, kendin için ve belki de sevdiklerin için bir yemek hazırlayabilirsin. Sağlıklı ve keyifli bir yemek herkesi mutlu edebilir. Bugün bu konularda dikkatli davranabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında sürekli olarak vermeye alışmış olabilirsin. Sevgini vermek, ilgini vermek, zamanını vermek… Ama aynı şekilde karşılığını da görmen gerekecek. Bir şeyleri dengelemek önemli olabilir. 

Para

Bugün kendin için bir masraf yapman gerekecekse iki kere düşünebilirsin. Parasal açıdan kendini daha güvene alabilmek için biraz masrafları kısman gerekebilir. Kendine bir bütçe ayarlamak ve bunun dışına çıkmamak daha iyi olabilir bugün.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün çevrendekilere yardım etmek için iyi bir gün olabilir. İhtiyaç sahiplerine destek olmak, onların sıkıntılarına yardım etmek seni mutlu edecek. Hemen her şeyi maddi olarak düşünmemeli ve samimi bir dostluğu, desteği göz önünde bulundurmalısın. 

Sağlık

Vücudunu beslemek için sadece fiziksel düşünmemelisin. Ruhunu beslemeyi de kendine hatırlatman gerekecek. Sevdiğin insanlara vakit ayırmak, kafanı boşaltacak bir aktiviteye fırsat vermek sana daha iyi gelebilir. Bugün kendin için biraz zaman ayırmalısın. 

Aşk

Eğer sevdiğin kişiyle aranda bazı sıkıntılar varsa bu sıkıntıları çözebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Aranızdaki iletişimi daha sağlıklı bir biçimde artırabilmek için biraz düşünmeniz gerekecek. 

Para

Bugün eline beklenmedik bir para geçebilir. Bu keyifli gelişmeyi iyi değerlendirmelisin. Hemen bu parayı çarçur etmek yerine ileriyi düşünerek hareket etmen sana daha iyi gelebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Sevdiğin kişilerle iletişime geçmek sana iyi gelebilir. Arkadaşlarına vakit ayırmak, onlarla ufak da olsa bir sohbet etmek, zihnini açacak. Bazı şeylere daha rahat odaklanmana vesile olacak keyifli gelişmeler görebilirsin. 

Sağlık

Bol bol su içmek sana iyi gelecek. Fark etmeden kendini susuz bırakmış olabilirsin. Bol bol su tüketerek hem vücuduna enerji katabilir hem de zihnini boşaltmak için bir adım atmış olabilirsin. 

Aşk

Bugün bazı olaylar, ilişkindeki sıkıntıların tam olarak ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ancak burada önemli olan bu sıkıntılara karşı nasıl bir tavır sergileyeceğin olabilir. O yüzden bugün daha sakin kalman gerekebilir. 

Para

Maddi konularda beklediğin gelişmeler tam olarak karşına çıkmasa bile ilerisini düşünerek hareket etmek seni iyi bir yola sokabilir. Olaylara nasıl baktığını değiştirerek daha güzel gelişmeler elde edebilirsin.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Eğer hayatında yeni gelişmeler, farklı stratejiler görmek istiyorsan bugünden bu işlere odaklanabilirsin. Yeni kararlar alarak kendini daha iyi bir noktaya getirecek bir adım atabilirsin bugün. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyaçlarını gözden geçirmelisin. Yediklerine dikkat etmek, rahat bir ortamda dinlenebilmek ve zihnini boşaltabilmek önemli olabilir. Bugün kendin için sağlıklı kararlar alman gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle sakin ve keyifli bir vakit geçirmeniz için tutkularınızı birbirinize açmanız gerekebilir. Birbirinize biraz da olsa zaman ayırmak ve ona verdiğin değeri direkt olarak ona gösterebilmen, size çok daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi konularda bazı şeyler beklediğin gibi gitmeyebilir. Ancak kendini durumlara adapte edebilmeye hazırlamış olman gerekiyor. Bugün kendime maddi açıda bir esneklik kazanmak için şansını zorlaman gerekebilir.