Burçlar

11 Haziran Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

11 Haziran Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

11 Haziran Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 11 Haziran Cuma 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 11 Haziran Cuma 2021

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

Bugün biraz dinlenmek isteyebilirsin. Ama bu süreci abartmamalısın. Çünkü tembellik etmemen gereken bir an olabilir. Güzel gelişmeler görmek için aktiviteni artırmalı ve harekete odaklanmalısın. Gerek iletişimler gerekse işe odaklanmak çok güzel çözümler çıkarabilir

Sağlık

Cildine özen göstermelisin. Güneşin etkisini gösterdiği bu zamanlarda kendini korumak önemli olacak. Cildini korumak ve lekelenmelere karşı önlemini almak için güneş koruyucu seçeneklerine odaklanmalısın. 

Aşk

Flörtleşmek aşkın temelidir! Tabii şaka bir yana, flörtleşmeden, güzel muhabbetlere girmeden ilişki beklentisine girmemelisin. “Acaba beni seviyor mu” demeden önce “acaba nasıl muhabbet edebiliriz” demek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün bir şeyleri planlama, geleceğe odaklanma konuları daha fazla gündeme gelebilir. Elde ettiğin başarıları kendine hatırlatmalı ve ilerisi için beklentilerini bu başarılara göre belirlemelisin. Şimdi yükselme vakti.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün küçüklerle ilgilenebilirsin. Çoluk çocuk, kalabalık, sana bir şeyler öğrenmek için bakanlar olabilir. Çevrende senden bir şeyler öğrenmek, seninle birlikte eğlence aramak isteyenler olabilir. Keyifli bir gün seni bekleyecek. 

Sağlık

İçtiğin şeylere özenmelisin. Çok fazla kafein tüketmek seni yorabilir. Sana enerji verecek bir içecek varsa o da bugün su olacak. Bol bol su tüketmek sana daha iyi gelebilir bugün. 

Aşk

Aşk konusunda güzel gelişmeler görmen olası. Yeni insanlarla muhabbet edebilirsin. Farklı kişilerle aşk konularına odaklanabilirsin. Bugün mutluluk, aşk konusunda yenilikle gelebilir. 

Para

Bugün mantığına odaklanman gerekebilir. Parasal konularda mantığınla kararlar alabilmelisin. Bir şeylere duygusal bakman gereksiz masraflara girmene sebep olabilir. İhtiyacın var mı, evet veya hayır. Bu kadar net olabilmelisin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün iletişimi kuvvetlendirmek birçok sıkıntıyı çözmeni sağlayabilir. Ama kimin ne dediğini, ne kadar doğruyu söylediğini onaylatman gerekebilir. Boş konuşanlara değil de gerçekten bir şeyleri ifade etmeyenlere çalışanlara odaklanmalısın. 

Sağlık

Sıkıntıları çözmek için dikkatli olmalısın. Stresle başa çıkabilmek için kendini iyi bir noktaya taşıyabilmelisin bugün. Önce kendini toplamak, daha sonra etrafta olan bitene odaklanmak daha iyi olabilir. 

Aşk

Bugün flörtleşmek için güzel bir gün olabilir. Instagram’ dan birilerine mesaj atabilirsin mesela… Aklındaki kişiyle iletişim kurmak için bu yolla bir adım atmak daha keyifli olabilir. 

Para

Maddi konularda iyi bir enerjin olabilir. Parasal olarak güzel kararlar alabilir, iş bitiriciliğini konuşabilirsin. Kendine güzel getiriler sağlamak için güzel bir adım atabilirsin.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün güzel haberler alabilirsin. Çevrenden alacağın haberler, kendini daha iyi hissetmeni ve daha güzel şeylere odaklanmanı sağlayabilir. Bugün enerjini yükseltecek şeylerle vakit geçirebilirsin. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermelisin. Antioksidan kaynağı meyve ve sebzeleri tüketmek sana daha iyi gelebilir. Kırmızı renkli meyvelere odaklanmak sana daha iyi bir enerji verebilir bugün. 

Aşk

Kendini daha samimi bir biçimde ifade edebilirsin. Aşk konusunda bir beklentin yoksa bile insan ilişkilerinde daha samimi olabilirsin. Bazı şeylere daha sıcak bakman olası bugün. 

Para

Masrafa girmeden önce iki kere düşünmelisin. Gereksiz yere para harcamayı düşünmek seni zorlayabilir. Maddi olarak kendi ihtiyaçlarına odaklanmalı ve fazlasını harcamaktan kendini tutmalısın.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün fiziksel olarak daha iyi bir enerjin olabilir. Birçok işi halledebilirsin. Bu güzel enerjiyi sağlığın için hareketlere harcamak daha iyi olabilir. Kan dolaşımını artırabilecek hareketlere ve aktivitelere odaklanmalısın. 

Sağlık

Biraz kafanı toparlamak sana hiç de fena gelmeyebilir. Ama bu yan gel yat Osman demek değil. Tembellik etmeden de kendince vakit geçirebilirsin. Zihnini çalıştırmak ve sakin bir gün geçirmek sana iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konularına daha sakin odaklanmak isteyebilirsin. Kendi hislerini net bir biçimde görmek, karşı tarafı anlamak zaman alabilir. Sağlıklı kararlar almak için kendini dinlemen gerekecek. 

Para

Maddi olarak kararlar alacakken ideallerini düşünmen gerekebilir. Gereksiz masraflarla paranı çarçur etmemeli, ileriyi düşünmelisin. Birikim ve yatırım konuları bugün sana daha iyi gelebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün ileri zamanlar için bir yolculuk planlayabilirsin. İleride yapmak istediğin yolculuk için bugünden hazırlığa girişebilirsin. Bu konular için para biriktirmek sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Hijyene özen göstermelisin. Hem kendi vücudunu temizlemek hem de içinde yaşadığın ortamı temizlemek sana daha iyi gelebilir. Aldığın nefesin hakkını verebilmek için temizlik şart bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi tanımak sana iyi gelebilir. Hislerini kuvvetlendirmeden önce bilgilerini kuvvetlendirmelisin. Karşındaki insanın nasıl bir birey olduğunu gözlemleme şansın olabilir. Gözlem yeteneğine güvenmelisin bugün. 

Para

Maddi konularda dikkatli düşünmek, daha önceden görmediğin şeyleri daha net görmene vesile olabilir. Paranın hesabını bilmeli ve dikkatli olmalısın. Gereksiz masraflarla kendini sıkmamalı ve birikim konularına daha fazla odaklanmalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

İlgini çeken bazı şeyler olabilir. Dikkatini vermek istediğin farklı konulara odaklanman kolaylaşabilir. Yeni şeyler öğrenmek, farklı konulara vakit ayırmak, kendini çok daha iyi hissetmene vesile olacak. 

Sağlık

Kendini rahatlatmayı unutmamalısın. Kendine göre bir gün geçirmek, rahatlamak sana daha iyi gelebilir. Sıcak bir banyo, bir bakım ve rahatlama sana çok daha iyi bir enerji sağlayacak. 

Aşk

Sosyal konulara daha net odaklanabilirsin bugün. Aşk konularında kafanı kurcalayan mevzulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bugün bu tür konularda girişken olmalı ve kendini ifade edebilmelisin. 

Para

Maddi konularda tehlike çanları çalabilir. O yüzden dikkatli olmalısın. Maddi olarak kendini sıkmamalı ve büyük masraflara girmemelisin. Harcamak yerine biriktirmek odaklı düşünmek sana daha iyi gelebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

İnsanlarla daha fazla iletişim kurabilirsin bugün. Telefonun hiç susmayabilir. İnsanlarla konuşmak seni biraz yorsa da yine de onlarla muhabbetini artırmak güzel hislerin uyanmasına vesile olabilir. 

Sağlık

Vücudunun ihtiyaçlarına odaklanmak demek, isteklerinden çok sana daha iyi gelecek şeylere odaklanmak demek. Sana iyi gelmeyen alışkanlıklardan kurtulmak için çaba gösterebilir, kendini daha iyi hissedecek şeylere odaklanmak isteyebilirsin bugün. 

Aşk

Fikirlerinin uyuştuğu, birlikte güzel vakit geçirdiğin birisine karşı bazı hisler beslemeye başlayabilirsin. Direkt aşk olarak değil de samimiyet olarak bir şeylere odaklanman, karşı tarafa daha iyi bakmana vesile olabilir. Bugün devlerin aşkı olmasa da samimiyet seni bekliyor olabilir. 

Para

Hayallerine göre yaşamak iyidir, bir şeyleri gerçekleştirmeni kolaylaştırır. Ama maddi konularda kendini sıkmamak adına gerçeğe dönmen gerekebilir. Parasal olarak çok büyük sıkıntılara kendini sokmamak ve elindekilerle yetinmek senin için daha iyi olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün fiziksel olarak kendini daha iyi hissetmen mümkün. Birçok işi halletmek için kuvvetin yerinde olabilir. Bugün yarım kalan her şeyi halletmek ve bir yola koymak için çaba gösterebilir ve güzel adımlar atabilirsin. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermek sana daha iyi gelebilir. Sindirim sistemini fazla yormayacak şeyler tüketmelisin. Süt ve süt ürünleriyle aran o kadar iyi değilse, bir şeyleri çok zorlamamak daha iyi olabilir. 

Aşk

Aşk konularında duygusal olarak daha derin konuşmalar olması olası. Hislerinle daha net bir iletişimin olabilir. Kendini nasıl hissettiğini bilebilir ve bundan emin oluşunla hareket olabilirsin. 

Para

Bazı projelerin iyi sonuçlanması ve sana daha fazla para kazandırması için eksikleri gidermen gerekebilir. Bugün bu eksiklere daha net odaklanabilir, neler yapabileceğini daha planlı ve düzenli bir biçimde gözden geçirebilirsin.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Senin için önemli olan birisiyle iletişimini artırman gerekebilir. Bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek ve daha sağlıklı iletişimler kurmak için bugün iyi bir gün olabilir. Sevdiğin kişilere vakit ayırman gerekebilir bugün. 

Sağlık

Bugün melankolik hissedebilirsin. Fiziksel olarak taşın suyunu çıkarabilecek olsan da duygusal olarak biraz hassas olabilirsin. O yüzden daha pozitif şeylere odaklanmak iki türlü sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle eğlenceli bir aktivite ayarlamak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat ettiğiniz sürece birbirinize vakit ayırmanız, ikinizin de ihtiyacı olan bir şey olabilir. Bugün duygusal olarak daha iyi hissetmelisin. 

Para

Bugün uzun süreli planlar yapmak sana yaramayabilir. Bazı konularda çok ileriyi düşünmek yerine bugünü ve yarını düşünmen sana daha iyi gelecek. Bazı kararları kısa vadeli şeyler için alman sana daha iyi gelebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün kendine daha fazla güvenebilirsin. Birçok şeyi halletmek için bir kuvvetin olabilir. Olaylara bakarken “cepte” düşünebilirsin. Bu düşünceyi işler ve halledilmesi gereken meselelere odaklaman daha önemli olabilir. 

Sağlık

Bugün hislerin kuvvetlenebilir. Duygusal olarak daha yoğun hissedebilirsin. Bu hissiyatı pozitife çevirmek için insanlarla iletişimini kuvvetlendirmen gerekebilir. Kendini iyi hissetmek için strese sebep olan şeylerle yüzleşmelisin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle daha sakin bir gün geçirmek sana iyi gelebilir. Bir şeylerin iyi tarafını görmek sana daha iyi gelecek. Eğlenceli şeylere odaklanmak ruh halini değiştirebilir bugün. 

Para

Bugün şansına güvenmen gerekecek. Bir şeyler istediğin gibi gitmese de bazı şeyleri kadere ve şansa bırakmalısın. Çünkü hiç beklemediğin noktalardan güzel gelişmeler görebilirsin. Sadece düşündüğün gibi olmayabilir bazı şeyler. Ama yine de kendini güzel şeylere açman gerekecek.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Çevrendeki insanlarla iletişimini artırabilrisin. Yüz yüze görüşmeler olmasa da telefonlaşmalar olabilir. Çevresel konulara daha fazla odaklanman sana daha iyi gelebilir. Bazı sıkıntılara sen çözüm bulabilirsin. 

Sağlık

Kendini yenilemen daha iyi olabilir. Gerek kıyafetlerini değiştirmen gerek dış görünüşüne özen göstermen daha iyi olabilir. Fiziksel kuvvetini daha güzel bir noktaya odaklamak için bakım konularına odaklanmalısın. 

Aşk

Hislerini hoşlandığın kişiye açmak için bir kuvvet bulabilirsin. Aşk konularına daha net odaklanabilirsin. Kendi hislerinden emin olmak ve ilerlemek sana daha iyi gelebilir bugün. 

Para

Daha fazla işi bitirebilecek bir enerjin olabilir. Yarım kalan işleri sonlandırmak, yeni projelere başlamak ve üretmek sana iyi gelecek. Bugün maddi konularda istediğin şeyler için güzel gelişmeler görebilirsin.