Spor

Şenol Güneş’in duygusal veda mesajı

Şenol Güneş’in duygusal veda mesajı

A milli takımlar teknik direktörü Şenol güneş, yaşamını yitiren Trabzonspor başkanı ve teknik direktörü Özkan Sümer için duygu yüklü bir mesaj yayımladı.

Uzun süre Trabzonspor’da futbolculuk ve teknik direktörlük görevleri yapan Güneş’in, Trabzonspor ile özdeşleşen isimlerin başında gelen Özkan Sümer’in vefatı sonrası yazdığı veda mesajı, Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde paylaşıldı.

Güneş, veda yazısında ”Değerli büyüğüm, Türk futbolunun duayen ismi, sevgili Özkan Sümer hocamın vefat ettiği bilgisini büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisi, vermiş olduğu emekler, yetiştirdiği değerlerle yeri doldurulamayacak müstesna bir futbol insanıydı. Görev yaptığı süre dahilinde olduğu gibi aramızdan sessizce ayrılırken de yine bir ders vermiş oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Trabzonspor ve futbol camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun.” sözleri ile veda etti.

Deneyimli teknik adam, veda mesajında ayrıca şu sözleri kaydetti.

”Hocam! Sizinle her zaman her yere gelirim ancak siz her zaman olduğu gibi yine önümüzden gittiniz. Arkanızdayım. Yalnız değilsiniz. Ölüm dostu dosta ulaştırır. Ürettiklerin ve bize verdiklerin için binlerce kere minnettarım. Gönüllere girdin; gözden uzak durdun. Şimdi gönülden uzak olanlar da sizi gönüllerine kabul edecekler. Allah sıkıntılı yüreklere ferahlık ve sabır versin. Sizi şimdiden özlüyoruz hocam. Unutulmayacaksın!” ifadelerini kullandı.