Magazin

Müge Anlı’ya katılmıştı! Karısı, şoförü ile kaçan Davut Kıranlı intihar mı etti?

Müge Anlı’ya katılmıştı! Karısı, şoförü ile kaçan Davut Kıranlı intihar mı etti?

Müge Anlı’da yaşanan ilginç olay Türkiye’nin gündemindeki yerini aldı. Programa katılan Davut Kıranlı, çocuklarını ve 4 torununu bırakarak şoförü Muammer’le kaçan eşi Sevgi Kıranlı’nın zorla kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı programına başvurmuştu.

O program sonrası ortaya atılan bir iddia ise herkesi şoke etti.

Eşinin bulunmasını talep eden Davut Kıranlı eşinin kaçırıldığını iletmişti. Bir süredir araştırmalar devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medyada ‘Davut Kıranlı intihar mı etti?’ sorusu sorulmaya başlandı.

Kıranlı, son olarak 12 Şubat Cuma günü Müge Anlı’nın programına gelerek gündeme gelmişti. Programda eşinin şoför olarak yanında çalıştırdığı Muammer tarafından kaçırılmış olabileceğini ve eşini geri istediğini sık sık belirtti. Ancak programa katılan Sevgi Kıranlı ve şoför Muammer Cambaz kaçırılma olmadığını ve birbirlerine aşık olduklarını söylemişlerdi.

Karısını çok sevdiği için, programda bile ‘güzelim’ diye hitap eden eş Davut Kıranlı canlı yayında büyük şok yaşadı. Müge Anlı kısa süre içerisinde ulaştığı Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz’ı canlı yayına aldı. Sevgi Kıranlı, kendi rızası ile Muammer ile gittiğini ona çok aşık olduğunu söyleyince stüdyo karıştı.

Açıklama yapılmadı

Davut Kıranlı’nın 12 Şubat tarihinde yayınlanan program sonrasında bir aracın önüne atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Davut Kıranlı intiharı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.