Gündem

13 yaşındaki kızı apartman girişinde taciz eden sapık her yerde aranıyor

13 yaşındaki kızı apartman girişinde taciz eden sapık her yerde aranıyor

İstanbul’un Maltepe ilçesinden okuldan eve dönen 13 yaşındaki kız çocuğu, arkasından apartmana giren kişinin tacizine uğradığı ileri sürüldü.

Kızın çığlıklar üzerine apartman sakinlerini karşısında gören saldırgan hızla olay yerinden kaçarken polisin, saldırganı yakalamak için geniş çapta arama çalışması başlattığı bildirildi.

Geçtiğimiz gün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, okuldan dönen 13 yaşındaki öğrenci, evine gireceği sırada arkasından gelen bir kişi tacizine uğradı. Saldırgan küçük kızı evinin girişinde bir madde koklatmaya çalışınca kız ile saldırganın arasında bir süre arbede yaşandı.

Kızın çığlıklarını duyan apartman sakinleri ise dışarı çıkarak duruma müdahale etmeye çalıştı. Olayın büyümesi üzerine apartman sakinlerinin elinden kurtulan saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken görgü tanıkların ifadelerine başvuruldu.

Küçük kızın ifadesi Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü’nde pedagog tarafından alınırken kızın annesi Ebru T. verdiği ifadesinde “Pazartesi günü babası kızımı okuldan alıyor. Saat 17.00 gibi apartmanın önüne bırakıyor. Kızım da apartmandan içeriye girerken arkasına baktığı sırada bir kişi eliyle kızımın ağzını kapatıp omuzuna vurarak yere düşürüyor. Kızım sırtında çantası var. Ondan dolayı fazla hareket edememiş. O saldırgan kızıma ilaç gibi bir şey koklatmaya çalışmış. Daha sonra kızım çığlık atmaya başlamış. Çok bağırınca birinci kat komşumuz evden çıkıp aşağı inince saldırgan kaçmış.” dediği öğreniliyor.

13 yaşındaki kızı apartman girişinde taciz eden sapık her yerde aranıyor