Gündem

Ankara Mamak’ta 10 yaşındaki küçük kız markette taciz edildi!

Ankara Mamak’ta 10 yaşındaki küçük kız markette taciz edildi!

Ankara Mamak’ta mide bulandıran bir olay yaşandı. İlçeye bağlı Aşık Veysel Mahallesi’nde 3 gün önce meydana gelen olayda alışveriş için markette giden 62 yaşındaki R.A. isimli bir kişinin 10 yaşındaki Irak uyruklu S.H.’nın yanına yaklaşarak taciz ettiği öne sürüldü.

S.H.’nin olay yerinden kaçarak market çalışanlarının yanına gittiği ve taciz edildiğini söylemesi üzerine ortaya çıkan olay sonrası ihbar üzerine markete polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri marketin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi S.H.’nin, R.A. tarafından taciz edildiği belirlediler. Yaşlı adamın yakalanması için çalışma başlatan polis takibe aldıkları R.A.’yı 2 gün sonra yakalayarak gözaltına aldılar. Emniyete götürülen R.A., buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardında ise adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Diğer taraftan R.A.’nın küçük kızı taciz ettiği anlar ise marketin güvenlik kamerasına kaydedildi. R.A.’nın yanına yaklaştığı S.H.’ye sarıldığı, yanağını sıktığı ve küçük kızın tepki göstererek uzaklaştığı görüldüğü görüntülerde R.A.’nın market içerisinde küçük kızı takip ettiği ve bir kaç kez daha yanına yaklaşarak taciz ettiği fark edildi.

Ankara Mamak’ta 10 yaşındaki küçük kız markette taciz edildi!