Spor

Emre Belözoğlu’nun Başakşehir planı!

Emre Belözoğlu’nun Başakşehir planı!

Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir karşılaşmasının kadrosu netleştirmeye başladı. Belözoğlu yönetiminde çıkılan 3 lig mücadelesinden 7 puan alan Fenerbahçe, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak zirve takibini devam ettirmek istiyor.

Kaleyi Altay Bayındır koruyacak. Gökhan’ın eksikliğinde sağ bekte Nazım görev alacak, stoperde Serdar – Szalai, solda ise Caner Erkin formayı sırtına geçiren isimler olacak.

Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Orta alanda Sosa ile birlikte Gustavo veya Ozan’ı görevlendirecek. Kanat bölgelerinde ise İrfan Can ve Pelkas’a forma vermeyi planlayan Belözoğlu, ortada ise Mert Hakan’ı forma vermeyi düşünüyor.

Emre Belözoğlu, gol bölgesinde ise Gaziantep Futbol Kulübü maçında etkili futbolunu attığı golle taçlandıran Valencia’ya şans vermeyi planlıyor. Gaziantep maçında aldığı darbe ile sakatlanarak 81’nci dakikada oyundan çıkan Ekvadorlu futbolcunun tedavisi devam ediyor.

Sağlık ekipleri Valencia’nın bu maçta görev alabileceğini düşünse de Emre Belözoğlu tamamen iyileşmeden oyuncusunu riske atmak istemiyor. 31 yaşındaki futbolcunun sakatlığının iyileşmemesi halinde santrforda Samatta görev alacak.

Emre Belözoğlu’nun Başakşehir planı!