Gündem

Güncel jandarma EGM bekçi alımı detaylı bilgi! 2021 Senesi

EGM bekçi

2021 jandarma EGM bekçi alımı başvuru şartları! Gözler o duyuruda! Jandarma bekçi alımı ilanı yayınlandı mı? EGM Jandarma bekçi alımı başvuru şartları nelerdir?

Jandarma bekçi alımı ilanı yayınlandı mı? EGM ve Jandarma bünyesine alınacak 10 bin bekçi alımı için gözler ilanlara çevrildi. Vatandaşlar EGM jandarma bekçi alımı ilanı için araştırma yapıyor.

Kamu kurumlarında bekçi olarak çalışmak isteyenler için her yıl binlerce kadro açıklanıyor. Peki Jandarma EGM bekçi alımı ilanı yayınlandı mı? EGM Jandarma bekçi alımı başvuru şartları nelerdir?

JANDARMA BEKÇİ ALIMI 2021 NE ZAMAN YAPILACAK?

Binlerce bekçi adayı heyecanlı bekleyiş içerisinde Jandarma bekçi alımlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yeni yapılanmaya girmenin getirdiği değişim sürecinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin yeni bekçi alımı yapılacağı ifade edilmişti. JGK ve EGM bekçilik ilanlarının bayram sonrasında açıklanması bekleniyor.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere çeşitli illerde 2021 Mayıs ayı Bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan duyuruda başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak yapılacağı belirlendi. 2021 Mayıs Ayı Bekçi Alımı İlanları hakkında detaylar sizlerle. KPSS Şartsız olarak alım yapılan Bekçi alımıyla ilgili detaylar İŞKUR Açık İş İlanları kısmından yayımlandı. Şuanda özel kurumlara yapılacak olan bekçi alımı için başvurular başlamış durumda. Siz de İŞKUR’a üye olarak başvuru yapabilirsiniz.

Bekçi Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Bekçi Alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen kişilerin başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak başvuru yapabilirsiniz. İŞKUR’a üye olduktan sonra aşağıda sizler için verdiğimiz link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Bekçi Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Hangi İllere Alım Yapılacak?

Bekçi Alımı; Adana, Ankara, Gaziantep, Manisa, İstanbul, Aydın, Samsun, Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kayseri gibi illere yapılacaktır.

İŞKUR Mayıs ayı bekçi alımı ilanlarına başvuru yapmak ve ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164 sitesine giriş yapabilirsiniz.

EGM’DE KAÇ BEKÇİ VAR , KAÇ BEKÇİ ALINACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan bekçiler ve alım yapılması planlanan bekçilerle ilgili Bakan Soylu, “Toplam şu andaki kadro sayımız 30 bin. Biz şuan bunun 28 bin 500 ‘ünü falan doldurduk. 1000-1500 civarında bir kadromuz var elimizde. Ama sayın Cumhurbaşkanımız , hükümetimiz böyle bir kadro açarlarsa belki bir 5-10 bin daha , yani 40 bin rakamını belki tamamlarsak tamamlamış oluruz gibi.” ifadelerini kullanmıştı.

EGM bekçi