Dünya

ABD’de komşusunu öldüren cani cesedin kalbini pişirip ailesine yedirdi

ABD’de komşusunu öldüren cani cesedin kalbini pişirip ailesine yedirdi

ABD’nin Oklahama eyaletinde bu güne kadar eşine az rastlanan bir olay meydana geldi. 3 kişinin ölümünde sorumlu tutulan Lawrence Paul Anderson’ın komşusunu öldürdüğü ve cesedin kalbini söküp pişirerek ailesine yedirdiğini itiraf ettiği bildirildi.

Mahkemeye yaptığı itiraf sonrası zanlının hakime kefalet istemediği yönünde talepte bulunduğu öğrenildi.

Chikasha kentinde 9 Şubat tarihinde meydana gelen olayda önce amcası Leon Pye’yi ve onun 4 yaşındaki torunu öldürdükten sonra komşusu Andrea Lynn Blankenship’i öldüren Lawrence Paul Anderson’ın (42) ayrıca teyzesi Delsie Pye’yi de bıçakla yaraladığı belirtildi. Katil zanlısı hakkında açılan davaya ilişkin görülen mahkemede komşusunu öldürdükten sonra kalbini yerinden söktüğü ve pişirerek ailesine yedirdiğini itiraf ettiği öğrenildi. Eyalet’e bağlı araştırma bürosu ekibine bağlı bir ajanın Anderson’ın mahkeme dosyasına, Anderson, Blankenship’i bıçaklayarak öldürdüğünü ve kalbini yerinden sökme nedeninin ise “Kalbi patates ile pişirerek, iblisleri serbest bırakmak için ailesine yedirdi” ifadelerini kullandı.

Bölge Savcısı Jason Hicks ise katil zanlısının 3 adet cinayetinin birinci dereceden görüleceği, 2 ağır saldırı ve darp olaylarının ise ölümcül silahla yaralama suçlarına dahil edildiği belirtilirken Anderson’ın dün görülen mahkemesinde hakime kefalet istemediği talebinde bulunduğu öğrenildi.

ABD’de komşusunu öldüren cani cesedin kalbini pişirip ailesine yedirdi