Burçlar

Bugün 11 Mart 2022 Cuma/ Günlük Burç Yorumları analizi

Bugün 11 Mart 2022 Cuma/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 11 Mart 2022 Cuma ) yorumlarına bakalım.
Bugün 11 Mart 2022 Cuma/ Günlük Burç Yorumları analizi
11 Mart 2022 Cuma

Sevgili Koç; bugün toplum içindeki statünü arttıracak kişilerle bir araya gelebilirsin ancak ağır sorumluluklar üstündeki baskıyı artırabilir. Hedeflerine varmak için son hamleleri yapmaya isteklisin fakat önüne engeller çıkabilir. Olaylar senin tavrına bağlı gelişeceği için tepkilerini kontrol altında tutmanda yarar vardır.

Sevgili Boğa; yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklar odak noktan olabilir. Kendi bildiğin yolda ilerlemek istemene rağmen karşına seni başka şeylere ikna etmeye çalışan kişiler çıkabilir. Geleceğini güven altına almak için sana getirilen önerilere açık olmalı; verdiğin sözlerin sorumluluğunu taşımalısın.

Sevgili İkizler;  bugün harcamalar ve ödemeler kendini baskı altında hissetmene neden olabilir. Gün içinde seni zorlayan şartlarla karşılaşabilir; bütçe dengelerini tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsin. Ayrıca eşin kaynaklarından, ortak gelirlerden faydalanma şansın da bulunmaktadır. Hırslarına gem vurabildiğin takdirde gelişmeler lehine olacaktır.

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde ilişkilerinde denge kurmak ve uyumlu davranmak adına çaba göstermen gerekebilir. Karşındakilerin sorumluluğunu da üstlenmek zorunda kalabilirsin. Bakış açını yenilemeni veya kabullenmeni sağlayacak kişilerle bir araya gelmen, zorlukların üstesinden gelmeni sağlayabilir.

Sevgili Aslan; gündelik yaşamda sorumlulukların artabilir, eve iş getirebilirsin ya da akrabalarınla ilgilenmen gerekebilir. Gerek çalışma arkadaşların gerek üstlerinle olan ilişkilerinde temkinli olmalı; çıkarlarını gözeterek hareket etmelisin. Romantik ilişkilerde beklenmedik haberler alabilirsin.

Sevgili Başak;  sorumluluklarını yerine getirirken üstüne fazla yük binmesine izin vermen baskı altında olmana neden olabilir. Yerine getirebileceğin kadar görev üstlenmen ya da iş paylaşımı yapman hayattan daha çok zevk almanı sağlayacaktır. Gayrimenkullerle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir.

Sevgili Terazi; günün tamamını eve ve ailene ayırmak, rutin işlerini bitirmek isteyebilirsin. Var olan bir gayrimenkulle veya yerleşiminle alakalı bir konu bugün seni meşgul edebilir. Bir süredir beklediğin haberi alabileceğin gibi, beklenmedik bir duyum da ani kararlar almana neden olabilir.

Sevgili Akrep; yakın çevre ve kardeşlerle ilgili sorumluluk almanı gerektiren konular olabilir. Seni huzursuz edebilecek bu durumları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilir; gereken tavrı gösterebilirsin. Bugün için yaptığın program sabah saatlerinde ertelense bile hemen ardından yeni bir yola çıkabilirsin.

Sevgili Yay; gerek iş gerek özel yaşantına ait parasal durumlar bugün seni zorlayabilir. Önceliklerini belirlerken içinde bulunduğun şartları gerçekçi bir gözle görmeli; hayallerden uzak durmalısın. Üstüne binen aşırı yükten kurtulmak için sıra dışı çıkışlar yapabilir, fevri hareketlerde bulunabilirsin.

Sevgili Oğlak; kendine bu kadar yüklenmen hayattan daha az keyif almana neden olabilir. Kendi bildiğin doğrulardan yola çıkarak her şeyi kontrol altına almak isteyebilirsin. İlişkilerinde daha uyumlu olmaya bakmalı ve empati geliştirmelisin. Geçtiğimiz günlerde başladığın girişimlerle beklenmedik gelişmeler olabilir.

Sevgili Kova; sorumlulukların artması sana kendi iç dünyana çekilme isteği verebilir, kendini yalnız hissedebilirsin. Kontrol dışı gelişebilecek durumlara karşı dikkatli olmalı; sabırlı davranmaya çalışmalısın. İş ve sağlıkla ilgili tedirginlik yaratan konular karşına çıkabilir. Karamsar olmamalı; hayata pozitif bakmayı denemelisin.

Sevgili Balık; sosyal çevrende ya da sevdiklerin için daha fazla sorumluluk alman gerekebilir. Duygusal paylaşımlarda bulunamamak ve sadece görev odaklı olmak seni bunaltabilir. Planlı, programlı ve iş birlikçi davranabildiğin takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsin.