Burçlar

Bugün 11 Ocak 2022 Salı için Günlük Burç Yorumları analizi

Bugün 11 Ocak 2022 Salı için Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 11 Ocak 2022 Salı ) yorumlarına bakalım.

Bugün 11 Ocak 2022 Salı için Günlük Burç Yorumları analizi

Sevgili Koç; ortak kaynaklar, banka ve miras işleriyle ilgili sevindirici gelişmeler seni bekliyor olabilir ya da istediğin zam, prim ya da yan haklar için iyi haberleri duymaya hazır olmalısın. Yaşayacağın dönüşümler başlarda seni huzursuz etse de kariyerine sağlayacağı faydadan memnun kalabilirsin. Herhangi bir sağlık müdahalesi planlıyorsan bugün oldukça uygun görünüyor.

Sevgili Boğa; arkadaş gruplarınla bir araya geldiğin sosyal bir gün geçirebilir, fikirlerini açıkça ifade etmenin huzurunu yaşayabilirsin. Konuşurken fazla baskıcı ve inatçı olmamaya özen göstermelisin, zira ufak tefek krizlere hazırlıklı olman gereken bir gündesin. Hukuk veya eğitim alanında aldığın danışmanlıklar ve yaptığın görüşmeler varsa bugün seni sonuca götürecek kararlılığı gösterme gücüne sahipsin.

Sevgili İkizler; iş ortamın ve yanında çalışanlarla ilgili gelişmelere açık olacağın bir gündesin. Yaşayacakların karşısında sabrını ve sakinliğini korumayı başarabilirsen maddi anlamda olumlu etkilere hazırlıklı olmalısın. Uzun zamandır süren kronik bir rahatsızlığın varsa bugün gündemini yoğun bir şekilde işgal edebilir.

Sevgili Yengeç; bugün partnerinle aşk dolu bir gün geçirmemen için hiçbir sebep görünmüyor, kontrol tamamen senin ellerinde olsa da fazla ısrarcı ve sahiplenici olmamaya dikkat etmende fayda var. Kıskanç tavrın aranızda ufak sürtüşmelere neden olsa da ilişkinizi derinleştirici bir etki de yaratabilir, ölçüyü kaçırmamalı dengede kalmayı başarmalısın. Yalnız Yengeç’ler içinse birileriyle tanışmak ya da var olan adaylarla daha da yakınlaşmak için ideal bir gün.

Sevgili Aslan; bugün evle ilgili yapmak istediğin girişimler konusunda fazla ısrarcı olmamaya özen göstermelisin. Zira yaşayacağın gelişmeler aile içinde ufak huzursuzluklara sebep olsa da ani tepkiler vermekten kaçınırsan sorunlarını kolayca çözebilirsin. Bu aralar kendine fazlaca yüklenmiş, çalışmak konusunu abartmış olabilirsin, dinlenmeyi ihmal etmemelisin.

Sevgili Başak; bugün yakın çevren ve akrabalarınla iletişime geçebilir, onlarla görüşmek için kısa bir seyahat planlayabilirsin. İmzalayacağın anlaşmalardan ve yapacağın toplantılardan kazançlı çıkan taraf olabilirsin ancak sözleşmeleri detaylıca okumayı unutmamalısın. Etrafına karşı yapıcı eleştirilerde bulunmaya dikkat etmelisin.

Sevgili Terazi; bugün evin için para harcamak isteyebilirsin. Uzun zamandır almayı düşündüğün şeyler varsa tam aradıklarını bulman mümkün ama fiyatları konusunda küçük bir araştırma yapsan iyi olur. Ailenden maddi anlamda destek görebilirsin zira onlarla bir araya gelmek ve ilişkilerini güçlendirmek için ideal gündesin.

Sevgili Akrep; bugün kendini ortaya koymak ve yeni girişimler yapmak isteyebilirsin, ancak tavrının ölçülü olmasına özen göstermelisin. Sen fark etmesen de yüksek enerjin çevrendeki insanlar için fazla zorlayıcı ve ısrarcı olabilir. Planladığın görüşmeler ve toplantılar varsa etrafını etkileyerek içinde olduğun çevrede iz bırakabileceğin ideal bir gündesin.

Sevgili Yay; bugün enerjini geri planda kalarak geçmiş işlerine ayırmak isteyebilir, nihayet sonlandırdığın işlerden kazanç elde edebilirsin. Haberin olmadan gerçekleşen olayların bugün gün yüzüne çıksa da sorunlar seni teğet geçebilir. Yardım kuruluşlarında gönüllü olmak, derneklere katılmak ilgini çekiyorsa harekete geçmek için doğru zaman olabilir.

Sevgili Oğlak; kendinle birlikte geleceğini de yapılandırmak isteyeceğin bugünde hedeflerini hayata geçirmek için gerekli içsel enerjiye sahip olsan da aceleci davranmamalısın. Planlarını uzun vadeli başlangıçlarını hızlı yapmanda fayda var. Zira giriştiğin işten derhal geri dönüş beklememeli, sabırlı olmalısın. Arkadaşların arasında yaşayacağın ufak sürtüşmelere dikkat etmelisin, zira kendini anlatırken agresif bir tutum takınabilirsin.

Sevgili Kova; bugünün temasını oluşturan kariyer konuları, yolunu açan bilinmez bir ışık kaynağından müjde getiriyor. Yani yaptığın girişimlerde haberinin olmadığı kişiler tarafından destekleniyor olabilirsin. İletişim kurarken sakin kalmaya özen göstermelisin. Ortaya çıkmasını istemediğin gizli ilişkilerin varsa, bu günlerde daha dikkatli hareket etmelisin. Zira düşündüğünden çok daha fazla ön planda olacağın bir hafta seni bekliyor olabilir.

Sevgili Balık; yurt dışı, eğitim ve hukuk alanındaki girişimlerinde bugün şans senden yana görünüyor. Medya ve yayıncılıkla ilgili bir işte çalışıyorsan gelecek hedeflerini destekleyici girişimler yapman mümkün. Olası ufak tefek pürüzlerin seni yolundan alıkoymasına izin vermemelisin. Zira sabırlı ve dayanıklı olursan uzun vadede başarılı olma ihtimalin oldukça yüksek görünüyor.