Burçlar

Bugün 13 Mart 2022 Pazar/ Günlük Burç Yorumları analizi

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 13 Mart 2022 Pazar ) yorumlarına bakalım.

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 13 Mart 2022 Pazar ) yorumlarına bakalım.
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 13 Mart 2022 Pazar ) yorumlarına bakalım.
Burçların 13 Mart 2022 Pazar gününe ait Yorumuları

Sevgili Koç: bugün daha özgürce davranmak, gelecek planları yapmak veya yarım kalan işlerini toparlamak isteyebilirsin. İş yerinde oluşabilecek rekabet ortamlarına maruz kalman enerjini düşürecek olsa da öğleden sonra arkadaş çevrenden gelebilecek destek hayatını kolaylaştırıp, kendini toparlamana yardımcı olabilir.

Sevgili Boğa; resmi veya hukuksal konularla ilgili yaşayabileceğin ertelenmelerden kaynaklı moral bozuklukları yaşayabilirsin. Duygu ve düşüncelerini paylaşırken daha tarafsız olmaya çalışmalısın. Çevrene karşı genel olarak daha mesafeli olabilir ve fikirlerini kendine saklamayı isteyebilirsin.

Sevgili İkizler; sosyal gruplar içerisinde yaşayabileceğin fikir ayrılıkları zor zamanlar yaşamana veya sevilmediğin hissine kapılmana neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde sevdiklerinle deneyimleyeceğin duygusal paylaşımlar, enerjinin yükselmesini ve kendine olan güveninin artmasını sağlayabilir.

Sevgili Yengeç; Üzerinde bir süredir çalıştığın bir projede yaşanacak aksaklıklar hem moralinin bozulmasına hem de maddi zarara uğramana neden olabilir. Değer verdiğin kişilerden veya yöneticilerinden görebileceğin yardım ile, yeni girişimlerde bulunabilir, sorunlarını çözmek için yeni fikirler üretebilirsin.

Sevgili Aslan; eğitim veya iş amaçlı çıkabileceğin seyahatlerin umduğundan daha uzun sürmesi, önündeki birkaç günün planlarını ertelemene ve iş yükünün artmasına neden olabilir. Günün yoğun temposunun, anın tadını çıkarmana engel olmasına ve özgürlüğünü kısıtlamasına izin vermemelisin.

Sevgili Başak; İlişkilerinde karşı tarafın rahat ve sorumsuz davranışları, karşındaki kişilerle arana mesafe koymana ve daha fazla maddi-manevi sorumluluk yüklenmek zorunda kalmana neden olabilir. İş ortamında yaşayabileceğin stres ve değişen mevsim koşulları nedeniyle sağlığına daha fazla özen göstermeye çalışmalısın.

Sevgili Terazi; eş veya sevdiğin kişiler ile yaşayabileceğin fikir ayrılıkları, özgürlük ve ayrılık temalarını gündeme getirebilir. Karşındaki kişilerle düşünceleriniz her ne kadar birbirinizden farklı olsa da adaletli ve uyumlu davranarak ortak bir çözümde buluşmayı denemelisiniz. Alabileceğin bir evlilik teklifi veya çocuk haberi keyfini yerine getirebilir.

Sevgili Akrep; yakın çevrene veya ailene karşı sorumlulukların nedeniyle özgürlüğünün kısıtlandığını hissedebilir ve geleceğinle ilgili kararlar almakta zorlanabilirsin. Yaşamını kolaylaştıracak uzmanlardan destek alman veya birilerinden yardım görmen gerekebilir. Yeteneklerini akıllıca kullanman sana kariyer ve fırsat kapılarını açacaktır.

Sevgili Yay; Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni tanıştığın kişi ile tutkulu bir birliktelik başlamış olabilir, fakat aranızda yaşanabilecek problemler beklenmedik sonuçlara neden olabilir. Hayatını, hedef ve ideallerini tekrar süzgeçten geçirmek isteyebilir, gerçekten nelere ihtiyacın olduğunu, hangi yönde ilerlemek istediğini tespit edebilirsin.

Sevgili Oğlak; aile veya aile büyüklerinle yapacağın konuşmanın farklı boyutlara taşınması; aranızda gerilim yaşanmasına sebep olup, ortak kararlar almanızı negatif etkileyebilir. Bugün sorunlardan uzaklaşmak isteyebilir, kendini doğayla baş başa kalacağın mekanlara atabilirsin. Bütçen konusunda dikkat etmen gereken durumlar söz konusu olabilir.

Sevgili Kova; Ayın burcunda olması hayatınla ilgili özgürce kararlar almanı sağlayabilir. Eğitimin ve geleceğinle ilgili yeniden planlama yapmak isteyebilir, ancak içten içe huzursuzluk hissedebilir, objektif olmakta zorlanabilirsin. Deneyimli kişilerden alacağın duygusal motivasyonla iç huzurunu dengelemeye çalışmalısın.

Sevgili Balık; sevdiğin kişilere projelerin ve fikirlerini anlatabilir, ancak onlardan beklediğin takdiri göremeyerek hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Kulağına gelen negatif söylemler kendini karamsar hissetmene, yalnız olduğunu düşünmene neden olsa da kendi yeteneklerine ve çalışmalarına güveniyor olman duyduğun sözleri zihninden çabucak atmana yardımcı olacaktır.