Burçlar

Bugün 15 Ocak 2022 Cumartesi için Günlük Burç Yorumları analizi

Bugün 15 Ocak 2022 Cumartesi için Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 15 Ocak 2022 Cumartesi ) yorumlarına bakalım.

Bugün 15 Ocak 2022 Cumartesi için Günlük Burç Yorumları analizi

Sevgili Koç; iş ve kariyer hayatınla ön planda olduğun bir haftaya başlıyor olabilirsin. Görev bilinci ile özgüvenli girişimlerde bulunabilir, kararlılığını sözlerinle de ispatlamak isteyebilirsiniz. Bugün kadınlara karşı her zamankinden biraz daha sağduyulu olmak ve özenli davranmak işini kolaylaştırabilir.

Sevgili Boğa; bu hafta yoğun bir iletişim trafiğinin tam ortasında kaldığını hissedebilir, kendine kısa süreli seyahatler planlamak isteyebilirsin. Kişisel bakım veya sosyal içerikli konularda kararlı adımlar atabilir, bu konularda çevrenden de destek görebilirsin. Sınava girecek veya iş görüşmesi yapacak olan Boğa’lar, şans sizden yana olabilir.

Sevgili İkizler; eşin veya iş birliği içerisinde olduğun kişilerle gelir ve giderlerin gidişatını masaya yatırma vakti gelmiş olabilir. Bu konuda sorumluluk alarak bilinçli hareket etmek isteyebilirsin. Kendin için yeni ve faklı hobi alanları arayışında olabilirsin. Bu yüzden mistik, şifa ve enerji alanlarına yönelmek isteyebileceğin gibi bu alanlarda eğitim almaya da karar verebilirler.

Sevgili Yengeç; her türlü ilişkinin yoğun olduğu bir haftaya merhaba diyorsun. Sen veya karşındaki kişi geçmiş konu veya olaylara sürdürmek isteyebilir. Lakin bu süreçte duygusallığı bir kenara bırakıp daha ciddi düşünmen ve sonuç odaklı olman gerekebilir. Güvendiğin kişiler destek ve danışmanlık konularında sana ışık tutabilir.

Yükselen Aslan; haftaya sağlığın veya evcil hayvanının sağlığı ile ilgilenmenin yanı sıra günlük işlerini organize etmek isteyeceğin bir düzenlenme enerjisiyle başlayabilirsin. Kendine, neye ihtiyacın olduğunu sorabilir, eksiklerini tespit edip bunlarla ile ilgili somut adımlar atmak isteyebilirsin. Düzenli olmanın, analitik düşünmenin ve kararlı olmanın enerjine büyük katkısı olacaktır.

Yükselen Başak; haftaya duygusal konularda aldığın mantıklı kararlarla başlayabilirsin. Aşk ilişkin, birlikteliğin, çocukların ve hobilerin artık seni mutlu etmeye, maddi ve manevi beslemeye hazırlanıyor olabilir. Sen yeter ki; kararlı olmayı başar.

Yükselen Terazi; kariyer ve aile hayatının oldukça önemli olacağı bir hafta başlıyor. Çalışma hayatında sorumluklarla sınandığın ve başarı çizelgeni belirlemek istediğin bir gün olabilir. Duygu, düşünce ve eylemlerini onaylamayan kişilere karşı sabırlı olmak gerekebilir. Kişisel ve sosyal alanlarda sahip olduğun içsel dengenin önemini bugün daha iyi anlayabilirsin.

Yükselen Akrep; yakın çevre ilişkilerinde çıkarlarını koruyacağın bir haftaya başlıyorsun. Bugün düşünce ve eylemlerinde biraz ketum olmayı tercih edebilirsin. Çevrenden ya da sosyal medya üzerinden yeni insanlar tanıyabilir, bu kişilerden destek görebilirsin. Kurduğun bu yeni ilişkiler henüz bakmadığın pencerelerden bakmana yardımcı olabilir. Dekoderlerini açma zamanı geldi, karşına çıkan fırsatları kaçırmamalısın.

Yükselen Yay; maddi ve manevi güvenlik ihtiyacını sorguladığın bir hafta olabilir. Yeni gelir kapıları bulmak, parasal kaynaklarını arttırmak, yeteneğini sergilemek için ciddi ve kararlı olduğun somut adımlar atmaya karar verdiğin bir gün yaşayabilirsin. İhmal ettiğin sağlık kontrollerini önem vermelisin.

Yükselen Oğlak; haftaya kişisel kararlar vermek niyetiyle başlayabilirsin. Kariyerinde, ilişkilerinde, evinde, yaşam alanında ve kazançlarında sorumluluk bilincinin arttığı bir gün yaşayabilirsin. Hayatını düzenlemek, renklendirmek adına radikal kararlar almayı ve özün olan toprağa daha sağlam bağlanmayı seçebilirsin. Ufukta yeni bir gelir kapısı görünüyor olabilir.

Sevgili Kova; haftaya sana ve duygularına rehber olabilecek bir rüya ile başlayabilirsin. Bugün kendini biraz izole edip hayatına, yaşam koşullarına, geçmiş ve geleceğine dair konularda zihinsel yorgunluklar hissedebilirsin. Kendince belirlemiş olduğun hedefleri çevrenle paylaşmak yerine saklamayı tercih edebilirsin. Bu dönem hem fiziksel hem de ruhsal sağlığına daha fazla özen göstermelisin.

Sevgili Balık; sosyal organizasyonlarda ve grup içi faaliyetlerde bulunabileceğin bir haftaya giriş yapıyor olabilirsin. Bulunduğun sosyal ortam sana kendini mutlu ve huzurlu hissettirmemiş olabilir. Bugün düşünce ve eylemlerin son derece kararlı ve isabetli olabilir. Kurumsal alanlarda yapacağın işlerden olumlu sonuçlar alman mümkün olabilir.