Burçlar

Bugün 24 Mart 2022 Perşembe/ Günlük Burç Yorumları analizi

Bugün 24 Mart 2022 Perşembe/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 24 Mart 2022 Perşembe ) yorumlarına bakalım.
Bugün 24 Mart 2022 Perşembe/ Günlük Burç Yorumları analizi
Bugün Tüm Burçların 24 Mart 2022 Perşembe gününe ait Yorumularını inceleyelim..

Sevgili Koç; Enerjik, haraketli bir o kadar da gergin bir gün olabilir. Sabah saatlerinde yakın çevrenle olan iletişim trafiğin, öğleden sonra aile ilişkilerine kayabilir. İş alanında olabilecek bazı olaylar hızlı düşünüp, ani kararlar vermene ve rekabet içine girmene neden olabilir. Egona yenik düşmemeli, ev kazalarına dikkat etmelisin.

Sevgili Boğa; bugün bir süredir aklında olan maddi endişelerini yakın çevrenle paylaştığında aradığın ve beklediğin manevi desteği bulamayabilir ve kendini huzursuz hissedebilirsin. Kısa bir tatil planı yapabilir, uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla karşılaşabilirsin. Bu dönemde trafik kurallarına dikkat etmelisin.

Sevgili İkizler; hafta sonunu, arkadaşın ya da sosyal grup içerisinde geçirmek isteyebilir, kendini alışveriş merkezlerinde gezerken bulabilirsin. Kendine hâkim olamaman, fazla para harcamana, kısa vadede krizler yaşamana neden olabilir. Estetik ya da ufak operasyonlar için uygun bir dönem olmadığını bilmelisin.

Sevgili Yengeç; eşin veya ortağınla eski bir konu hakkında bir konuşma yapabilirsin. Aranızdaki fikir ayrılıkları; beklenmedik sonuçlar yaşanmasına, karşındaki kişinin öfke nöbetlerine maruz kalmana neden olabilir. Bugün barış ortamı yaratman zor olsa da empati kurup, yapıcı davranman olayın büyümesine engel olabilir.

Sevgili Aslan; hafta sonunu evde dinlenerek geçirmek isteyebilir, bu arada başka bir yere yerleşme planları yapabilirsin. İş arkadaşından veya eşinin akrabalarından kaynaklanabilecek bir konu, ani ve gereksiz çıkışlar yapmana neden olabilir. Bu dönemde sağlığını ve sinirlerini önemsemeli, dedikodulara prim vermemelisin.

Sevgili Başak; beklemediğin bir ödemenin gündeme gelmesi, duygusal iniş çıkış yaşamana neden olabileceği gibi sevdiğin kişiyle aranın açılmasına da sebep olabilir. Olayı büyütmek yerine, çözüm odaklı olmayı, planlı ve programlı davranmayı, kalbinin kırılmaması için kalp kırmamayı denemelisin.

Sevgili Terazi; ikili ve ortaklı ilişkilerinizin yoğun olduğu bu günlerde bazı kişilerden destek görebilirsin ancak dikkatli olmalısın. Anlaşmazlıklara açık bir gün olması nedeniyle, tüm ilişkilerine dikkat etmeli, olaylara daha objektif bakmaya çalışmalısın. Küçük ev kazaları ve sözlü anlaşmazlıkların keyfini kaçırmasına izin vermemelisin.

Sevgili Akrep; bu dönemde yönetici gezegenin Mars’ın desteğiyle, planlı, çalışkan, hırslı biraz da sabit fikirli olabilirsin. Bugün günlük işlerinde, çalışma hayatında ya da yakın çevrenle yapacağın plan ve programlarda olası sorunlarla karşılaşabilir, düşüncelerini sert bir dille ifade edebilirsin. Daha anlayışlı olmalı ve duygularının sesini dinlemelisin.

Sevgili Yay; bugün duygusal durumun istikrarlı olmayabilir. Sevdiğin kişiye ya da çocuğuna daha fazla sevgi, ilgi göstermek isterken, maddi konulardaki endişelerin, içsel huzursuzluk yaşamana sebep olabilir. Sosyal ortamda konuşmana ve sözlerine dikkat etmeli, özel eşyalarının kaybolma riskine karşı temkinli olmalısın.

Sevgili Oğlak; haftanın en zorlu günlerinden birini yaşıyor olabilirsin. Evin ve aile ile ilgili konularda ani tepkiler verebileceğin gibi kendine de dikkat etmeli, kazalara açık olduğunu bilmelisin. Kontrolsüz davranış ya da sözlerin; seni ve karşındakileri huzursuz edeceği için kalbinin sesini dinlemelisin.

Sevgili Kova; eğitim ya da ticaretle ile ilgili konularda, kardeşlerin ya da sevdiklerinle yapacağın konuşma ve görüşmelerde dikkatli ve sağduyulu olman gerekebilir. Sinirlerine hâkim olamaman; kısa süreli depresyon yaşamana ve sağlığının bozulmasına neden olabilir. Trafik kurallarına dikkat etmeli, sakarlıklarda kaçınmalısın.

Sevgili Balık; bugün maddi konudaki endişelerin, kararsız kalmana, hedeflerin konusunda yanlış adımlar atmana neden olabilir. Romantik ya da sosyal ilişkilerinde; fikir ayrılıkları ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlarla karşılaşabilirsin. Fiziksel aktivitelerinde ve sportif faaliyetlerinde daha dikkatli ve kontrollü olman gerekebilir.