Burçlar

Bugün 25 Mart 2022 Cuma/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (25 Mart 2022 Cuma ) yorumlarına bakalım.
Bugün Tüm Burçların 25 Mart 2022 Cuma gününe ait Yorumularını inceleyelim..

Sevgili Koç; dün yaşamış olduğun huzursuzlukları bugüne taşıyabilir, enerjini evle ilgili konulara yönlendirebilirsin. Kaybettiğini düşündüğün bir eşyanı bulabilir, geçmiş hatıralara gömülebilirsin. İç huzur ve dengeni sağlamaya çalışırken, sosyal ya da ailevi konuların baskısı üzerinde olabilir.Sevgili Boğa; yakın çevrendeki arkadaşlarınla birlikte sanatsal bir faaliyete katılabilir, kontrolünün dışında gelişen olaylar nedeniyle baskı altında kaldığını ve kısıtlandığını hissedebilirsin. Gün içerisinde yaşanan olaylar farkındalığının artmasına ve olaylara daha temkinli yaklaşmana neden olabilir.

Sevgili İkizler; hafta başı yapacağın ödemeleri planlayabilir, duyduğun maddi endişeler nedeniyle; eşin ya da sevdiğinle duygusal krizler yaşayabilirsin. Duygusallığı bir kenara bırakıp daha gerçekçi olman ve sevdiklerinle birlikte ortak karar alman gerekebilir. Bugün özel bir yeteneğini fark edebilirsin.

Sevgili Yengeç; burcunda ilerleyen Ay, duygusal davranmana ve sorunlara fazla tepki vermene neden olabilir. Karşındaki kişilere söz hakkı vermemen, yargısız infaz yapmakla suçlanmana neden olabilir. Bugün endişelerini kafandan uzaklaştırıp, ilişkilerini daha sağlam bir temel üzerine oturtmaya çalışmalısın.

Sevgili Aslan; bugün olaylara tarafsız bakman, senin dışında gelişen olaylardan gelen duygusal baskıyı hissetmeni engelleyebilir. Ailenle planladığın organizasyonlarda son anda meydana gelecek değişikliklerden hoşlanmayabilir, ancak duygularını ifade edemeyebilirsin. Öğle saatlerinde alabileceğin haber, seni de aileni de sevindirebilir.

Sevgili Başak; sosyal medya üzerinde yapacağın paylaşımların, dostlarının ilgi ve beğenisini toplayabilir ancak partnerinin tepkisini çekebilir. Sevdiğin kişinin kıskançlık göstermesi; üzerinde baskı hissetmene ve kendini ifade edememene neden olabilir. Olayların büyümemesi için, sakin ve sağduyulu olmayı denemelisin.

Sevgili Terazi; bugün sevdiğin ya da sorumluluğunu aldığın kişinin, aşırı talepkar olması; rasyonel olamamana, duygusal dengenin bozulmasına neden olabilir. Karar vermen gereken bir süreçteysen; acele etmemeli, mevcut durumu korumalı, sorunun pozitif ve negatif yönlerini etraflıca değerlendirmelisin.

Sevgili Akrep; öğle saatlerinde, geleceğe dair daha yenilikçi planlar yapabilir, sorunlarına daha yaratıcı ve sezgisel çözümler bulabilirsin. Öğleden sonra enerjilerin değişmesiyle; yakın çevrenle olan ilişkilerin ve diyalogların üzerinde baskı hissettirebilir, işlerini zamanında yetiştiremeyebilirsin.

Sevgili Yay; gerek finansal konularda, gerekse duygusal paylaşımlarında zorlu bir dönemden geçiyorsun ancak bu durumun kısa süreli olduğunu bilmelisin. Bugün masrafların konusunda dikkatli olman gereken bir süreçtesin. Hafta sonu gidebileceğin bir toplantıda eski dostlarınla karşılaşabilir, uzun sohbetler edebilirsin. Akşam saatlerinde duygusal ilişkilerinde temkinli olman gerekebilir.

Sevgili Oğlak; karşıt burcunda ilerleyen Ay, sevdiğin kişinin ya da karşındaki kişilerin kırılgan ve hassas olabileceğini vurgularken, senin de gün içerisindeki düşünceli davranış sergilemeni gerektirebilir. Akşam üzeri olası fikir ayrılıkları öfkelenmene neden olabileceğinden, tepkilerinde kontrollü olmalısın.

Sevgili Kova; hafta sonunda dinlenmek istemene rağmen, ev ve aileye dair sorumluluklarının artması, özgürlüğünün kısıtlandığı hissine kapılmana neden olabilir. Gün içerisinde gelişen bazı olaylar, duygusal olarak yıpranmana sebep olurken enerjin de düşebilir. Yaşanabilecek olaylara karşı taraftan bakabilmek, iç huzuruna ve sağlığına iyi gelecektir.

Sevgili Balık; Bugün yaratıcılık ve ilham gerektiren konularla ilgilenebilir, başarılı olabilir ve kendini keyifli hissedebilirsin. Akşama doğru sevdiklerinden beklediğin ilgi ve alakayı göremeyebilir, içten içe üzülebilir ve enerjinin düşmesine sebep olabilirsin. His ve duygularını açık açık dile getirmeli, ancak sözlerini özenle seçmelisin.