Burçlar

Bugün 6 Mayıs 2022 Cuma / Günlük Burç Yorumları analizi

Bugün 6 Mayıs 2022 Cuma / Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 6 Mayıs 2022 Cuma ) yorumlarına bakalım.
Bugün 6 Mayıs 2022 Cuma / Günlük Burç Yorumları analizi
Bugün Tüm Burçların 6 Mayıs 2022 Cuma gününe ait Yorumularını inceleyelim..

Sevgili Koç; bugün hareketli saatler geçirebilir; dinamik ve atak tavrınla dikkatleri çekebilirsin. Ancak enerjini kontrol altına alabildiğin ve cesaretini doğru kullanabildiğin takdirde daha mutlu olman mümkündür. Akşam saatlerinde biraz daha sakinleşecek ve sosyal olaylara karşı daha duyarlı olacaksın.

Sevgili Boğa; gün boyunca oradan oraya koşturabilir, trafikte sandığından daha fazla zaman geçirebilirsin. Uzaktan gelen misafirlerinle ilgilenebilir veya aynı görüşte olduğun kişilerle beraber yolculuk yapabilirsin. Fakat acele etmemeli, özellikle hızdan uzak durmalısın. Bugün lafını esirgemeyerek potlar kırabilirsin.

Sevgili İkizler; duygusal olarak gerginliğe neden olabilecek ve belki hızlı karar almaya yöneltecek gelişmeler yaşayabilirsin. Öfkeni kontrol altına almak zor olmasına rağmen, krizleri körüklememek için kendini dizginlemelisin yoksa sevdiklerinle ve arkadaşlarınla ilişkilerin bozulabilir.

Sevgili Yengeç; bugün yakın ilişkide olduğun kişiler seni motive edebilir, girişimlerde bulunma ve bazı konularla yüzleşme gücünü onlardan alabilirsin. Ancak, bu arada sizi rahatsız eden gerginlikler yaşanabilir ve ani tavır değişiklerinden dolayı planlarınızı erteleyebilir ya da sonlandırabilirsiniz.

Sevgili Aslan; herkesin dinlendiği bugün senin için koşturmaca devam ediyor olabilir. Cesur ve enerjik tavrınla bütün işleri bitirmeye çalışırken öfkeni çevrendekilerden çıkarmamaya dikkat etmelisin. Akşam saatlerinde karşıt burcuna geçen Ay; yakın ilişkilerden destek alabileceğine işaret ediyor.

Sevgili Başak; bugün yetenekli olduğun alanlarda daha aktif ve kendini ortaya koyma gayreti içinde olabilirsin. Çocuklarla ilgili sorumluluklarını yerine getirmek için gerekli enerji ve gücü kendinde bulabilirsin. Ancak sevdiğin kişiye olan tutumunda daha toleranslı olmalı, tartışmaya girmemelisin.

Sevgili Terazi; son günlerde eve ve aileye dair işler seni son derece yormuş olabilir. Sabah saatlerinde biraz daha dikkatli olmalısın, ufak tefek sakarlıklar ev kazalarına yol açabilir. Hızlı karar almanı gerektiren durumlarda temkinli davranmalı, seni öfkelendirecek ve huzursuz edecek ortamlardan uzak durmalısın.

Sevgili Akrep; bugün çok cesur bir dil kullanarak çevrendekilerin dikkatini çekebilirsin. Düşüncelerini hem hedeflerin doğrultusunda hem de cesaretle ortaya koyabilirsin. Ancak kırıcı olmamaya ve sert sözler kullanmamaya özen göstermelisin. Çevre ziyaretleri yaparken fazla zaman kaybedebilirsin.

Sevgili Yay; bugün parayla ilgili konular gündemini meşgul ediyor olabilir. Finansal konularda organize olmakta zorlanabilirsin. Bir borç alış verişi yüzünden gerilebilir, tavrını değiştirerek araya mesafe koymak isteyebilirsin. Neyse ki akşam saatlerinde işler tatlıya bağlanacak ve doğru iletişimi kurabileceksin.

Sevgili Oğlak; son günlerde kontrolün sende olması cesaretini artırabilir ve bugün enerjin iyice yükselebilir. Temkini elden bırakmamana rağmen hızla karar alıp harekete geçebilirsin. Yakın beraberliklerle ilgili yeni başlangıçlar gündeme gelebilir; tavırlarınla karşındakini etkin altına alabilirsin.

Sevgili Kova; bugün elde olmayan gelişmelerin verdiği huzursuzluğu yaşayabilirsin. İçten içe öfke biriktirebilir, seni rahatsız eden durumlarla baş etmekte zorlanabilirsin. Fakat günün ilerleyen saatlerinde burcunda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzdeki birkaç gün boyunca kendini rahat ifade etmene olanak sağlayacaktır.

Sevgili Balık; çok hareketli ve yoğun tempolu bir gün geçirebilirsin. İçinde bulunduğun gruplar seni cesaretlendirebilir ama bununla birlikte sınırlarını da zorlamanı isteyebilirler. Sevdiklerinin sert tavırları kırılmana neden olabilir. Bugün her şeyi bir arada yapıp kendini zorlaman çok yorulmana yol açabilir.