Burçlar

Burçların 12 Mayıs 2023 Cuma gününe ait Yorumları ve analizi

12 Mayıs 2023 Cuma gününe ait Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 12 Mayıs 2023 Cuma ) yorum ve analizlerine bakalım.
Bugün Tüm Burçların 12 Mayıs 2023 Cuma gününe ait Yorumularını inceleyelim

12 Mayıs 2023 Cuma Günlük Burç Yorumları

Burcun bugün ne söylüyor? 12 Mayıs 2023 Cuma günlük burç yorumları, iş aşk para ve sağlık konularında Falcıhane’de. Astroloji günlük burç yorumlarında bugün seni neler bekliyor? Bütün detaylar aşağıda 🙂

Balık Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün kendi düşüncelerinde kaybolabilirsin. Rahat ve sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Ancak insanlarla dolu ortamlara girmek de enerjini düşürmeyecek. Aksine, daha iyi etkileri olabilir, o yüzden sosyalleşmek için vakit ayırmalısın kendine.

Aşk

5/5
Sağlık

4/5
Para

3/5
Sağlık
Bugün vücudunun verdiği sinyallere dikkat etmen gerekecek. Gerek ağrılar gerekse kramplar olsun vücudun hissettiği rahatsızlığı sana belli etmek için farklı yollar izleyebilir. Bunlar için önlem almak ilerisi için daha rahat olmanı sağlayacak.

Aşk
Bugünü evde tek başına geçirmemelisin. Daha sosyal ortamlara girmeli ve yeni insanlarla tanışmaya çalışmalısın. Böylece kendini daha iyi hissedecek ve aşk hayatını hareketlendireceksin.

Para
Maddi konularda büyük değişimlere gidebilirsin. Eğer ortaklıklar söz konusu ise bunu bitirmeyi istemen söz konusu olabilir. Ancak maddi olan her şeye temkinli yaklaşman daha sonra pişman olmanı engelleyecek.

Kova Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün biraz gergin hissedebilirsin kendini. İş ve parasal konularda elde etmek istediklerin için biraz fazlaca çaba gösterebilirsin. Bu durumun sana sıkıntı çıkarmaması için zihnini biraz boşaltman gerekecek.

Aşk

5/5
Sağlık

5/5
Para

3/5
Sağlık
Esneme hareketleri yapmak hem kaslarına iyi gelecek hem de zihnini boşaltmana yarayacak. Stresin vücuduna etkisini azaltmak için daha fazla esneme hareketleri yapabilirsin. Eğer bunlarla hiç ilgilenmediysen bu hareketleri araştırabilirsin.

Aşk
Bugün senin espri anlayışını paylaşan birisi ile tanışabilirsin. Aranızdaki çekim ve muhabbet, etrafınızdaki insanlara garip bile gelebilir. Ancak sizin uyumunuz ikinizi de mutlu etmeye yetecek.

Para
Bugün çevrendeki insanların maddi durumlarına ayak uydurman gerekebilir. Lükse kaçan alışkanlıklarından uzaklaşmak ve çevrendekiler ile aynı standarttaki şeylere odaklanman sana farklı bir bakış açısı sağlayacak.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün enerjin biraz düşük olabilir. Arkadaşların seninle güzel vakitler geçirmek istese de sen tek başına sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Kendini sosyal olmak için zorlamamalı ve mutlu olacağın sakin bir ortam seçmelisin kendine.

Aşk

4/5
Sağlık

4/5
Para

2/5
Sağlık
Sakin bir zaman geçirmek ve kendine vakit ayırmak bugün senin için önemli olacak. Kafanı toparlamak için sakin bir köşede kitap okumak ve vücudunu dinlendirmek sana daha iyi gelebilir. Bugün kendini fazla yormamalısın.

Aşk
Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için çaba gösterebilirsin bugün. Bu kişinin daha mutlu ve keyifli olmasını sağlamayı kendine görev bilebilirsin. Aranızdaki anlayışın artması için biraz daha sakin ve keyifli bir ortamda bulunmanız gerekebilir.

Para
Bugün maddi konularda enerjin düşük olacak. O yüzden önemli konularda kararlar almamalı ve büyük masraflara girmemelisin. Bugün önceliğin paranı harcamamak olmalı.

Yay Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün kendini biraz gergin hissedebilirsin. Bu gerginlik insanlarla ilişkilerine de yansıyabilir. O yüzden kimsenin kalbini kırmamak için sözlerine dikkat etmen gerekecek. Bazı şeyleri konuşmadan önce iki kere düşünmelisin bugün.

Aşk

5/5
Sağlık

4/5
Para

4/5
Sağlık
Kendi modunu yükseltmek için zevk aldığın aktivitelere yer vermelisin bugün. Sadece egzersiz gibi konular ile üstündeki negatif enerjiyi atman mümkün olmayabilir. O yüzden seni neşelendirecek şeylere odaklanmalısın bugün.

Aşk
Sevdiğin kişi ile aranızdaki sıkıntıları çözmek için güzel bir fırsatın olacak bugün. İki tarafın da birbirine anlayışlı davranması gerekebilir. Bu durum aranızdaki sıkıntıları gidermede size güzel bir yol açacak.

Para
Maddi konularda emeklerinin karşılığını alamamış olabilirsin. Bugün bu durum ile alakalı daha fazla kafa yoracaksın. Parasal anlamda hakkın olanı almak için yeni bir plan yapabilirsin bugün.

Akrep Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün kafan normalden daha dolu olabilir. Halletmen gereken meseleler, günlük sorumlulukların ve çevrendekilerin mevzuları seni biraz yorabilir. Kendine zaman ayırmalı ve biraz yürüyüşe çıkmalısın bugün.

Aşk

5/5
Sağlık

5/5
Para

3/5
Sağlık
Bitki çayları sana iyi etkiler sağlayabilir bugün. Hem vücudunun ihtiyacı olan vitaminleri almasında hem de sinirlerini yumuşatmada güzel etkilerini görebilirsin. Denemediğin çayları denemek çok keyif alacağın yeni bir alışkanlık haline dönüşebilir.

Aşk
Sevdiğin kişi ile keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsin. Hem senin hem de sevdiğin kişinin yüzü bol bol gülebilir ve etrafınızda sizi eğlendirecek birçok şey bulabilirsiniz. Bugünün enerjisini iyi değerlendirmeli ve sevdiğine vakit ayırmalısın.

Para
Parasal konularda yeni gelişmeler kapıda. İş ve para konularında yeni şeyler öğrenebilirsin. Bu öğreneceğin bilgiler para kazanmada gidişatını etkileyebilir. Büyük değişimlerden önce iki kez düşünmeye bak bugün.

Terazi Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün algıların çok açık olacak. Etrafında gördüklerin, yüzüne söylenmeyen ancak senin bir şekilde öğrendiklerin ve özellikle de rüyaların sana bir şey ifade edecek bugün. O yüzden etrafı iyi gözlemlemelisin bugün.

Aşk

4/5
Sağlık

3/5
Para

3/5
Sağlık
Bugün ağrılara karşı dikkatli olmalısın. Vücudunun farklı yerlerinden gelen ağrılar, daha farklı bir durumun semptomları olabilir. Bugünden önlem almak ve bu ağrıların nereden ve ne için geldiğini anlamak, daha sağlam adımlar atmanı sağlayacak.

Aşk
Bugün aşk konularında bazı şeyler hızlı gelişebilir. Hoşlandığın bir kişi varsa aranızdaki muhabbet hızlıca bir ilişkiye evrilebilir. Bazı şeyleri hazmetmek ve kendi duygularından emin olmak için bugün kendine biraz zaman yaratman gerekecek.

Para
Bugün iş ve sosyal konuları birbirinden ayırmakta zorlanabilirsin. İş ve parasal konularına daha fazla odaklanman gerekebilir. Ancak akın başka yerde olabilir. Dikkati elden bırakmamalı ve sonradan pişman olacağın hatalardan kaçınmalısın bugün.

Başak Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün etrafındaki insanlarla iletişimin biraz azalabilir. Birisi ile konuşmak istersen telefonun arızalanabilir veya karşıdaki insan seninle konuşmaya vakit ayıramayabilir. Her ne olursa olsun sinirlenmemeye çalışmalısın.

Aşk

5/5
Sağlık

4/5
Para

3/5
Sağlık
Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olman gerekiyor. Hem gereken vitaminleri aldığına hem de yeterince dinlendiğine emin olmalısın. Vücudunu yoracak hareketlerden uzak durman gerekiyor bugün.

Aşk
Bugün aşk konusunda güzel kararlar alabilirsin. Eğer hoşlandığın bir insan varsa bu kişi ile arandaki bağ giderek kuvvetlenebilir. Veya kafanda bitirmek istediğin ve sana mutluluk vermeyen konuları tamamen geride bırakmayı seçebilirsin. Neye karar verirsen ver senin için daha iyi olacak bugün.

Para
Bugün ani isteklerle hareket etmemeli ve gereksiz masraflara girmemelisin. Terapi niyetine alışverişe çıkmak bütçeni çok fazla yorabilir. O yüzden dikkatli adımlar atmaya çalışman gerekecek bugün.

Aslan Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün etrafındaki insanlarda bazı gerginlikler sezebilirsin. Normalde insanları neşelendirmek ve onların modunu değiştirmek senin için kolay olur ancak bugün bu konuda eskisi kadar başarılı olamayabilirsin. Bazı şeyleri zorlamamalı ve onların bu durumları kendi başlarına çözmesine izin vermelisin bugün.

Aşk

4/5
Sağlık

5/5
Para

4/5
Sağlık
Daha fazla su tüketmelisin. Böylece hem toksinlerden kurtulacak hem de sindirim sistemini hafifleteceksin. Baş ağrılarının azaldığını fark etmen de cabası. O yüzden bugün o meşhur sekiz bardak suyu tüketmeye bak.

Aşk
Bugün kendi hislerini görmeli ve kendine yalan söylememelisin. Nasıl hissettiğini ilk olarak kendine ifade edebilmen gerekiyor. Daha sonra hoşlandığın kişiye nasıl bir adım atacağını düşünebilirsin. Ancak bugün, kendi hislerini hazmetme günü.

Para
Yeni bir eşyaya yatırım yapmak isteyebilirsin bugün. Bunun için bütçeni iyi ayarlamak ve kendine biraz daha zaman vermek sana daha iyi gelebilir. Bazı harcamaları aceleye getirmemelisin.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Sakin bir gün geçirmek sana daha iyi gelecek bugün. Evinde sakin bir gün geçirmek ve ilgilenmen gerekene şeylere odaklanmak, zihnini negatif düşüncelerden kurtarmana yarayacak. Biraz ev işi ve kişisel bakım, gününün güzel geçmesini sağlayabilir.

Aşk

5/5
Sağlık

4/5
Para

3/5
Sağlık
Bugün hem daha aktif olmak isteyecek hem de tatlı yemek isteyeceksin. Her ikisini de orantılı bir şekilde yaptığın sürece kendini kötü hissetmeyeceksin. Yediğin tatlıları telafi etmek için egzersizlere aşırı abanmamalı ve kendine dikkat etmelisin bugün.

Aşk
Bugün aşk konularında güzel bir iletişim seni bekliyor olabilir. Hiç beklemediğin bir insan ile yapacağın konuşmalar aranızda aşk kıvılcımlarının oluşmasına sebep olabilir. Bu kişi ile muhabbetlerin aşk hayatını şekillendirebilir bugün.

Para
Parasal konularda sıkıntılı bir gün geçirebilirsin. Ancak mevzu maddi kaygılardan öte o paraların nasıl harcanacağı ile alakalı olabilir. Çevrendekiler ile fikir ayrılıklarına düşebilir ve paranı kendi istediğin gibi harcamak isteyebilirsin.

İkizler Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Normalde etrafındaki insanların etkisi senin enerjini düşürmez ve kalabalıklar içerisinde kendini iyi hissedersin. Ancak bugün kendine biraz zaman ayırmak isteyebilirsin. Kafanı toparlamak ve hayatına daha rahat odaklanmak için bugün sakin bir gün geçirmeye çalışmalısın.

Aşk

4/5
Sağlık

4/5
Para

3/5
Sağlık
Daha fazla su tüketmek vücuduna daha iyi gelecek. Hem vücudundaki toksinleri atmak hem de daha rahat hissetmek için su alımına özen göstermelisin. Bazı şeyleri sadece dış görünüşe bağlamamalı ve diyet ve su tüketim mevzusunu kendini daha iyi hissetmek için düşünmelisin.

Aşk
Aşk konularında kafanı toplamak için biraz sakince düşünmen gerekecek. Eğer bir ilişkin yoksa, aşktan neler beklediğini anlamak için kendine zaman tanımalı ve yeni fikirlere kendini açmalısın. Bugün güzel bir romantik film izlemek sana daha iyi gelecek.

Para
Bugün sorumlulukların ve ilgilenmek zorunda olduğun iş mevzuları seni biraz yorabilir. Daha fazla para kazanmak için kendini çok fazla paralamamalısın. Bugün kendine dikkat etmek ve ilgilenebileceğin kadar işle meşgul olmak sana yetecek.

Boğa Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Bugün sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Kedini işine vermek ve kafanı toparlamak için biraz zaman harcamak sana daha iyi gelebilir. Günün bir kısmında egzersize yer vermek kendini daha rahat toparlamana vesile olacak.

Aşk

4/5
Sağlık

5/5
Para

4/5
Sağlık
Bugün daha aktif olmak isteyeceksin. Daha fazla egzersiz veya daha farklı bir spor türüne odaklanmak isteyebilirsin. Vücudunun hareketini arttırmak kan dolaşımına güzel faydalar sağlayacak bugün.

Aşk
Hoşlandığın kişinin ilgisini kazanmak için işi espriye vurabilirsin biraz. Aranızdaki gerginliği atmanız için biraz daha rahat ve neşeli muhabbetler yapmanız gerekebilir. Bunun için ilk adımı sen atabilirsin.

Para
Hayattaki bütün güzellikleri para ile satın alamayacağını görebilirsin bugün. Hayatına dahil etmek istediğin heyecanların para ile alakası olmayabilir. O yüzden maddi kaygılar ile adım atmamalısın bugün.

Koç Burcu Günlük Yorumu (12 Mayıs 2023 Cuma)
Genel
Maddi konularda kaygılarının artabileceği bir gündesin. Ancak dikkatini daha farklı konulara vermen gerekecek. Söz konusu olan para ve para kazanmak olduğunda kendi üstüne çok fazla gitmemeli ve olaya daha objektif yaklaşmalısın bugün.

Aşk

5/5
Sağlık

5/5
Para

3/5
Sağlık
Taze sebze ve meyve tüketmek kendini daha iyi hissettirecek. Hatta evde kendin için meyve suları be smoothie’ler hazırlamak daha zengin bir vitamin alımını kolaylaştırabilir senin için. Bugün yeni tarifler öğrenebilirsin.

Aşk
Bugün sevdiğin arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirmek aşk konusundaki fikirlerinde değişikliğe sebep olabilir. Kendini daha rahat hissedeceğin bu ortamda romantik fikirlere de kalbini açmış olacaksın.

Para
Maddi konularda kendine öncelik vermen etrafındakilerce bencillik olarak algılanabilir. Ancak sana ait olan parayı korumak için dikkatli davranman gerekecek bugün. O yüzden kendi bütçene özen göstermelisin.