Burçlar

Burçların 13 Eylül 2024 Perşembe gününe ait yorumlarımız

kenthabergazetesi.com- Astroloji /Bugün 13 Eylül 2024 PerşembeBurçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının 13 Eylül 2024 Perşembe  gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

13 Eylül 2024 Perşembe gününe ait Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

13 Eylül 2024 Perşembe – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ: Sevgili Koç;

Genel

İnsanlara destek olmak, onlara yardım etmek sana daha iyi gelebilir. Sevdiklerinin sıkıntılarını çözmek, onlarla daha iyi iletişimler kurmanı kolaylaştırabilir bugün. Sosyal konulara odaklanman gerekebilir. 

Sağlık

Kendini çok zorlayabilirsin. Her şeyi aynı anda halletmek için enerjini düzensiz kullanabilirsin. Bugün bu konulara dikkat etmen gerekebilir. Gereksiz yere kendini yormamak için biraz zaman ayırmalısın kendine. 

Aşk

Aklın ve kalbin arasında bir uyum yakalaman gerekecek. Bunun için biraz geri çekilmen ve kendini dinlemen gerekebilir. Alacağın kararlarda hem aklına danışacaksın hem de kalbine. Ve böylece daha az hata yapabileceksin bugün. 

Para

Maddi konularda kendini eğitmek istiyorsan eğer deneyime daha fazla güvenmelisin. Bazı bilgiler kağıt üstünde işe yarasa da pratikte fazla mantıklı gelmeyebilir. Bugün deneyim sana daha çok şey katacak.

13 Eylül 2024 Perşembe – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa:Sevgili Boğa;

Genel

Bugün kendini daha iyi bir ışıkta görebilirsin. Daha önceden fark etmediğin bir yeteneğini keşfedebilir ve bu konuda başarılı olabilirsin. Kendinle alakalı yeni şeylere odaklanmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bugün kendini kuvvetli hissedeceksin. Bu kuvveti, egzersizlere ve düzenli hareketlere odaklayabilirsin. Ev içerisinde yapabileceğin egzersizleri öğrenmek sana daha iyi gelebilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle ufak tefek atışmalara girebilirsiniz. Ancak bu atışmalarda pozitif kalmanız gerekecek. Gereksiz alınganlıklar ile olayları büyütmemeli, birbirinizin farklı fikirlerine daha açık olmalısınız. 

Para

Bazen insanlarla her şeyini paylaşmak istersin. Ama bugün o gün değil. Bugün kendi isteklerine özenmek, kendine para harcamak isteyebilirsin. Bunun için güzel bir hazırlığa girişebileceksin bugün.

13 Eylül 2024 Perşembe – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Her şeyi mantıkla idare etmeye alışkın bir yapın olabilir. Ama bugün duygusal konulara odaklanacaksın. Bir şeyleri çözmen, halletmen gerekiyorsa bunu duygularınla gözlemleyebilirsin. Hem zihnini hem de kalbini dinleyebileceksin bugün. 

Sağlık

Herkesin enerjisinin düşük olduğu bir noktada sen bir güneş gibi parlayabilirsin. Sağlığını kuvvetlendirmek ve enerjini doğru şeylere yönlendirmek için adımlar atabilirsin. Sadece kendinin değil, sevdiklerinin de enerji seviyesini yükseltebilirsin bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye ufak bir adım atmak sana daha iyi gelebilir. Bazı konularda senin bir adım atıyor olman, bu konuların daha kıymetli olmasını sağlayabilir. Karşındaki insana verdiğin değeri doğru ifade edebilmelisin. 

Para

Maddi konularda güzel kararlar alabilir, sağlam adımlar atabilirsin. Bu tür konularda daha mantıklı kararlar alman olası. Ancak etrafındakileri senin kendi kararlarına sürüklememen gerekecek. Kendi işini kendin görmelisin bugün.

13 Eylül 2024 Perşembe – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün hislerin çok açık olacak. Bir çok şeyi daha rahat algılayabileceksin. İnsanların niyetlerini, yaşabilecekleri ve kendi adımlarının sonuçlarını, yaşanmadan gözden geçirmen olası. Bu etkiyi iyi kullanmalısın. 

Sağlık

Yediklerine, içtiklerine dikkat etmen gerekebilir. Vücudunu gereksiz yere yoracak ağır yemeklerden ve içeceklerden uzak durman gerekecek. Sağlıklı beslenmek sana daha iyi bir enerji verebilir. 

Aşk

Bugün bir karar alman gerekebilir. Bu kararı almaktan çekinmemelisin. Mutluluğuna odaklanmak ve sana iyi gelecek şeylere karar vermek en başta gözünü korkutsa da sonrasında seni daha da rahatlatabilir. 

Para

Kar elde etmek güzeldir ancak maddi konularda tek elde edilecek şey kar olmayabilir. Deneyim kazanmak, insan ilişkileri ve gelecek ile alakalı daha keyifli kararlar almak da maddi konulara girebilir. Bugün olaylara daha farklı boyutlardan bakabilirsin.

13 Eylül 2024 Perşembe – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Kendine koyacağın hedefler, alacağın kararlar daha baskın olabilir. İdealist davranabilirsin bugün. Bazı konularda geri durmaman ve kararlarından dönmemen takdir toplayabilir. 

Sağlık

Sakin bir gün geçirmek, esneme hareketlerine odaklanmak duygusal yükleri üstünden atmanı kolaylaştırabilir. Bugün insanlarla iletişimin artacak ancak onlardan gelen negatif etkileri atmak için kendine zaman ayırman gerekebilir. 

Aşk

Her şey planladığın gibi gitmeyebilir bugün. Bu durum ile barışabilmelisin. Sevdiğin kişiyle bir şeylerin yolunda gitmesi için kendini yormak içten içe seni mutsuz ediyor olabilir. Bugünü kendine ayırmak daha iyi olacak. 

Para

Maddi olarak gereksiz masraflara girerek kısa süreli keyfi durumlara girmekten kaçınmalısın. Geleceğe dönük yatırımlarda bulunmak sana daha iyi gelebilir. Parasal açıdan ileriyi düşünmen gerekecek.

13 Eylül 2024 Perşembe – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Hem kendine, hem sevdiklerine hem de içinde bulunduğun topluma yarayacak adımlar atmak özen ister. Sadece kendini değil de sevdiğin ve değer verdiğin insanları düşündüğün zaman bir şeylere daha fazla dikkat gösterebilirsin. Bugün bu tür eylemler daha fazla gündeminde olabilir. 

Sağlık

Sağlıklı bir bünye için gerekeni yapmaya hazırsın. Ancak bunun için birisinin sana bir liste vermesini beklememelisin. Kendi araştırmalarını kendin yapmalı ve gerektiğinde doktorlara danışmalısın bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye ilginin arttığını fark edebilirsin. Bu kişinin senin hakkında neler düşündüğünü görmek isteyeceksin. Bu kişiyle aranızdaki iletişimi artırmak için ilk adımı sen atabilirsin. 

Para

Maddi açıdan bir şeyleri neden elde etmek için bu kadar uğraştığını düşünebilirsin. Parasal açıdan kendini kuvvetli bir noktaya getirmek için ilham aldığın konular önceliğin olabilir. Hem kendine hem de ailene özen göstermek adına daha sağlam adımlar atabilirsin.

13 Eylül 2024 Perşembe – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Kendini daha iyi anlamak ve hayatına daha farklı bir renk katmak için çevrenden ilham alabilirsin. Bir kitap okumak, güzel bir film izlemek sana daha güzel etkiler verebilir. Bugün algılarını bu tür şeylere odaklamalısın. 

Sağlık

Bir şeyleri zamanla çözebileceğini görmen gerekecek. Her şeyi aynı anda halletmeye çalışmak yerine zamana bölebilirsin. Sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için de ufak ufak adımlar atmaya başlayabilir, değişimi hemen bugün görmek yerine kendini kasmadan geleceğe odaklanabilirsin. 

Aşk

Daha önceden yaşananlara takılı kalmak sana iyi gelmeyebilir. Aşk konularını geçmişin etkilerine göre kafanda kurmamalısın. Bu tür konularda kendini güzel etkilere açmak daha iyi olabilir. 

Para

Bugün parayı bir kenarda biriktirme zamanı. Gereksiz masraflarla kendi canını sıkmamalısın. Parayı biriktirmek ve geleceğe yatırım yapmak sana daha iyi gelebilir. Bugün bu konulara özen göstermen gerekecek.

13 Eylül 2024 Perşembe – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Başkalarının hislerine kendini açabilirsin. Bol bol empati yapabilir, çevrendeki insanların sıkıntılarını çözmek için adım atabilirsin. Sadece kendin için değil, sevdiğin insanlar için de düşünceli hareketler sergileyebilirsin bugün. 

Sağlık

Bugün enerjin yerinde olacak. Bu enerjiyi iyi egzersizlere odaklayabilirsin. Ev içinde neler yapabileceğini görmek ve kendine bir alan yaratmak seni daha mutlu edebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiye karşı anlatamadığın ve içine attığın bir şeyler olabilir. Bugün bu konuları gündeme getirmen gerekecek. Bazı konularda açık olmak ve olanları dile getirmek için çaba göstermek, ilişkiniz adına daha iyi olabilir. 

Para

Neyi ne kadar harcayacağını düşünmek ve ilerisi için planlar yapmak sana daha iyi gelebilir. Parasal açıdan daha iyi bir noktaya gelmek için harcamaları planlaman ve kendine bir bütçe oluşturman gerekecek bugün.

13 Eylül 2024 Perşembe – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Sevdiğin insanlarla iletişiminde sıkıntılar yaşanabilir. Bugün bu sıkıntıları çözebilmek için biraz dikkatli olman gerekecek. Seçtiğin kelimelerin karşı tarafın kalbini kırmadığından emin olmak ikili ilişkilerde sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen gereken bir gün olabilir. Çok fazla şeker tüketmemelisin. Sağlıklı beslenmek ve organik ürünler tüketmek sana daha iyi gelecek. Sağlığın için ne yediğine özen göstermen gerekebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel sürprizlerle karşılaşabilirsin. Beklenmedik aşk gelişmeleri seni mutlu edebilir. Ufak flörtleşmeler, konuşmalar, kalbini ısıtabilir bugün. 

Para

Kendine veya başkasına çok fazla para harcamak için iyi bir gün olmayabilir. Bugün maddi konularda daha çok birikime odaklanmalısın, harcamaya değil. O yüzden maddi konularda hemen öne atılmamalısın.

13 Eylül 2024 Perşembe – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün yanlış anlaşılmalar, gecikmeler, beklenmedik aksilikler yaşanabilir. Bunların canını sıkmasına izin vermemelisin. Bir şeyleri sakince halletmeye çalışmak ve bu sıkıntıların geçici olduğunu görmek sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Hayallerine, isteklerine odaklanmak zihnini yorabilir. Bugün biraz kafanı toparlamalı ve elindekilere şükretmelisin. Kendini yeni hedefler peşinde yormadan önce bu enerjiyi toparlayabilmen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle arandaki iletişimin iyi bir noktaya gelmesi için senin çaba göstermen gerekebilir. Ancak bugün bu çaba için acele etmemelisin. İlk olarak yaşanan şeyleri kendi içinde hazmetmen sana daha iyi gelebilir. 

Para

Her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini görebilirsin. Bugün büyük masraflara girmemek ve kendine bir bütçe ayarlayarak bunun dışına çıkmamak sana daha iyi gelebilir. Ufak ufak da olsa kendini daha rahat hissetmeye başlayabilirsin.

13 Eylül 2024 Perşembe – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Düşüncelerini kağıda dökebilirsin bugün. Kendini ifade etmede yazılı araçları tercih edebilirsin. Bir şeyleri ifade etmekte sıkıntı yaşamayacaksın. O yüzden önemli meselelerde fikrini belli edebilirsin. 

Sağlık

Bugün enerjini nereye yönlendireceğin önemli olabilir. Sıkıcı sorumlulukları yerine getirmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsin. Zamanını kendin için ayarlamak ve enerjini keyifli konulara yönlendirmek sana daha iyi bir ruh hali verebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle keyifli bir gün geçirmek için iletişiminizi kuvvetlendirmen gerekebilir. Eğer aranızda yanlış anlaşılma olmasına izin vermezseniz sizi çok daha keyifli bir gün bekleyebilir. 

Para

Maddi konulardaki gerginliklerin genel sıkıntılara sebep vermemesi için dikkatli olman gerekecek. Canın parasal konulara sıkıldığında başkalarına sarmamalısın. Bugün kendini toparlamak daha iyi olabilir.

13 Eylül 2024 Perşembe – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün düşüncelerinde para olabilir. Ama kendini başka şeylere yönlendirmen gerekecek. Hayatında bir şeylerin yolunda gitmesi için illa para harcamanın gerekli olmadığını kendine göstermen gerekebilir. Farklı konularda kendini gösterebilmelisin. 

Sağlık

Bugün kendini şarj etmenin bir yolunu bulmalısın. Enerjini artırmak için kan dolaşımını artırman gerekebilir. Daha fazla hareket etmek, daha sağlıklı bir kan dolaşımı ile enerjini artırabilir. Bugün tembellik etmemeli ve enerjine odaklanmalısın. 

Aşk

Bir şeyler istediğin gibi gitmeyebilir. Bu durum ile barışman gerekecek. Sevdiğin kişi ile aranda bazı sıkıntılar olsa da bunu çözebilmek için sakin kalıp yapıcı olman gerekecek. 

Para

Maddi konuları rekabete dökmemelisin. Bu tür konularda daha sakin olman gerekebilir. Parasal konuları büyük bir rekabete dökmek ve kendini kanıtlamaya çalışmak seni gereksiz yere yorabilir.