Burçlar

Burçların 17 Şubat 2024 Cumartesi  gününe ait Yorum ve analizleri

Burçlar

Bugün, Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Burçların analizi 17 Şubat 2024 Cumartesi 

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için 17 Şubat 2024 Cumartesi gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

17 Şubat 2024 Cumartesi 

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

17 Ocak Pazar 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Etrafındaki insanların dikkatini çekebileceğin bir gün. Kendini yormadan, ekstra bir çaba sarf etmeden etrafındaki insanların sana daha fazla bakmasını sağlayacaksın. Bugünün güzel enerjilerini insanlarla arandaki muhabbeti arttırmak için kullanabilirsin.

Sağlık

İç dengeni sağlamak için kendine zaman ayıracağın bir gün. Sadece fiziksel olarak değil, zihnen ve ruhen de iyileşmeye çalışmalı ve güzel bir denge sağlamalısın. Bugün meditasyon gibi konulara daha açık olacaksın. 

Aşk

Sevdiğin kişiye ilgi göstermen gereken bir gün. Karşındaki insana duyguların konusunda dürüst olduğun zaman aranızdaki uyum daha da artacak. Bugün aşk konularında daha açık olman gerekiyor. 

Para

Maddi konularda seni yoran kişilerle değil, sana anlayışlı davranacak olan kişilerle daha fazla iletişim kurmalısın bugün. Senin derdinden anlayıp seni yormayan insanların güzel enerjisine ihtiyacın var.

17 Ocak Pazar 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Evinde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsin bugün. Bir süredir ertelediğin temizliği yapabilir ve kullanmadığın eşyaları ayırabilirsin. Bu hareket evinin havasını değiştirecek ve sen de kendini çok iyi hissedeceksin.

Sağlık

Sinirlerine hakim olmak için vücudunun dengede olması gerekir. Hem fiziksel hem de zihinsel dengeyi sağlaman gerekecek bugün. Duygularının kontrolünü meditasyon ile ele alabilirsin. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. Bir ilişkin varsa, bugünün güzel enerjisini sevdiğin kişiyle sosyal ortamlara girerek kullanabilirsin. Keyfini çok yerine getirecek konuşmalar yapabilirsin bugün. 

Para

Hedeflerine yaklaştığın zaman dikkatin biraz dağılabiliyor. Parasal konularda hızlı hareket etmek seni zarara sokabilir. Para söz konusu olduğunda bazı şeyleri ağırdan almalısın bugün.

17 Ocak Pazar 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün sana uzak yerlerde yaşayan arkadaşlarından güzel haberler alabileceğin bir gün. Bu kişilerden bazılarından uzun zamandır haber alamıyor olabilirsin. İnsanlarla iletişime geçtikçe enerjin de artmaya başlayacak.

Sağlık

Fiziksel aktivitelere daha fazla vakit ayırabileceğin bir gün. Bol bol yürüyüş yapabilir ve kaslarını daha da açacak hareketler yapabilirsin. Bugün bu enerjiyi aktif olmakla harcayabilirsin. 

Aşk

Aşk konusunda sürprizlere açık olman gereken bir gün. Eğer hayatında kimse yoksa, bugün karşına yeni birisi çıkabilir. Kendini aşka hazırlamalısın. 

Para

Bugün parana sahip çıkman gereken bir gün. Etrafındaki insanlar için para harcamadan önce iki kere düşün. Eline geçen her paranın hesabını yap ve harcamalar söz konusu olduğunda durumu tekrar gözden geçir.

17 Ocak Pazar 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün eline güzel paralar geçebilir. Bu parayı harcamadan önce dikkatle düşünmen gerekecek. Kendine yatırım yapmaya çalışmalı ve geçici heveslerle paranı çarçur etmemelisin.

Sağlık

Kafein tüketimini kontrol altında tutman gerekecek. Sana enerji veren içeceklerde bol bol bulunan kafein, günün ortasında veya sonunda bütün enerjinin çekilmesine sebep olabilir. Aman dikkat! 

Aşk

Bugün duyguların çok yoğun olacak. Bir anda kendini birisine çok aşık hissederken bir anda o kişiye karşı hiçbir şey hissetmiyor gibi bulabilirsin. Duygularının kontrolünü ele almadan bir adım atmamaya çalış. 

Para

Paranı biriktirmek ve yatırım yapmak gibi konularda düşüncelerin artabilir bugün. Senin için en iyi yatırım aracını seçmek çok da zor olmayacak. “Biriktirecek kadar bir param yok” diye düşünmemeli ve elindeki her kuruşun değerini bilmelisin.

17 Ocak Pazar 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Ve aynada gördüğün kişi de seni çok mutlu edecek. Bugünün güzel enerjisini sosyal ortamlarda keyifli sohbetlerle harcayabilirsin. Kendini eve kapatma bugün.

Sağlık

Fiziksel olarak sağlığında nasıl daha iyiye gidebileceğini düşünmelisin bugün. Kendini daha iyi hissetmek için günlük aktivitene dikkat etmen gerekecek. Daha fazla hareket ve daha fazla su tüketimi sana iyi gelecek. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin dikkatini çekmek için kendi yolunu kullanmalı ve herkesin gittiği yoldan gitmemelisin. Yaratıcı olursan, karşındaki insanın ilgisini daha iyi çekebileceksin. 

Para

Parasal konularda etrafındaki insanlarla çatışmaman gereken bir konu. Ortak harcamalar söz konusu olduğunda her ne kadar içinden bazı şeyleri dile getirmek geçse de biraz dikkatli olmalısın.

17 Ocak Pazar 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Altıncı hissinin kuvvetli olacağı bir gün. Kimin sana yalan söylediğini, kimin gözlerini senden kaçırdığını fark edebileceksin. Bu güzel enerjiyi bir süredir aklını kurcalayan mevzuların analizini yaparak kullanabilir ve bazı sonuçlara ulaşabilirsin.

Sağlık

Duygularını kontrol altına almak, vücudunun dengesini sağlamakta faydalı olacak bugün. Kendine dikkat etmeli ve ani kararlar almamalısın. Sağlığını kontrol altına almak için zihinini dinlendirmen gerekebilir. 

Aşk

Normalde hiç ilgini çekmeyecek bir insana karşı hislerin olabilir bugün. Bu kişiyi çok merak edebilir ve onu tanımak için biraz zaman ayırabilirsin. Sana değişik gelse de bu kişi, hislerin sana çok güzel bir enerji verecek. 

Para

Ailece yapılacak etkinliklere veya kutlamalara para ayırman gerekebilir bugün. Seni çok yormayacak bir miktar ayarlaman gerekecek. Bugünden bunun planlarını yaparsan daha sonra çok daha rahat olacaksın.

17 Ocak Pazar 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Yeni arkadaşlıklar edinmek için güzel bir gün. Bir süredir dikkatini çeken insanlarla iletişime geçebilirsin. Bu kişilerle farklı bakış açılarını konuşarak kendi hayatın ile alakalı yeni şeyler keşfedebilirsin.

Sağlık

Egzersiz rutini ve düzgün bir diyete sahip olmak sana çok iyi gelecek. O yüzden “tembellik günü” veya “istediğini yeme günü” gibi şeylerle kolaya kaçmamaya çalış. 

Aşk

Sevdiğin kişiye zaman tanıman gereken bir gün. Bazı konularda karşındaki insana çok fazla takılabiliyorsun. Karşındaki insana biraz zaman ve alan tanımak aranızdaki muhabbete iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda bazı şeylerin istediğin gibi gitmediğini görerek kendini üzebilirsin. Bazı şeylerden daha fazla verim alabilmen için biraz daha zamana ihtiyacın olabilir. Hedeflerinde ve harcadığın emekte süreklilik sahibi olman istediğin sonuçlara ulaştıracak seni.

17 Ocak Pazar 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Etrafındaki insanlara yardım etmen gereken bir gün olacak. Bazı konularda sadece kendini değil, çevrendekileri de hesaba katman gerekebilir. Bu konularda bazı şeylere ön ayak olabilir ve etrafındaki insanlara destek olabilirsin.

Sağlık

Kendini çok fazla yormamalısın. Hayatın akışına kendini kaptırarak sağlığına zarar veriyor olabilirsin. Günün sonunda yeterince su içtiğinden ve iyice dinlenebildiğinden emin ol bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle aranda güzel konuşmalar gerçekleşebilir bugün. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insan ile güzel muhabbetler kurabilirsin. İletişim konusunda iyi olacaksın bugün. 

Para

Paranın kontrolünü elinde tutmak bugün senin için yeterli olmayacak gibi. Etrafında olup bitene de bu müdahaleyi yapmak isteyebilirsin. Ancak sakin kalmakta fayda var. Bugün, sahip olduklarına odaklanmalısın.

17 Ocak Pazar 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Sevdiklerinle vakit geçirmek için güzel bir gün. Baktığın her yerde bir sevgi kıvılcımı göreceksin. Sadece aşk olarak da düşünme bunu. Arkadaşlarınla, ailenle de güzel bir gün geçirmen mümkün. O yüzden planlar yapmaya başlamalısın.

Sağlık

Ciğerlerinin yeterince hava aldığına emin ol bugün. Bol bol açık havada bulun ve derin nefes egzersizleri yap. Kendini çok daha iyi hissedeceksin ve sağlığın da giderek iyiye gidecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiye karşı dürüst olman gereken bir gün. Bugün kendinde, ona daha önceden söylemeye bulamadığın cesareti toplayabilirsin. Aranızdaki dürüstlük arttıkça, ilginiz de artacak. 

Para

Parasal konularda daha sakin bir gün seni bekliyor. Bu konuda bazı şeyleri gözden geçirmek ve içine sinmeyen şeyleri hayatından çıkarmak için güzel bir gün. Sakince, maddi değerlendirmeler yapabilirsin.

17 Ocak Pazar 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Elini atacağın konularda güzel başarılar elde edeceğin bir gün. Ancak hayatındaki insanları bir şeyler için zorlamamalı ve onların fikirlerini de kabullenmelisin. Kafana koyduğun her şeyi elde edebileceğin bir gün.

Sağlık

Evde dinlenmenin vücuda etkisi yadsınamaz. Her zaman koşuşturmak ve yorulmak zorunda değiliz. Özellikle günlük koşuşturmaların çok olduğu zamanlarda kendine daha da zaman ayırmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle fikir ayrılıklarınız olabilir. Bu durumu kavgaya sebep olarak görmemeli ve birbirinizin bakış açısını anlamaya çalışmalısınız. Birlikte biraz daha fazla vakit geçirerek amaçlarınızı daha iyi anlayabilirsiniz. 

Para

Hayatındaki meşguliyet arttıkça maddi kaygılar senden uzaklaşacak. Bugün o kadar çok yoğun olacaksın ki başka şeylerle, kaygılar ile hareket etmeye vaktin olmayacak

17 Ocak Pazar 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Hayatına yeni bir insanın girmesi söz konusu. Bugün hiç yok yere yeni insanlarla tanışabilirsin. Sadece aşk olarak düşünme. Kafanın uyuşacağı bir insanın etkisinin arkadaşça olacağını unutmamalısın.  

Sağlık

Evde oturmak yerine açık havada daha çok bulunarak daha aktif olabilirsin. Egzersizlerini arttırmak ve hayatına daha fazla hareket katmak için yeni programlar yapabilirsin. 

Aşk

Yeni konuşmaya başladığın bir insan ile aranda bazı duygular yeşerebilir. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişinin yeni yönlerini fark edecek ve buna çok memnun olacaksın. Aşk konularında şanslı bir gündesin. 

Para

Sorumluluklarını yerine getirmek seni biraz yoracak ancak sonunda elde edeceğin maddi kazancı düşünerek daha da hırslanacaksın. Hedeflerine daha da yaklaşacaksın bugün.

17 Ocak Pazar 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Yaratıcılığının yüksek olacağı bir gün. Kafandaki mevzuları çözmek için farklı fikirler üretebileceksin. Etrafındaki insanlara bunu kabul ettirmek biraz zor olsa da sen kendi bildiğini okuyacaksın.

Sağlık

İç dengeni sağlamak için biraz daha aktif olman gereken bir gün. Egzersizlerini arttırabilir ve açık havada daha fazla bulunarak derin nefesler alabilirsin. Böylece kendini çok daha iyi hissedeceksin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle keyifli sohbetler edebileceğin bir gün. Bugün birbirinizi çok daha iyi anlayacaksınız. Ve aranızdaki gerilim yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. Bu enerjiyi iyi değerlendirmeli ve sevdiğine vakit ayırmalısın. 

Para

Hayatında ufak tefek bazı değişikliklere giderek maddi kaygılarından uzaklaşabilirsin. Harcadığın paranın miktarının ne kadar azalacağını görünce keyfin yerine gelecek.