Burçlar

Burçların 18 Şubat 2024 Pazar  gününe ait Yorum ve analizleri

Burçlar

Bugün, Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Burçların analizi 18 Şubat 2024 Pazar 

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için 18 Şubat 2024 Pazar gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

18 Şubat 2024 Pazar Burç yorumları 

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bazı insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsin bugün. Bir süredir haber alamadığın arkadaşların veya aile büyüklerinle konuşmak için güzel bir gün. Daha ilerisi için bu kişilerle güzel planlar yapabilirsin.

Sağlık

Etrafındaki insanlara fazlaca odaklanarak kendi sağlığını tehlikeye atabilirsin. Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için üzüntülerden uzak durman gerekecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bazı şeyleri konuşurken kendinle çelişebilirsin. Karşındaki insan seni yanlış anlayabilir bazı konularda. O yüzden kendini nasıl ifade ettiğine dikkat etmen gerekecek bugün. 

Para

Maddi konularda kendini yorgun hissedebilirsin bugün. Fazladan masraf çıkarmak yerine evinde sakince bir gün geçirebilirsin. İç sesini dinlemek sana daha iyi gelecek bugün.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

İkili konuşmalar sırasında ortak bir karara varmak sana zor gelebilir bugün. Bazı kişilerle bulunduğun ortamlarda kendini zorda kalmış gibi hissedebilirsin. Sana kötü hissettiren ortamlarda bulunmamaya çalış bugün.

Sağlık

Zihinsel sağlığına odaklanman gereken bir gün. Üzüntüler, kaygılar ve daha önceden yaşadığın stresi üstünden atmak için bazı egzersizler yapabilirsin. Hem kaslarını esnetebilir hem de günün yorgunluğunu üstünden atabilirsin. 

Aşk

Gireceğin ortamlarda sana çok ilginç gelecek bir insan ile tanışman olası. Bu kişinin sana garip gelen tavırları ilgini çok çekecek ve bir anda onun hakkında hayallere dalarken bulacaksın kendini. 

Para

İnsanlarla vakit geçirmek için ekstra paralar harcamaya gerek yok. Eğer bulunduğun ortamda en büyük masraf senden çıkıyorsa bugün durup dikkatlice bir düşünmen gerekecek. Kendini kullandırtma.

18 Ocak Pazartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Günün sonunda kendini çok yorgun hissedebilirsin. Ancak arkadaşların da seninle vakit geçirmek için seni bekliyor olabilir. Birlikte, yorulmayacağınız planlar yapmaya çalışmalı ve dinlenmekten kaçınmamalısın.

Sağlık

Şeker alımına dikkat etmen gereken bir gün. Duygu yoğunluğuna sebebiyet verecek ve sindirim sistemini yorabilecek şekerli gıdalar seni bugün fazladan yorabilir. Olabildiğince az şeker tüket bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile ciddi konuşmalar yapabileceğin bir gün. Bu konuşmalara olabildiğince dikkat ederek girmeli ve kendini düzgün ifade edebilmelisin. Bugün bu konuya odaklanmak zor gelebilir. 

Para

Dikkatinin dağınık olacağını göz önünde bulundurarak parana sahip çıkmalısın. Para harcamana sebep olacak yeni fikirler üretmemeli ve günlük rutininden çıkmamalısın bugün.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün arkadaş çevrenden negatif bir enerji alabilirsin. Ortada konuşulmuş bir şey yokken kendini gergin hissedebilirsin. Bu kişilerle tartışmaya girmeden, dikkatini başka yöne vermen gerekebilir.

Sağlık

Omuz ve sırt ağrılarına dikkat etmen gereken bir gün. Gün içerisinde çok fazla oturup hareketsiz kalıyorsan bu durumdan kurtulmayı düşünebilirsin. Esneme hareketlerine dikkat etmen gereken bir gün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak için güzel bir gün. Bu kişi hakkında kafanda kurduklarına inanmadan önce, onu daha iyi tanımak için zaman ayırman gerekecek. Kendi hayalindeki insana değil, karşındaki kişinin davranış ve sözlerine inanmalısın. 

Para

Para kazanmaya çok fazla odaklanarak hayatının geri kalanına yeterince vakit ayıramayabilirsin. Bugün başka konuları ön planda tut ve harcamalardan korkma.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğin bir dileğine kavuşabilirsin. Ancak sevdiğin kişiler bu durumu kutlamayı istemeyebilir. Herkesin kendi hayatında olan bitene yoğunlaştığı bu dönemde anlayışlı olman gerekebilir.

Sağlık

Güne sporla başlamak içinde bulunduğun bir çok durumu çözebilir. İşine daha fazla odaklanabilir ve kendini daha iyi hissedebilirsin. O yüzden erken saatlerde yapabileceğin egzersizlere odaklan. 

Aşk

Bugün aşk konusunda şanslı olacaksın. Yeni kişilerle tanışabilirsin veya bir süredir hoşlandığın kişiyle vakit geçirebilirsin. Seni çok mutlu edecek gelişmeler kapıda. 

Para

Para kazanma hırsı ile hareket edersen çok yorulacaksın. Bugün, günün sonunda elindekilerden mutlu olman gereken bir gün. Kendine inanıyorsun ve gerisinin geleceğini biliyorsun. O yüzden maddi kaygılardan uzak dur.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Sevdiğin kişilere vakit ayırmak isteyeceksin. Ancak bu vakti bulmakta biraz zorlanabilirsin. İlgilenmen gereken bazı meseleleri aradan çıkarmak için fazladan bir çaba göstermen gerekecek bugün.

Sağlık

Duygusal olarak kendini yorgun hissedeceğin bir gün. Bu durum genel olarak enerjine yansıyabilir ve kendini biraz dinlenmeye ayırabilirsin. Bol bol su tüketmeli ve zihnini iyi dinlendirmelisin. 

Aşk

Kendini ifade etmekte zorlanabileceğin bir gün. Hoşlandığın kişiye duygularını açmadan önce çok fazla düşünebilirsin. Bu kaygıları bir kenara bırakmalı ve kendine daha fazla vakit ayırmalısın bugün. 

Para

Elindeki paranın yeterli olduğuna emin olman gerekiyor. Yapmak istediğin planlar için dikkatli olmalı ve paranın hesabını iyi bilmelisin. Eğer bu hesabı dikkatle tutarsan beklenmedik masraflara karşı da önlemini alabileceksin bugün.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Kelimelerle aran kötü olabilir bugün. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Bir şeyi anlamak için iki kere okuman da gerekebilir. Bu kafa dağınıklığını üstünden atmak için sakin bir ortamda dinlenmen iyi gelecek sana.

Sağlık

Taze sebze ve meyvelere daha fazla yer açman gerekebilir hayatında. Yeme planında mutlaka taze sebze bulundurmalısın. Vücudunun ihtiyacı olan vitaminleri toplamak için bugün bu konuda dikkatli olabilirsin. 

Aşk

Bir ilişkinin adını koymak için iki kişinin de aynı şeyi istiyor olması gerekiyor. Eğer karşındaki insanla aranızda bu konuda fikir ayrılıkları varsa kendini zorlamamalısın. Kendine biraz zaman ayırmak iyi gelecek bugün. 

Para

Kendini yorgun hissedeceğin bir gün. Maddi konularda da işin kolayına kaçmak isteyebilirsin. Ancak dikkatle gözden geçirmen gereken bazı harcamaların olabilir bugün, o yüzden temkinli olmakta fayda var.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Sevdiğin kişilerden alacağın haberler seni şaşırtabilir. Hiç beklemediğin bazı gelişmeler ile içinde bulunduğun durumları baştan düzene sokman gerekebilir. Bu durum, daha önceden gözünden kaçan şeyleri ortaya çıkaracak.

Sağlık

Sağlığına kavuşmak ile aynada gördüğün şeyden hoşlanmak aynı şey değil. Sağlıklı beslenmek ve iyi bir diyet seni günümüz standartlarında bir güzelliğe kavuşturmaz. Bugün beklentilerini dikkatle gözden geçirmen gerekecek. 

Aşk

Bugün aşk konusunda sürprizlere açık olmalısın. Planladığın buluşma beklediğinden çok daha ilginç geçebilir. Eğer hayatında kimse yoksa ilginç koşullarda yeni insanlarla tanışabilirsin. 

Para

Parasal konularda atılımlar yapmak istiyorsan bugün senin günün. Maddi konularda şansın yerinde olacak. O yüzden kendine güvenerek bazı adımlar atabilirsin.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Etrafındaki herkesin kavga ettiği bir gün olabilir bugün. Nereye baksan tartışan insanlar görebilirsin. O yüzden kendine biraz zaman ayırmalı ve o kişilerin hatasına düşmeden sakinliğini korumalısın.

Sağlık

İş ile egzersizi bir arada halledebilmeyi öğrenmen gerekecek bugün. “Vaktim yok” bahanesi artık işe yaramayabilir çünkü. Kendine ve sağlığına vakit bulmak zorunda kalacaksın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile aranda beklenmedik konuşmalar gerçekleşebilir. Karşındaki insanın farklı bir yönünü görebilirsin. Bu durumda o kişiyi yargılamadan önce neden bu şekilde düşündüğünü veya davrandığını anlamaya çalışmalısın. 

Para

Maddi kayıplara çok fazla tepkiler verebilirsin bugün. Elden gidenin sadece para olduğunu ve bunun geri yerine konulabileceğini unutma. Hayatında daha önemli olan şeyler var

18 Ocak Pazartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün stresli bir gün olabilir senin için. İlgilenmen gereken birden fazla konu olabilir. Bütün bunlara zaman ayırmak için kendini yorabilirsin. Ancak günün sonunda sevdiğin kişilerle keyifli vakitler geçirebilirsin. O yüzden enerjini günün sonuna saklamalısın.

Sağlık

Açık hava egzersizlerine ve kaslarını esnetmeye dikkat etmen gereken bir gün. Enerjini daha da arttırmak ve vücudunun hareket kabiliyetini arttırmak için bunlara dikkat etmelisin. 

Aşk

Aşk konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir bugün. Sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Karşındaki insan seni bu konuda çok şaşırtabilir. 

Para

Yatırımlar ile alakalı yeni fikirler gelebilir aklına. Elindeki parayı değerlendirmek için yeni yollara gidebilirsin. Bu hareketlilik sana şans getirecek.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Sevdiğin kişi ile birlikte geçirdiğiniz vakitler konusunda bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Bugünü arkadaşlarınıza ve biraz da kendinize ayırmanız ikinize de iyi gelecek. Kendini bu konularda çok germemeli ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

Sağlık

Enerji patlaması yaşayabilirsin bugün. Yorgun olduğunu düşündüğün anda bile birden fazla şey yapmak isteyebilirsin. Bu enerjiyi atmak için açık hava egzersizleri seni çok daha iyi bir ruh haline sokacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda yaşanacak bazı fikir ayrılıkları seni yalnız vakit geçirmeye itebilir. Kafanı toparlamak için evde kendine vakit ayırabilirsin. Güzel bir kitap okumak ve iyi bir aşk filmi izlemek sana iyi gelecek. 

Para

Maddi kararlarını kaygılarla almaman gerekiyor. Duygularınla hareket etmemeli ve kendine güvenmelisin para konusunda. Aklına yatmayan hiçbir masrafa girmemelisin.

18 Ocak Pazartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Evde sakince bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek. Ancak beklenmedik aksiyonlar çıkabilir. Eğer arkadaşların seni bir yerlere davet ederse ve hiç halin yoksa buna, hayır demeyi bilmelisin.

Sağlık

Vücudunda biriken gereksiz enerjiyi atman stresten kurtulmamı sağlayacak. Bugün bu enerjiyi atmak için daha fazla hareket etmen gerekebilir. Egzersiz planını daha dikkatlice kurmalısın bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin daha farklı bir karaktere sahip olduğun fark edebilirsin bugün. Dışarıdan bakıldığında sakin ve kendine dikkat eden birisi iken tanıdığında içinden bambaşka bir insan çıkabilir. Sürprizlere hazır ol bugün. 

Para

Para konusunda bildiklerini kendine saklaman gerekecek. Çevrendeki insanlara maddi konularda fikirler vermek isteyebilirsin ancak karşındaki insanlar seni bu konuda anlamayabilir. Sen sadece kendi parana odaklan.