Burçlar

Burçların 26 aralık 2023 Salı Gününün Yorum ve analizleri

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 26 aralık 2023 Salı ) yorumlarına bakalım

Burçların analizi 26 aralık 2023 Salı

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün algıların daha da açılabilir. Hayal gücün artabilir. Halledilmesi gereken meseleleri çözmek için çok keyifli ve anlamlı yollar üretebilirsin. Zihnini çalıştırmak, güzel şeyler keşfetmene vesile olacak. 

Sağlık

Meditasyon, yoga, koşu… Bunların hepsi zihnini boşaltman için ama aynı zamanda fiziksel olarak aktiviteni artırmak için önemli olabilir. Bu tür şeyleri öğrenmek ve bunlara başlamak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel sürprizlerle karşılaşabilirsin. Eğer hayatında bir süredir kimse yoksa, bugün bu durum değişebilir. Hoşlanacağın ve güzel muhabbetlere gireceğin birisiyle karşılaşabilirsin. 

Para

Kendine bir avantaj sağlamak sadece para ile gerçekleşmez. Eğer bir iş ortasındaysan ve kafan bunaldıysa kendine bir özgürlük alanı yaratabilmek de avantajdır. Bugün iş ortamlarında kendi hakların ve avantajların için pazarlık yapabilirsin.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Senden destek bekleyen birisiyle konuşmalar yaşayabilirsin. Karşındaki insanı anlamak ve ona destek olmak için biraz zaman yaratman gerekebilir. Sevdiğin kişilere destek olman, insanlarla ilişkini çok daha fazla kuvvetlendirebilir. 

Sağlık

Bugün vücudunun biraz dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Kendine güzel bir ortam oluşturmak ve kişisel bakımına özen göstermek sana daha iyi gelecek. Hem vücudunu dinlendirmeli hem de hijyene önem vermelisin. 

Aşk

Bazı konuşmalar romantik bir noktaya gidebilir. Eğer hoşlandığın birisi varsa bugün bu kişiyle konuşmak sana daha iyi gelebilir. Kendini aşk konularında daha iyi ifade edebilirsin. 

Para

Büyük planlar yarını bekleyebilir. Bugün halledilmesi gereken işlere özen göstermelisin. Bir şeyleri çözmek için yarını beklememelisin bugün. Eğer yarım kalan meseleler varsa, o zaman bunları halletmek yeni şeylere başlamaktan önce gelebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün kaybettiğin bir şeyi bulabilirsin. Bir süredir elinin altında olan ama sonra kaybettiğin bir eşyan bir anda ortaya çıkabilir. Bazı sürprizler seni çok mutlu edebilir bugün. 

Sağlık

Kendi hislerini ve düşüncelerini en başta kendine ifade edebiliyor olman gerekecek. Sağlık açısından zihinsel bütünlük öncelik kazanabilir. Bunun için de en başta kendine dürüst olman ve neyin seni sıktığını görmen gerekebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak bazı perdelerin gözünden kalkmasını sağlayabilir. Aşk konusunda istediğin gelişmeleri göremesen de karşındaki insanı tanımak ve beklentilerini kontrol etmek sana kendini daha iyi hissettirecek. 

Para

Maddi olarak da olsa herkesin kendine göre istekleri olduğunu kendine hatırlatmalısın. İnsanların gündeminde kendine yer edinmek için bütün bunlardan sıyrılıp kendi gündemine odaklanman gerekecek. Başkalarından onay beklemek işe yaramayabilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç; .

Genel

Bugün fiziksel olarak kendini kuvvetli hissedeceksin. Bir şeyleri yoluna koyman için iyi bir gün olabilir. Çevrendeki insanlara karşı dik durman ve kendi gündeminle ortaya çıkman seni daha iyi hissettirebilir. 

Sağlık

Duygusal patlamalar yaşayabilirsin. Bazı şeylerin kaynağını bulup oradan halletmen gerekebilir. Kendine zaman ayırmak ve biraz daha iç sesini dinlemek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bazı hisler açığa çıkabilir. Ya senin, ya da başkasının. Kimin hisleri açığa çıkacak olursa olsun, güzel bir netlik yakalamak kalben daha iyi hissetmeni sağlayacak. Aşkta büyük gelişmeler olmasa da niyetlerin ortaya çıkışı sana iyi gelebilir. 

Para

Kendini gereksiz eleştirilere boğmamalı ve ileriye odaklanmalısın. Maddi açıdan daha güzel gelişmeler görmek için kendine nazik olman ve geçmişi geçmişte bırakman gerekecek. Parasal olarak daha iyi hissedebilmen için ileriye odaklanabilmelisin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün enerjin yükselebilir. Bu güzel enerjiyle eksik kalan şeyleri giderebilirsin. Ancak etrafındaki insanların da senin hızına yetişmesi için onları zorlamamalısın. Bugün kendine odaklanman yeterli olacak. 

Sağlık

Biraz egzersiz sana daha iyi gelebilir. Ev içinde yapabileceğin hareketlere odaklanabilirsin. Ufak ufak da olsa bir rutin oluşturmak bünyene çok daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konularında riskler seni bekliyor olabilir. Karşındaki insanı anlamadan bir adım atman ileride başının ağrımasına sebep olabilir. Bugün atacağın adımlarda neyi riske attığını görmen gerekecek. 

Para

Eğer o ilk adımı atarsan, evren sana güzel gelişmeler sunabilir. Bugün cesaretle o adımı atabilmeli ve maddi olarak kendini daha iyi bir noktaya getirebilmek için çaba göstermelisin. Hiç beklemediğin güzel gelişmeler seni bulabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün yarım kalan işleri halletmek, bitirilmesi gereken şeyleri düşünmek ve eksikleri gidermek için iyi bir gün olabilir. Son zamanlardaki meşguliyetinden dolayı gözardı ettiğin şeyleri bir yola koymak için çaba gösterebilirsin. 

Sağlık

Kişisel bakıma özen göstermek için iyi bir gün olabilir. Hijyen ve bakım seni çok daha iyi bir ruh haline sokabilir. Hem kendini daha iyi hissetmek için hem de mikroplarla savaşmak için bugünü değerlendirmelisin. 

Aşk

Değişime ayak uydurmak aşk konularında içinin ferahlamasına vesile olabilir. Eğer son zamanlarda aşk konularında yüzün gülmediyse, bugün bu konularda değişim için kendine bir kapı açabilirsin. 

Para

Maddi olarak birikime özen göstermen gereken bir gün olabilir. Sadece kazanmak değil, kazandığını sağlam bir biçimde değerlendirmek de senin için önemli olacak. Parasal olarak kendini güvenceye almalısın bugün.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün eğlenceli şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Komik bir film izleyebilir, seni eğlendiren şeylere vakit ayırabilirsin. Gülmeyi unutan yüzüne bu gülümsemeyi eklemen gerekecek. 

Sağlık

Negatif etkileri üstünden atabilmek için derin bir nefes alıp hayatına odaklanman gerekebilir. Yoga gibi hem meditasyona hem de fiziksel harekete özen gösteren bir egzersiz sana çok daha iyi gelebilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle güzel bir vakit geçirmek bir şeylere daha iyi gelebilir. Ancak bunun için çok ısrarcı hareketlerden kaçınmalısın. Güzel fırsatların sana kendiliğinden gelmesi seni daha mutlu edebilir. 

Para

Yeni şeyler denemek, farklı şeyler öğrenmek istiyorsan ucuza kaçmamalısın. Maddi olarak kendini bu tür etkinliklere hazırlamak önemli olabilir. İsteklerini gerçekleştirmek için elini kuvvetlendirmen gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Özel konuları gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir. İsteklerini, önceliklerini elden geçirebilirsin. Genel olarak hayatında bir şeylerin daha iyi gitmesi için çok daha güzel kararlar alabilirsin. 

Sağlık

Bir şeylerle inatlaşmamak, değişime ayak uydurmak, zihnini boşaltmanı kolaylaştırabilir. Daha sakin ve huzurlu bir gün geçirmek için bir şeyleri yokuşa sürmemelisin bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi tanımak ve onu daha iyi anlamak için iyi bir fırsatın olabilir. Bu kişiyle direkt olarak iletişimini artırabilir ve onun nasıl bir insan olduğunu daha net görebilirsin bugün. 

Para

Başkalarının sana olan borcunu düşünmek seni gereksiz yere üzebilir. Bu borçların ne zaman geleceğini gözlemek yerine kendi kazançlarına ve hedeflerine odaklanmalısın. Başkalarının sana olan borcu bir günde kapanacak gibi olmayabilir zira.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün dış etkilerin senin hayatında değişimler yaratmasına karşı durmamalısın. Olana bitene karşı durmak, inat etmek güzel duygular oluşturmayabilir. Bir şeyleri oluruna bırakmak daha iyi olacak. 

Sağlık

Egzersize özen göstermen gerekecek. Tembellik yapmamalı ve biraz hareket etmelisin. Böylece hem kan dolaşımını artıracak hem de zihnini boşaltmak için bir yol edinmiş olacaksın. 

Aşk

Aşk konusunda sıkıntılar varsa, bugün kendine odaklanman gerekebilir. Kendi yaptıkların, kendi istediklerin bu konularda bazı şeyleri iki kere düşünmene sebep olabilir. Suçlu aramak yerine çözümü kendinde aramalısın. 

Para

Maddi konularda güzel gelişmeler görmen olası. Sadece parasal kazanç olarak da değil, kendini iyi hissederek işine odaklanman ve keyifli konularla kendini sarmalaman da bugün sana çok iyi gelebilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Dinlenmek için iyi bir gün olabilir. Ama yine de yerinde duramayabilirsin. Sürekli olarak kendini meşgul tutarak kendini fark etmeden yoruyor olabilirsin. Bugün hayatına bir denge getirmek için çaba göstermen gerekecek. 

Sağlık

Başladığın işi bitirmeden duramıyorsun. Ancak bir işi bitirmeden yenisine başlamayı alışkanlık haline getirebiliyorsun. Hayatına bu konuda bir denge getirmek için bugün biraz durulman gerekebilir. Gereksiz yorgunluklara önlem alman gerekecek. 

Aşk

Aşk konularında değişimlere hazır olman gerekecek. Eğer hayatında kimse yoksa yeni birisi ile karşılaşman olası. Aşk konularında daha baskın hareket edebilir, biraz daha flörtöz davranabilirsin bugün. 

Para

Bugün maddi konularda seni bir şeylere ikna etmek isteyenler olabilir. Olayları objektif bir biçimde izlemen ve kendi kararını kendin vermen gerekecek. Maddi olarak önceliklerini iyi belirlemelisin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Bugün hayatındaki insan ilişkileri önemli bir nokta olabilir. Kimle nasıl konuştuğun, olaylara nasıl yaklaştığın önem kazanabilir. Bir şeyleri yoluna koyabilmek için bu tür konularda analiz yapman gerekebilir. 

Sağlık

Duygusal ve fiziksel kuvvetini iyi bir noktaya getirebilmek için bir şeyleri dengelemen gerekecek. Hayatına bu dengeyi getirmek şart. Bazı şeylere fazlaca yüklenmek seni gereksiz yere yorabilir. Aman dikkat! 

Aşk

Aşkta bir şeyler değişebilir. Hislerin eskisi kadar kuvvetli olmayabilir. Bir şeylere odaklanmak için kendine zaman ayırman gerekecek. Bir şeylerin devam etmesi için onları zorlamak sana yaramayabilir. 

Para

Bugün bankadaki paralara dikkat etmenlisin. Ne kadar paran olduğunu bilmeli ve ona göre hesap yapabilmelisin. Maddi açıdan daha sağlıklı kararlar alabilmek için nerede ne kadar kuruş paran var, bilmen gerekebilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Zihnini açman için gereken ortamları kendine hazırlamalısın. Yeni bir şeyler öğrenmek, daha güzel kararlar almak, farklı konulara odaklanmak… Bütün bunlar, içindeki sıkıntıları atman için bir yol olabilir. 

Sağlık

Sağlığına özen göstermek için yarını beklememelisin. Bir şeyleri ertelemek sana iyi gelmeyebilir. Vücudunun ihtiyaçlarına bugünden bir çözüm bulabilmelisin. Sağlıklı olmak için göstereceğin çaba boşa gitmeyecek. 

Aşk

Aşk konusunda kafan karışabilir. Hem hoşlandığın kişi ile alakalı bir gelişme görmek isteyebilir, hem de bu konularda büyük risklere girmek istemeyebilirsin. Bu duygusal karmaşayı çözmek için kendine zaman ayırman gerekebilir. 

Para

Bazı şeyler kolay görünse de gerçekleştirme aşaması çok emek isteyebilir. Bugün maddi gelişmeler için ekstra çaba göstermen gerektiğini görebilirsin. Parasal olarak ne kadar ekmek koyarsan o kadar köfte alabilirsin.