Burçlar

Burçların 29 Şubat 2024 Perşembe gününe ait Yorum ve analizleri

kenthabergazetesi.com- Astroloji /Bugün 29 Şubat 2024 Perşembe Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için 29 Şubat 2024 Perşembe gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

29 Şubat 2024 Perşembe Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

29 Şubat 2024 Perşembe – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

kariyerinde ilerleme kaydetmek için yeteneklerini ön plana çıkarabilir, riskli ancak doğru hesaplanmış girişimlerde bulunabilirsin. Ayrıca somut veriler elde etmek ve uzun vadeli adımlar atmak senin için daha önemli hale gelebilir. Kova burcuna geçen Venüs, önümüzdeki günlerde arkadaşlık ilişkilerinde yeni gelişmelere işaret ediyor.

29 Şubat 2024 Perşembe – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

yönetici gezegenin Venüs’ün burç değiştirmesi ilişkilerinle toplum önünde olabileceğin ve yeteneklerini kazanca dönüştüreceğin fırsatlar getirebilir Önümüzdeki günlerde kariyerinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde görüşlerin doğrultusunda harekete geçebilir, kendini ön plana çıkaracak fikirler öne sürebilirsin.

29 Şubat 2024 Perşembe – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

bugün parayla ilgili sorumlulukların seni planlı ve haklarını gözeterek davranmaya itebilir. Doğru maliyet hesapları yapmak isteyebilir, alışverişlerinde pazarlık ve detaylı araştırma yapabilirsin. Venüs’ün burç değiştirmesi ise sosyal medyada daha fazla ilişki geliştirmeni sağlayabilir.

29 Şubat 2024 Perşembe – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

 karşındakilerin taleplerini yerine getirmek için kendini zora sokabilir, ortaklıklar ve işbirlikleriyle uğraşmak zorunda kalsan da arkadaşlarından ve içinde olduğun gruplardan destek alabilir, sorumluluklarını paylaşarak daha kolay ilerleme sağlayabilirsin. Önümüzdeki günlerde finansal rahatlama sağlayacak ilişkiler kurabilirsin.

29 Şubat 2024 Perşembe – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Venüs, önümüzdeki günlerde ilişkilerinde olumlu gelişmeler olacağına işaret ediyor. Karşına farkındalığını artıracak kişiler çıkabilir. Bugün iş hayatında sorumlulukların artsa bile uzun vadede kariyerine faydası dokunacak hamleler yapabilirsin.

29 Şubat 2024 Perşembe – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

bugün görüş ve düşüncelerini kabul ettirmek için çaba harcayabilir, doğru bildiğin ve alıştığın yaşam tarzını sevdiklerine de benimsetmek isteyebilirsin. Sevdiklerine olan ilgi ve sevgini onların üzerindeki yükü alarak ifade edebilirsin. Burç değiştiren Venüs ise önümüzdeki günlerde akraba ilişkilerini canlandırmanı sağlayabilir.

29 Şubat 2024 Perşembe – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

yönetici gezegenin Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir, romantik ilişkilerde daha paylaşımcı ve samimi olabilirsin.  Bugün ailenin finansal durumu seni fazlasıyla meşgul edebilir, uzun vadede ekonomik sıkıntılar yaşamamak için tedbirler alabilirsin.

29 Şubat 2024 Perşembe – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

yakın ilişkide olduğun kişilerle ortak hareket etmek için onları ikna etmeye çalışabilir, kendi bakış açını onlara dayatabilirsin. Yakın çevren ve kardeşlerinle ilgili gelişmeler seni etkileyebilir. Önümüzdeki günlerde ev dekorasyonuna kalkışabilir, aile içi ilişkilere daha çok zaman ayırabilirsin

29 Şubat 2024 Perşembe – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

bütün mali sorunlara bir anda çözüm bulmak için sıkı bir disiplin uygulamaya kalkabilir, maliyet hesapları yapıp, uzun vadeli planlara girişebilirsin. Aslında yüklendiğin görevler zorlu olsa da daha fazla gelir elde etmeni ya da en azından var olan durumunu korumanı sağlayabilir. Yakın çevrenden destek göreceğin bir dönemdesin.

29 Şubat 2024 Perşembe – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

hâlâ burcunda ilerlemekte olan Ay, kendini daha rahat ifade etmene ve gücünü ortaya koymana olanak verebilir. Başkaları üzerinde otoriteni kullanmaktan çekinmeyebilir; isteklerin için baskıcı olabilirsin. Bugün burç değiştiren Venüs ise kazançlarının artmasını sağlayabilir.

29 Şubat 2024 Perşembe – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

burcunda hareket etmeye başlayan Venüs, önümüzdeki günlerde ilişkilerini daha rahat yürütebileceğine, çevrendekiler tarafından beğenileceğine ve dış görünümüne özen göstereceğine işaret ediyor. Bugün canın hiç dışarı çıkmak istemeyebilir veya seni zorlayan konularda ailenin desteğini alabilirsin.

29 Şubat 2024 Perşembe – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

bugün bol miktarda fikir jimnastiği yapabilir, hedeflerine varmak için çevrendekilerle görüş alışverişinde bulunabilirsin. Daha tutarlı ve başarılı olmak için disipline olmalısın ancak bir yandan da sorumlulukların getirdiği duygusal ve bedensel yorgunluğu ve baskıyı yaşayabilirsin.