Burçlar

Burçların 31 Mayıs 2024 Cuma gününe ait Yorum ve analizleri

31 Mayıs 2024 Cuma

kenthabergazetesi.com- Astroloji /Bugün 31 Mayıs 2024 Cuma Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının 31 Mayıs 2024 Cuma   gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

31 Mayıs 2024 Cuma gününe ait Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

31 Mayıs 2024 Cuma Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün kendince bir plan hazırlayıp bu plana sadık kalmak gününün daha rahat geçmesini sağlayabilir. Gün içerisinde iş bölümü yapabilir, öncelik vermek istediğin konulara vakit ayırabilirsin. Bir şeylere daha rahat odaklanmanın yolunu aramalısın. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermek demek aç kalmak demek değildir. Eğer yemekten aç kalkıyorsan o zaman bünyenin ihtiyacı olan besin ve vitaminleri tam alamıyorsun demektir. Bugün bu konulara daha dikkat etmen gerekebilir. 

Aşk

Aşk konusunda sadeliği tercih etmelisin. Bir şeyleri uzatmak, abartmak ve imalara dalmak sana yaramayabilir. Hoşlandığın birisine imalarda bulunup zarf atmamalısın. Direkt olarak “ben senden hoşlanıyorum” diyebilmelisin. 

Para

Maddi konularda bir rekabete girebilirsin. Bu rekabet seni biraz zorlayabilir. Rakiplerinin kuvvetini dikkatle ölçmen gerekebilir. Onlara göre hazırlık yapmalısın bugün.

31 Mayıs 2024 Cuma Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün bir şeylerin üstüne fazla gitmemelisin. Israr ve inat senin dostun olmayabilir. Özellikle eşyalar ve sahip oldukların hakkında ayak diretmek sadece sana zarar verecek. O yüzden dikkatli olmalısın. 

Sağlık

Hızını ayarlaman gerekecek. Her şeyi aynı anda yapmaya çalışmak bünyeni gereksiz yere yormak dışında bir işe yaramayabilir. O yüzden aceleci olmamalı ve enerjini korumalısın. 

Aşk

Yeni şeylere odaklanabilmelisin. Aşkta kendini bir şeylere kapatmamalı ve ileride olabileckelere odaklanmalısın. Kendini güzel ve yeni etkilere açman gerekebilir. 

Para

Sahip olduğun eşyalara fazlaca kıymet vermeye başlamış olabilirsin. Sana faydası olmayan şeylere çok fazla yer ve zaman ayırıyor olabilirsin. Bugün bu durumu çözmeli ve artık işine yaramayan eşyaları hayatından çıkarmalısın.

31 Mayıs 2024 Cuma İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Canını sıkan durumlar olduğunda bunlara sakin tepki verebilmen gerekebilir. Sakin kalmak, yapıcı olmak, gününün nasıl geçeceğini etkileyebilir. Gereksiz tepkilerle başını derde sokmamalısın. 

Sağlık

Zihnini boşaltmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Yoga ve meditasyon gibi egzersizlere odaklanabilirsin. Hem kaslarını esnetmeli hem de zihnini boşaltmalısın bugün. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha keyifli gelişmelerle karşılaşabilirsin. Kendini güzel etkilere açman gerekecek. Aşk konusunda beklenmedik durumlar seni çok mutlu edebilir. 

Para

Bugün maddi konulardaki fikirlerini başkalarına anlatabilirsin. Onlardan destek alabilir ve güzel girişimlere başlayabilirsin. Maddi açıdan kendini daha iyi ifade edebilirsin bugün

31 Mayıs 2024 Cuma Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç; .

Genel

Bugün insanlarla anlaşabilmek seni yorabilir. İnsanlarla tam olarak uyuşamayabilirsin. O yüzden kendi işine odaklanmak ve bir şeyleri kendince çözmek sana daha iyi gelecek. 

Sağlık

Egzersize özen göstermen gerekecek. Bunu bir rutin haline getirmen gerekebilir. O kadar kolay olmayacak bu ancak bugünden bir adım atmak ve kendince bir program çıkarmak iyi bir başlangıç olabilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel iletişimlerle karşılaşabilirsin. Duygusal durumlardan çok samimiyet öncelik kazanabilir. Onun yanında kendini iyi hissettiğin birisine karşı hislerini artırabilirsin. Tanıdıkça aşka yelken açman olası. 

Para

Geçmişte kalan şeylere “keşke” dememelisin. Bugüne ve yarına odaklanmalı, bir şeyleri daha iyi bir hale getirmeye çalışmalısın. Maddi açıdan kendini daha iyi bir noktaya getirmek için yapıcı olman gerekecek.

31 Mayıs 2024 Cuma Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün disiplinle hareket etmelisin. Kendini bazı konularda sınırlaman ve halledilmesi gereken şeylere odaklanman gerekebilir. Önceliğini seçerken dikkatli olacak ve ona göre hareket edebileceksin. 

Sağlık

Sağlıklı beslenmek ve bol bol su tüketmek sana daha iyi gelebilir. Bünyeni tıkayan şeyler işlenmiş gıdalara olan düşkünlüğün olabilir. O yüzden bugün daha dikkatli hareket etmeli ve yediklerini planlamalısın. 

Aşk

Etrafında iyi bir enerji olabilir aşk için. Kendini güzel etkilere açabilirsin. Büyük adımlar atmak veya beklentilere girmek çok mümkün olmasa da kendini nasıl hissettiğin önem kazanabilir. 

Para

Bugün kendini diğer insanlardan aşağı görmemelisin. Son zamanlarda kendine böyle garip bir huy edinmiş olabilirsin. Ancak elini kuvvetlendirmek için önce aynada gördüğün kişiye inanman gerekecek. Maddi konularda baskın davranmalısın.

31 Mayıs 2024 Cuma Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün konfora özen göstermen gerekebilir. İçinde bulunduğun ortamlarda rahatlık sağlamak öncelikli olacak. Hayatına bir rahatlık ve huzur getirmek için bir şeyleri düzene koyman gerekebilir. 

Sağlık

Esneme hareketleri sana daha iyi gelebilir. Kaslarını hareket ettirmeli ve duruşunu düzeltmelisin. Hem kas hem de eklemlerini esnetmek, vücudunun duruşunu daha iyi bir hale getirebilir. 

Aşk

Uzaktan beğendiğin birisi ile keyifli bir yakınlaşma olabilir. Bir şeyler daha farklı bir hale gelebilir. Kendini bu kişiye daha rahat ifade edebilirsin. Bazı yakınlaşmalara hazırlıklı olmalısın. 

Para

Maddi konularda daha sağlıklı kararlar almak için eyleme geçmek daha iyi olabilir. Bir şeylere daha iyi odaklanmak için o işin içinde olman gerekebilir. Kenarda durup düşünmemeli, eyleme geçmelisin.

31 Mayıs 2024 Cuma Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün bir şeyler halledebilmek için hayallerden uyanman gerekecek. Evet hedef koymak iyidir ancak bunları gerçekleştirmek için harekete geçmen gerekecek. O yüzden dikkat etmelisin. 

Sağlık

Yürüyüş yapmak çok basit görünse de aslında çok emek isteyen bir egzersiz olabilir. Hele bu pandemi döneminde… Sağlığına dikkat ederek ufak bir yürüyüş yapmak bütün enerjini değiştirebilir. 

Aşk

Aşk konusunda güzel gelişmeler görmen olası. Hiç beklemediğin durumlar yaşanabilir. Bir şeyler daha iyi bir hale gelebilir. Aşk konusunda kendini daha iyi ifade edebilirsin bugün. 

Para

Maddi konuları bir yola koymak için çaba göstermen gerekebilir. Üretken kalman gerekecek bugün. Tembellik yapmamalı ve yarım kalan işleri bir yoluna koyabilmelisin. Bugün emek verme günü!

31 Mayıs 2024 Cuma Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Yarım kalan işleri sonlandırman gerekebilir. Yeni sorumluluklar almadan önce halihazırda devam eden işleri bir yoluna koymalısın. Daha sakin bir gün geçirerek eksikleri gidermek sana iyi gelebilir. 

Sağlık

Kendine zaman tanımak belki de ihtiyacın olan en büyük destektir. Kendini yormamalısın. Kendine nazik olmalı ve vücudunun ihtiyaçlarını görmezden gelmemelisin. Bugün biraz kendine vakit ayırman gerekebilir. 

Aşk

Daha sakin ve yumuşak konuşmalar ile sevdiğin kişinin kalbini kazanabilirsin. Eğer aranızda son zamanlarda gerginlikler yaşandıysa, bugünün ses tonunu daha hafiften alman gerekecek. Sakin olmak ilişkinize iyi gelebilir. 

Para

Stresi üstünden atman gerekebilir. Daha sağlıklı kararlar alıp maddi konulara odaklanmak için sakin kafayla düşünmelisin. Bugün kendine biraz zaman ayırmak ve masrafları düşünmemek, bazı şeylere daha rahat odaklanmanı sağlayabilir.

31 Mayıs 2024 Cuma Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Geleceğe odaklanmak ve daha iyi şeyler hazırlamak sana iyi gelebilir. Bugün oyalanmamalı ve iyi şeylere hazırlık yapmalısın. Geleceğe odaklanmak sana çok daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bir şeyler için doğru zamanı beklemek fena bir fikir değildir ancak doğru zamanı beklerken tembellik etmek kötü bir fikirdir işte. O yüzden bugün boş boş oturmamalı ve egzersiz için hazırlıklar yapmalısın! 

Aşk

Bugün aşk konusunda ayakların yerden çok kolay kesilebilir. Ancak biraz kendine zaman tanıyıp gerçek hislerini görmen gerekecek. Beğeneceğin kişiyi tanımak, ona karşı hislerinde değişim yaratabilir. O yüzden aceleci olmamalısın. 

Para

Maddi konularda biraz şansına güvenmen gerekecek. Kısmetinde olabilecek şeylere odaklanmalısın. Sadece olan biteni düşünmek, hayal gücünü kısıtlayabilir. O yüzden ufkunu açman gerekecek bugün.

31 Mayıs 2024 Cuma Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Etrafındaki insanların eleştirel yüzü ile karşılaşabilirsin. Ancak bu eleştirilere karşı tepkilerinde dikkat etmen gerekecek. Bazı konularda kendini daha iyi toplamak için hem bu eleştirileri dinlemeli hem de büyük tepkiler vermemelisin. 

Sağlık

Yediklerine özen göstermelisin. Bol bol sebze tüketmen gerekiyor olabilir. Yeşil sebzeler, salatalar, sebze yemekleri… Bu konulara özen göstermek vücuduna yarayabilir. 

Aşk

Daha skain ve rahat bir iletişim, sevdiğin kişiyle aranızdaki buzları eritmeye yaratabilir. Bir şeyleri daha sakin bir biçimde çözüme kavuşturmak için iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek. 

Para

Maddi konularda sadece sıkıntıları görüyor olabilirsin. Bugün biraz kendine çeki düzen vermeli ve sahip olduğun güzelliklere de odaklanabilmelisin. Maddi konularda bir şeylerin geçici olduğunu kendine hatırlatman gerekebilir.

31 Mayıs 2024 Cuma Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Zihinsel olarak kendini kuvvetlendirmeye bakabilirsin. Bir şeylere daha rahat odaklanmak için gereksiz düşünce kalabalığına bir dur demen gerekebilir. Ellerini çalıştırman, zihnini daha kolay yönetebilmeni sağlayacak. 

Sağlık

Zihnini açman gereken şeyler olabilir. Biraz kendine zaman ayırıp yoga gibi egzersizlere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Stresin vücudundaki etkilerini azaltman için bu egzersize ihtiyacın olacak. 

Aşk

Günlük gerginliklerin aşkın önüne geçmesine izin vermemelisin. Başka şeylere kızıp hırsını sevdiğin kişiden çıkarmamalısın. Hareketlerinde dikkatli olman gerekecek bugün. 

Para

Bir şeyleri hayal ederek vakit harcıyor olabilir misin? Kendine hedef koymak iyidir ancak günün sonunda o hayallerden uyanıp işe odaklanman gerekir. Bugün adım atabilmek için yollar araştırman gerekebilir.

31 Mayıs 2024 Cuma Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün ciddiyet gerektiren şeylere daha fazla odaklanabilirsin. Her ne kadar aklın oyunlarda olsa da! Bazı şeyleri ciddiye alarak hareket etmek, ileride daha rahat olmanı sağlayabilir. 

Sağlık

Sağlığına özen göstermek için hayatına bir denge getirmen gerekebilir. Yeterli beslenmek, egzersiz, bol su tüketimi ve dinlenebilmek… İşte bütün bunlara odaklanmak da bir rutin ve organizasyondan geçer. Bugün bu konulara odaklanabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile güzel ve sakin bir ortam oluşturabilirsiniz birbirinize. Biraz zaman ayırmanız ve iletişiminizi artırmanız size çok daha iyi gelecek. Yüz yüze görüşemeseniz bile görüntülü konuşmalar size çok daha iyi gelebilir. 

Para

Etrafındaki insanların maddi konularda sana akıl vermesi canını sıkıyor olabilir. Kendince bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Ancak eğer herkes aynı konuda seni uyarıyorsa o zaman bunu gözardı etmemen gerekecek.