Burçlar

Burçların 5 Mart 2024 Salı gününe ait Yorum ve analizleri

Burçlar

kenthabergazetesi.com- Astroloji /Bugün 5 Mart 2024 Salı Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının 5 Mart 2024 Salı  gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

5 Mart 2024 Salı  Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu dönem canınız hiçbir şey yapmak istemiyor. Sadece kendinizi konforlu hissettiğiniz, yanlarında kendinizi ailenizle olduğu kadar rahat hissettiğiniz insanlarla zaman geçirmek istiyorsunuz. Çok fazla konuyu bir arada düşünüyorsunuz.

5 Mart 2024 Salı – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Maddi anlamda kendinizi güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Başka bir deyişle maddi anlamda kendinizi daha güvende hissetmek istiyor olabilirsiniz. Kariyer hayatınız ve aşk hayatınız çok yoğun. Aşkı dengelemek, kariyer hayatınızı ise bir akışa oturtmak istiyorsunuz.

5 Mart 2024 Salı – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Kendi kendinizle kaldığınız zamanlar bugün sizin için en güzel zamanlar olacak. Kafanızı dinlemeye çok ihtiyacınız var. Yoruluyorsunuz. Ne kadar destek alırsanız alın, siz kararları hep tek başınıza verirsiniz. Özellikle uzun soluklu ilişkilerde problemler olabilir.

5 Mart 2024 Salı – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Bugün siz de kendisi ile kalmak isteyecek burçlardansınız. Biraz sükunete ve sadece kendinizle ilgilenmeye ihtiyacınız var. Diğer taraftan biraz gezmek, tatil yapmak ve yeni yerler keşfetmek istiyorsunuz. Kariyer hayatınız için yeni adımlar atabilirsiniz.

5 Mart 2024 Salı – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Bir süredir hayatınız o kadar karışık ve her yerden bir sıkıntı patlıyor ki; hiç kimseye doğru düzgün zaman ayıramadınız. Ancak artık aşka zaman ayırmanız gerekiyor. Özellikle bekar Aslan burçları için sanki yeniden bir ilişkileri olmayacakmış hissi sona erecek. Kime çekildiğinizi içten içe biliyorsunuz ama kalıplarınızı yıkmanız zaman alacaktır.

5 Mart 2024 Salı – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Başak burcu uzun soluklu ilişkilerde veya evliliklerde yaşanacak hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar veya aldanmalar söz konusu. Kendinizi korumaya almalı, her zamanki gibi yere daha sağlam adımlarla basmalısınız. Çok fazla umut veya görmezden gelme durumu sizi kurtarmayacaktır.

5 Mart 2024 Salı – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Bu ara çevrenizle iletişim problemleri yaşıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız üzerlerinde kurduğunuz otoriteden sıkıldılar. Biraz agresif bir dönemden geçiyorsunuz. Hem iş hayatınızda hem de günlük hayatınızda kendinize zarar verecek hareketler yapabilirsiniz. Yapmayın. Köşenize çekilin ve ortalığı gözlemleyin.

5 Mart 2024 Salı – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Endişeli, tedirgin ve adım atmaktan çekindiğiniz bir gün olabilir. Kendinizi hasta ve yorgun hissedebilirsiniz. Enerji seviyeniz pek yüksek değil. Bolca takviye almalısınız. Özellikle taze sıkılmış meyve suları imdadınıza yetişebilir. Mevsim geçişinden etkilenme ihtimaliniz fazla. Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz.

5 Mart 2024 Salı – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

İlişkilerinizdeki güven size iyi geliyor. Sırtınızı dayayabileceğiniz insanlar olduğunu bilmek, duygusal olarak özgüveninizin eksik olduğu şu günlerde size çok iyi geliyor. Aileniz ile ilgili konular hassas. Ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız. Çevrenizdeki insanlar konusunda yanılıyor olabilirsiniz.

5 Mart 2024 Salı – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirmek bile size iyi geliyor. Bu dönem çok çalışıyorsunuz. Her ne kadar kendinizce bir dengeye oturttuğunuzu düşünseniz de diğer insanlardan daha fazla çalıştığınız kesin. Maddi anlamda yanılgılar söz konusu olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

5 Mart 2024 Salı – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Kova burcu hem sevgi vermeye hem de sevgi almaya çok ihtiyacınız var. Âşık olamadıkça daha da fazla içinize kapanıyorsunuz. Duygusal eksiklerinizi çok daha fazla çalışarak veya çok daha fazla dışarıda olarak çıkartmaya başladınız. Göz önünde olmak size çok iyi geliyor.

5 Mart 2024 Salı – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Kendinizi evinizde daha rahat hissedebileceğiniz bir gün. Ortada olmak, öne atılmak istiyorsunuz fakat bazen bunu yapma şekliniz yeterince dikkat çekici olmuyor. Sözlerinizle insanları sadece düşler alemine götürüyorsunuz. Ortaya somut ürünler de koymanız gerekiyor. Doğum günlerinizi kutluyoruz. Dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin.