Burçlar

Burçların 6 Mart 2024 Çarşamba gününe ait Yorum ve analizleri

Burçlar

kenthabergazetesi.com- Astroloji /Bugün 6 Mart 2024 Çarşamba Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının 6 Mart 2024 Çarşamba  gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

6 Mart 2024 Çarşamba  Burç yorumları

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

birçok gökyüzü hareketinin bir arada olduğu bir gündeyiz. Balık burcunda yeniay gerçekleşiyor, Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Tüm bu etkilerin altında önümüzdeki günlerde bilinçaltında kalan bazı sorunlarla yüzleşebilir, kadersel bir bakış açısı kazanabilirsin.

6 Mart 2024 Çarşamba – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Uranüs yaz aylarından sonra tekrar burcunda hareket etmeye başlayacak ve uzun bir dönem boyunca yaşamınla ilgili değişimler yapmana olanak sağlayacak. Bugün gerçekleşen yeniay ise daha önce başladığın ama yarım kalan veya ertelediğin hedef ve ideallerine yeniden ulaşman için fırsatlar getirebilir.

6 Mart 2024 Çarşamba – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Maddi anlamda biraz duygusal davranıyor olabilirsiniz. Bu dönemde harcamalara dikkat etmek gerektiğini tüm burçlara söylüyorum ancak siz biraz abartmış olabilirsiniz. Kendiniz için hiçbir şey yapmayın da demedim. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı konularda şanslısınız.

6 Mart 2024 Çarşamba – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Kendi halinizde o kadar mutlusunuz ki; kimse gelsin düzeninizi bozsun, sizi değiştirmeye çalışsın, hayatınıza müdahale etsin istemiyorsunuz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz çok fazla konu var. Ancak bunların hepsi fikirsel veya fikirsel özgürlükler ile ilgili. Toplum önündeki imajınızı zedeleyecek hareketlerden kaçının.

6 Mart 2024 Çarşamba – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Kendinizi çok fazla zorluyorsunuz. Hayat da sizi zorluyor. İyice köşeye sıkıştınız. Siz hayattan keyif almak istedikçe hayat üzerinize üzerinize geliyor. Acil bir çözüm bulmanız gerekiyor. Özellikle ruhunuzu doyurabileceğiniz aktivitelere yönelmeniz gerekiyor. Masaja gidebilir, yediğiniz yemek miktarını biraz arttırabilirsiniz. Geçici çözümlerdir ama olsun. O da olmazsa sözüme gelin de biraz aşkın tadına bakın.

6 Mart 2024 Çarşamba – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Maddeye olan negatif inancınız, elde edilmesine karşı olan gerçekçi yaklaşımınız, evrenin size gelecek olan akışını engelliyor. Sürpriz gelişmeler, mucizeler her gün yaşanıyor hayatlarda. Size de olabilir. Bana olmaz, bana çıkmaz deyip sürekli negatif enerjiyi çekmeyin. Her şey çok güzel olacak.

6 Mart 2024 Çarşamba – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Çok yoğun bir gün geçireceksiniz. Ancak bedensel olarak tüm aktivitelerde varlık gösterirken ruhsal olarak bulunmamayı tercih edeceksiniz. Ruhunuz uzaklarda, hayallerde gezip duruyor. Bugün belki de mistik konulara zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizi sözleriniz yıkıyor. Biraz daha alttan alabilseniz çevrenizi, daha mutlu olacaksınız.

6 Mart 2024 Çarşamba – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Sabaha enerjiniz düşük başlıyorsunuz ama öğleye doğru kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Günlük trafiğiniz çok yoğun ve hayatınızda sürekli beklenmedik olaylar gerçekleşiyor. Özellikle kazalara, spor kazalarına, kesici, delici aletlere dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi anlamda yeni yatırımlardan uzak durmalısınız.

6 Mart 2024 Çarşamba – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Ani değişen hisleriniz hem arkadaşlık ilişkilerinizde hem de maddi anlamda yaptığınız atılımlarda problemler çıkartabilir. Biraz daha sakin olmaya çalışın. Yeni sorumluluklar almış olabilirsiniz. Layığı ile yerine getirmek için hiçbir engeliniz yok. Yeter ki çalışın.

6 Mart 2024 Çarşamba – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

İkili ilişkilerdeki problemlerinizi düzeltmek, aranızdaki sevgi bağını yeniden güçlendirmek için uygun bir gündesiniz. Belki bugün partnerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Maddi konularda hareket etmemelisiniz. Harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

6 Mart 2024 Çarşamba – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Günlük rutinlerinizde atacağınız adımlar, çalışmalarınız bugün değer kazanacak. Yaptığınız çalışmalardan gelir elde edeceksiniz. Maddi akışınız artarken, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Alışverişlerinizi, özellikle keyif için yaptıklarınızı, Nisan sonuna ertelemenizde fayda var.

6 Mart 2024 Çarşamba – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

değer kaybetmek istemiyorsanız, insanların sizin hakkınızdaki fikirleri değişsin istemiyorsanız, ani gerilimlerden uzak durmanız gerekiyor. Bazen boş yere öfkeleniyor, boş yere kalp kırıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü değiştirmekten çekinmelisiniz. Bugün burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay sizin için rüzgar niteliğinde. Arkanıza alın.