Burçlar

Burçların 8 Ekim 2024 Salı gününe ait yorum ve analizi

Astroloji /Bugün 8 Ekim 2024 Salı, Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız.

Değerli kenthabergazetesi.com okurları bugün sizler için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının 6 Ekim 2024 Pazar gününe ait yorum ve analizlerini paylaşıyoruz

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

Astrologlara göre, Güneş, kişiliği; Ay, karakteri; Yükselen Burç ise fizik yapıyı etkiler. Bu üçü “Üç Kuvvet Noktası” denilen unsurlardır. Güneş beynimiz; Yükselen Burç, vücudumuz; Ay ise, sinirlerimiz gibidir.

Astroloji’de Gökyüzü tam bir daire (360 derece) olarak kabul edilir ve buna “Zodyak Burçlar Kuşağı” denir. Bu daire, 360 derecelik 12 çeşit parçaya bölünmüştür. Bunların herbirine “Burç” denir. Başka bir ifadeyle; Güneş’in 1 yılda takip ettiği yörüngesinin içinden geçtiği belli sembollerle gösterilen 12 Takımyıldızından her birine “Burç” denir.

Bugün Tüm Burçların 8 Ekim 2024 Salı gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; sabah saatlerinde sevdiğin kişiyle, ortağınla veya eşinle ilişkinde sorumluluklarından veya maddi konulardan kaynaklanan sorunlar yaşaman mümkün. Finansal alanda yeni gelişmelere açık olduğun şu günlerde borç ve alacaklarınla ilgili düzenlemeler yapabilirsin.

Sevgili Boğa; iş birliğiyle yapacağın işlerde ortaya çıkabilecek pürüzler neşeni kaçırabilir. Diplomatik tavırlarınla gidişatı değiştirebilirsin. Eşinden, ortağından veya danışmanlık aldığın kişilerden gelecek öneriler sana yol gösterebilir. Yurt dışı, eğitim ve hukuksal işlerde ilerleme kaydedebilirsin.

Sevgili İkizler; duygusal paylaşımlardaki mesafeli duruşun sevdiğin kişiyle, arkadaşlarınla veya çocuklarınla olan ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Ayrıca parasal konularda seni bir şekliyle kısıtlayan veya daha gerçekçi hareket etmeye zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Ancak ortaklı işlerden kazanç sağlaman da mümkün.

Sevgili Yengeç; karşıt burcundaki Ay, ikili ilişkilerde tutkulu olmanı sağlasa da duygularını ifade edememene ve mesafeli davranmana neden olabilir. Aile içinden biriyle fikirlerini paylaşabilir, onun görüşlerini alabilir ancak yine de kendi bildiğin gibi hareket edebilirsin. Üzerinde duygusal baskı yaratan durumlar da ortaya çıkabilir.

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde yaptığın sözleşmelerde veya yolculuklarda yaşanabilecek olası sorunlarda kendini pek rahat ifade edemeyebilirsin. Ailenle ilgili gizli kalan bir durum veya ruhunun derinliklerinde sakladığın bir konu seni tedbirli hareket etmeye yöneltebilir.

Sevgili Başak; sevdiklerin veya hobilerin için gereğinden fazla harcamada bulunabilirsin. Çevrendeki insanlara fazla toleranslı davranabilirsin. Bu durum ilişkilerinde soruna neden olabilir. Ayrıca bir eğitim, yolculuk veya anlaşmayla alakalı derinlemesine araştırmalar yapman mümkün.

Sevgili Terazi; ailenle ya da işinle ilgili sorumluluklarından dolayı kendini veya sevdiklerini ihmal etmen mümkün. Bu durum kendini mutsuz hissetmene neden olabilir. Yapman gereken ödemelerde ailenden veya kurumsal bir yerden destek alabilirsin. Artık kazançlarını daha dikkatli harcamayı da öğrenmelisin.

Sevgili Akrep; bir ilişki, gizli bir konu veya parasal bir mesele aklını kurcaladığından güne keyifsiz başlayabilirsin. Ancak gerçekçi düşünerek ve kendi değerini göz ardı etmeden akıl yürüterek çıkar yol bulabileceğini bilmelisin. Yakınlarından fikir alman yararlı olabilir.

Sevgili Yay; bir ortaklık veya grup çalışması için maddi bir katkıda bulunman gerekebilir. Üzerine aldığın sorumluluklar keyfini kaçırabileceği gibi ilişkilerin üzerinde de olumsuz etkiler yaratabilir. Seni derinden etkileyen bir konunun, maddi ve manevi yönüyle ilgili gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsin.

Sevgili Oğlak; toplum içinde seni zor duruma sokan bir konuyu iş birliği kurarak çözmek yerine kendi yöntemlerinle sonuca bağlamak isteyebilirsin. Hedefinde olan işlerle ilgili gerçekçi değerlendirmelerde bulunabilir, konunun maddi ve manevi etkileriyle ve de yapman gerekenlerle ilgili öngörülerde bulunabilirsin.

Sevgili Kova; bugün ikili ilişkilerde uyumlu davranmayabilir, kendi bakış açının haklı olduğuna inandığın için alttan almak istemeyebilirsin. Bu da ilişkilerde sorunlar yaşamana neden olabilir. İş ve sosyal yaşamında ilgilendiren bir konuyla alakalı gizli görüşmeler yapabilirsin Ayrıca geleceğini nasıl şekillendireceğinle ilgili planlar yapman da mümkün.

Sevgili Balık; sabah saatlerinde ortak olduğun kazançlarla veya duygusal paylaşımlarınla ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Kapsamlı düşünmen gereken bir konu için alanında yetkin kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsin. Yurt dışı, eğitim veya hukuksal işlerin için ise arkadaşlarından veya bağlı olduğun gruplardan destek alabilirsin.

emlakdream.com.tr