Gündem

Bursa’da Polisi görünce kaçmaya başladı! 5 km kovalamaca yaşandı

Bursa’da Polisi görünce kaçmaya başladı! 5 km kovalamaca yaşandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesi, Vakıf Mahallesi’nde devriyeye çıkan Motosikletli Yunus polisleri, 16 AGJ 528 plakalı aracın, kendilerini gördüğü anda geri giderek kaçmaya başladığını gördü.

Ekipler, kaçan aracı 5 kilometre kadar devam eden kovalamaca sonrasında Şirinevler Caddesi üzerinde kıstırıp yakaladı. Sürücü Osman A. ile yanındaki arkadaşı Abdulkadir E.’nin sokağa çıkmak için izin belgeleri bulunmadığı belirlendi. Şüphelilerin araçlarında yapılan kontrollerde bir miktar uyuşturucu ile uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi.

‘Asker kaçağıyım o yüzden kaçtım’

Şüphelilerden Abdulkadir E., ”Asker kaçağı olduğumuz için korktuk ve kaçtık. Arabanın şoförü ben değildim. Uyuşturucuyu da sadece kullanıyoruz, satmıyoruz” dedi.

Osman A. da ”Asker kaçağıyım. Polisi görünce panik yaptım, geri geri gitmeye başladım. Zaten evden yeni çıkmıştık. Kaçamadan yakalandık” dedi.

6 Bin 300 Lira ceza

Osman A. ve Abdulkadir E.’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için toplam 6 bin 300 lira ceza kesildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Yavuz Selim Polis Merkez Amirliği’ne götürüldü.

Bursa’da Polisi görünce kaçmaya başladı! 5 km kovalamaca yaşandı