Dekorasyon

Dekoratif Mum denilince akla gelen isim “taymum”

Dekoratif Mum denilince akla gelen isim "taymum"

Yaşanılan alanın kişisel zevklere göre döşenmesi için birçok ürün sunulur. Bu ürünlerden biri de dekoratif mum olup, oldukça çeşitlidir. Dekoratif mumlarda sunulan parçaların her kategori de bulunması mümkündür. Bu parçalar bitki, hayvan, taş ve daha birçok figür olarak farklı kategorilerde sunulur. Dekoratif mumlar tekli olarak sunulduğu gibi set halinde de sunulur. Set dekoratif mumlar ise kullanım olarak göze hitap eder. Özellikle alan değerlendirmesi yapılacağı zaman dekoratif mumlar hoş bir ambiyans yaratır.

Dekoratif Mum denilince akla gelen isim "taymum"

Dekoratif Mum Fiyatları

Günümüzde mumlar özellikle kokuları ve değişik figürleri ile tercih edilir. Bunun yanı sıra dekoratif mum kapsamında kokulu ve çeşitli seçenekleri ile sunulur.

Dekoratif Mum denilince akla gelen isim "taymum"

Elbette ki hoş kokulu dekoratif mumların tercihi ise daha fazladır. Bunun yanı sıra çeşitli figürlere sahip olan mumlar boyutlarına göre fiyatları değişir. El yapımı ve doğal içerikli mumların fiyatlarının skalası ise farklıdır. Bu kapsamda dekor edilecek alana göre çeşitli pek çok dekoratif mum seçeneği bulmak mümkündür. Avantajlı fiyatlar ve özel mum seçeneklerini incelemek için https://www.taymum.com.tr/dekoratif-sekilli-mumlar/ sitesini inceleyebilirsiniz.