Toki

Elazığ’da uygun fiyatlarla konut sahibi olma şansı sunuldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni proje çalışmalarının yanı sıra yeni satış süreçleri de yürüyor.

Elazığ’ın Merkez ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilen TOKİ projesinde yeni konutlar satışa sunuldu. Projedeki 22 adet konut için başvurular başladı.

Satışa sunulan konutlar 2+1 daire tipi şeklini taşıyor. Güvenli yaşam alanı sunulan konutların brüt büyüklükleri 72 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiyor.

AÇIK SATIŞ YÖNTEMİ GEÇERLİ

TOKİ Elazığ Karşıyaka projesinde satışa sunulan 22 adet konut için son başvuru tarihi 31 Aralık 2021 günü belirlendi. Yatırımcılar, HalkBank şubeleri aracılığıyla başvurularını sunabilecek. Öte yandan konutlar için kura çekimi yapılmayacak. Satış süreci de banka aracılığıyla yürütülecek.

FİYATLAR 193 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

TOKİ Elazığ Karşıyaka projesinde satışa sunulan konutların fiyatları 193 bin TL’den başlayarak konut özelliğine göre 206 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyen yatırımcılardan yüzde 12 peşinat talep ediliyor. Satışa sunulan konutların peşinat tutarları 23 bin TL’den başlıyor.

Yatırımcılara uygun fiyatların yanı sıra kolay ödeme imkanları da sunuluyor. 180 ay vadeli ödemede konutların aylık taksitleri 944 TL seviyesinden başlıyor.