Spor

Emre’nin ricası yüzünden Ali Koç, Samandıra’dan uzak duruyor!

Ali Koç, Samandıra’dan uzak

Ancak alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbol Koç’u çok rahatsız ettiği ve çok tartışılacak bir hamle yapmayı düşündüğü iddia edildi.

“Başkan ve yöneticilerin sürekli üzerlerinde durması oyuncuları tedirgin ediyor…” sözleri yüzünden Ali Koç; kendisi ya da herhangi bir yöneticinin oyuncularla yakınlaşmasına engel oluyor. Ancak son dönemde oynanan kötü futbolun yanı sıra alınan kötü sonuçlar Koç’u da rahatsız etti.

Başkan Ali Koç’un hiç istememesine rağmen bir yöneticiyi Samandıra’dan sorumlu yapmayı düşündüğü öğrenildi. Hatta Koç’un haftanın belirli günleri tesislere giderek oyuncularla görüşmeler yapmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

Ali Koç’un açıkladığı bu plan ise camia içinde, “Başkan, Emre’den memnun değil. Samandıra’ya bir yönetici göndererek, yatırımlarına göz kulak olunmasını istiyor” yorumlarına neden oldu. Ancak böyle bir hamlenin Emre’yi negatif etkileyeceği hatta istifasına kadar gidecek bir süreci gündeme getirebileceği konuşuluyor.

Hatta Emre’nin son konuşmasında, “Fenerbahçe için onurumuzu, gururumuzu ayaklara altına aldık…” açıklamasının altında bu dedikodunun da yattığı konuşuluyor.

Kaynak: Fotospor